|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
patrikdundych

|
Zaslal: so duben 07, 2012 5:31 pm Předmět: |
|
|
Měl už někdo protein od Prom-in?? Přišla nějaká změna ve složení a chuti nebo je to to sámé jako Promil ale v jiném kabátě?
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so duben 07, 2012 6:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so duben 07, 2012 6:17 pm Předmět: |
|
|
Sa čudujem, že ťa to vôbec trápi, načo kupovať hentie značky? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so duben 07, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
to by me taky zajimalo _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: so duben 07, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
Od Aminostaru jsem mel ROX 68 vanilku a chutove mi prisla ok, penivost, rozpustnost i traveni taky v pohode.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so duben 07, 2012 7:15 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Sa čudujem, že ťa to vôbec trápi, načo kupovať hentie značky? | Protože bych rád něco od tuzemského výrobce ,neříkejte mi že jsou na tom tak špatně
|
|
| nahoru |
|
 |
p.Burns

|
Zaslal: so duben 07, 2012 7:19 pm Předmět: ... |
|
|
z českých jsou dobrý extrifit, smartlabs. Od ostatnich bych si koupil maximalně vit.C
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: so duben 07, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
Z ceskych je SLOZENIM urcite taky dobry NUTREND, SCITEC. Z ceskych me napada jeste MEGA-PRO ale ten jsem nikdy nemel.
|
|
| nahoru |
|
 |
p.Burns

|
Zaslal: so duben 07, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
scitec je českej jak stehno
a mega pro taky, ty radsi neraď
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: po duben 09, 2012 11:00 am Předmět: |
|
|
Par mesicu jsem stravil na Rox78 a zadny problem co se tyce chuti, stravitelnosti atd. jsem nemel.
| patrikdundych napsal: | | Měl už někdo protein od Prom-in?? Přišla nějaká změna ve složení a chuti nebo je to to sámé jako Promil ale v jiném kabátě? |
Pri prechodu z Promilu na Prom-in se zmenilo (alespon papirove) i slozeni proteinu, napr. u Whey Protein 80. Osobne jsem Prom-in nezkousel a ani k tomu pri jejich soucasne cenove politice nemam sebemensi duvod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: po duben 09, 2012 12:40 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Turakam napsal: | | Sa čudujem, že ťa to vôbec trápi, načo kupovať hentie značky? | Protože bych rád něco od tuzemského výrobce ,neříkejte mi že jsou na tom tak špatně |
mrkni na Fitco nutrition. Jejich jahoda je supr.
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: út duben 10, 2012 2:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út duben 10, 2012 3:02 pm Předmět: |
|
|
Pokud můžu doporučit z českejch, tak Extrifit je parádní... jak chuťově, tak myslím, že i jim to vyšlo dobře v testu .... (pokud vám nevadí, že maj v proteiňáku mín sachrů, než je obale, nebo co se to tu tenkrát řešilo:D) ... jinak pokud nepotřebujete vyloženě český, za velmi podobný prachy se dá nakoupit Scitec, kterej je kvalitou zas o něco výše _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: út duben 10, 2012 3:42 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Pokud můžu doporučit z českejch, tak Extrifit je parádní... jak chuťově, tak myslím, že i jim to vyšlo dobře v testu .... (pokud vám nevadí, že maj v proteiňáku mín sachrů, než je obale, nebo co se to tu tenkrát řešilo:D) ... jinak pokud nepotřebujete vyloženě český, za velmi podobný prachy se dá nakoupit Scitec, kterej je kvalitou zas o něco výše |
Scitec za dobrý peníze? dyť je poměrně dost drahej vůči jinejm
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út duben 10, 2012 3:56 pm Předmět: |
|
|
| Onďa. napsal: | | Grimley napsal: | | Pokud můžu doporučit z českejch, tak Extrifit je parádní... jak chuťově, tak myslím, že i jim to vyšlo dobře v testu .... (pokud vám nevadí, že maj v proteiňáku mín sachrů, než je obale, nebo co se to tu tenkrát řešilo:D) ... jinak pokud nepotřebujete vyloženě český, za velmi podobný prachy se dá nakoupit Scitec, kterej je kvalitou zas o něco výše |
Scitec za dobrý peníze? dyť je poměrně dost drahej vůči jinejm |
Já kupoval za 1260Kč / 2250g což si myslím, že je stále ještě rozumná cena za rozumnou kvalitu ... Myslím, že u koupi proteinu platí ono známé heslo " Nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit kupovat levné věci" :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|