Green tea

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Green tea  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Green tea
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mikex2

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 5:51 pm    Předmět: Green tea Odpovědět s citátem

Dobrý den, máte někdo seriozní zkušenosti se zeleným čajem coby spalovačem ? Může se někdo podělit o informace, jak může být zelený čaj prospěšný jako antioxidant a vůbec doplněk stravy pro sportovce (myslím třeba účinky při velkých dávkách, popř. vedlejší účinky) ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
balbi

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pravý zelený čaj "urychluje" metabolismus :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zázraky bych od toho nečekal. Jeden čas jsem nepil nic jinýho a krom chuti se nic nezměnilo (jsem zvyklej spíš na černej) :P
Merrao

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prý má suúer účinky, ale jakmile to zkombinuješ s výživou, sportem, absolutně nic nepoznáš...

Ale je dobrý a navozuje dobrý pocit, když si myslíš, že ti to spaluje tuky :D Je to super placebo :D Pomůže ti tak z 1% jeslti vůbec :) Je to jen drobnost..
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale takovej jasmínovej chutná a voní skvěle...
balbi

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně ten "povzbuzující" účinek mohu potvrdit, tak minimálně 0,5L denně ho vypiju a cítím se svěží
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Hlavně ten "povzbuzující" účinek mohu potvrdit, tak minimálně 0,5L denně ho vypiju a cítím se svěží

Mohu potvrdit. Než jdu do posilky, tak si uvařím zelený čaj a hned se cítím lépe Takový můj nakopávač
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
balbi napsal:

Mohu potvrdit. Než jdu do posilky, tak si uvařím zelený čaj a hned se cítím lépe Takový můj nakopávač

tak to sme na tom stejně
Luster

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

piju dlouhodobe 2-3 denne a zadnej efekt nepocituju, piju ho ciste na chut oslazenej stevii, narozdil od kafe a cernyho caje mi u nej "pachut" stevie nevadi..
Merrao

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsem řekla, super placebo :)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

předběhlas mě
ale pěkně to tu potvrdili :P
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Prý má suúer účinky, ale jakmile to zkombinuješ s výživou, sportem, absolutně nic nepoznáš...

Ale je dobrý a navozuje dobrý pocit, když si myslíš, že ti to spaluje tuky :D Je to super placebo :D Pomůže ti tak z 1% jeslti vůbec :) Je to jen drobnost..

Podle mě i víc. Stres je svině. Když vidím, co dělá s lidma, tak ty placeba někdy stojí i za pěknou investici =)
Bombay

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych zase tak nehrotil to placebo.

Z dlouhodobého hlediska to jistě nějaký přínos mít bude (pár studií zveřejněno bylo). Nicméně to člověk nepozná, jen ty orgány uvnitř.

Co do nakopnutí to bude asi jak s kávou - pij často, vytvoříš si návyk. Pij jednou týdně, účinek poznáš. Nevím, jaký je rozdíl "nakopávacích" složek mezi zeleným čajem a maté, ale onehdy jsem si dal po sobě tři kalebasy maté a výsledek byl zjevný. Jak na zorničkách, tak na tom, že jsem zcela bez únavy překonal vzdálenost, která je běžně namáhavá.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestliže clenbuterol zvýší metabolismus o pár procent tak čaj na tom nějak slavně nebude, ale jsou tam ty všechny různé dobré látky, katecholaminy a antioxidanty. Takže myslím že třeba 2 silné šálky denně můžou pomoci.
K tomu dieta, spalovač, trénink a funguje to. (ale asi to přímo čajem nebude, jak říká Merrao dobré placebo) Nenašel jsem žádný vědecký článek kde by bylo přímo o kolik procent to pomáhá zrychlit metabolismus. Rybí tuk je taky dobrý na hubnutí, kurkuma a piperin taky, je dobré smíchat vše dohromady a hlavně se nepos***

Mate má prý možná víc kofeinu než káva takže to nakopává dobře. A na každého taky působí trošku jinak kofein z různých zdrojů. Na někoho kafe, na někoho guarana, na někoho maté, na někoho čaj...

Rychle na stránku:

Přejdi na: