PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 335, 336, 337 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl už někdo protein od Prom-in?? Přišla nějaká změna ve složení a chuti nebo je to to sámé jako Promil ale v jiném kabátě?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo protein od aminostaru? jak je na tom s chutí...?
Turakam

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sa čudujem, že ťa to vôbec trápi, načo kupovať hentie značky?
Luster

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to by me taky zajimalo
Michoo

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:

Od Aminostaru jsem mel ROX 68 vanilku a chutove mi prisla ok, penivost, rozpustnost i traveni taky v pohode.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Protože bych rád něco od tuzemského výrobce ,neříkejte mi že jsou na tom tak špatně
p.Burns

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 7:19 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

z českých jsou dobrý extrifit, smartlabs. Od ostatnich bych si koupil maximalně vit.C
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Michoo

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z ceskych je SLOZENIM urcite taky dobry NUTREND, SCITEC. Z ceskych me napada jeste MEGA-PRO ale ten jsem nikdy nemel.
p.Burns

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scitec je českej jak stehno
a mega pro taky, ty radsi neraď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
duke.dukem

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:

Par mesicu jsem stravil na Rox78 a zadny problem co se tyce chuti, stravitelnosti atd. jsem nemel.

patrikdundych napsal:
Měl už někdo protein od Prom-in?? Přišla nějaká změna ve složení a chuti nebo je to to sámé jako Promil ale v jiném kabátě?

Pri prechodu z Promilu na Prom-in se zmenilo (alespon papirove) i slozeni proteinu, napr. u Whey Protein 80. Osobne jsem Prom-in nezkousel a ani k tomu pri jejich soucasne cenove politice nemam sebemensi duvod.
Martin.L

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Turakam napsal:
Protože bych rád něco od tuzemského výrobce ,neříkejte mi že jsou na tom tak špatně

mrkni na Fitco nutrition. Jejich jahoda je supr.
mlevora

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaky protein by jste doporucily pomer cena/kvalita? Hlavni parametr je cena, ale zas aby to nebyla naka sracka. Mam vytipovane tyto: https://obchod.ronnie.cz/s-1959-100-pure-whey-maxx.html , https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html , https://obchod.ronnie.cz/s-256-elite-whey-protein.html . Jaky by jste doporucily? Nebo nějaky jiny.
Grimley

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud můžu doporučit z českejch, tak Extrifit je parádní... jak chuťově, tak myslím, že i jim to vyšlo dobře v testu .... (pokud vám nevadí, že maj v proteiňáku mín sachrů, než je obale, nebo co se to tu tenkrát řešilo:D) ... jinak pokud nepotřebujete vyloženě český, za velmi podobný prachy se dá nakoupit Scitec, kterej je kvalitou zas o něco výše
Onďa.

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Pokud můžu doporučit z českejch, tak Extrifit je parádní... jak chuťově, tak myslím, že i jim to vyšlo dobře v testu .... (pokud vám nevadí, že maj v proteiňáku mín sachrů, než je obale, nebo co se to tu tenkrát řešilo:D) ... jinak pokud nepotřebujete vyloženě český, za velmi podobný prachy se dá nakoupit Scitec, kterej je kvalitou zas o něco výše

Scitec za dobrý peníze? dyť je poměrně dost drahej vůči jinejm
Grimley

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Onďa. napsal:
Grimley napsal:

Scitec za dobrý peníze? dyť je poměrně dost drahej vůči jinejm

Já kupoval za 1260Kč / 2250g což si myslím, že je stále ještě rozumná cena za rozumnou kvalitu ... Myslím, že u koupi proteinu platí ono známé heslo " Nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit kupovat levné věci" :))

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 335, 336, 337 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: