|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mikex2
|
Zaslal: so duben 07, 2012 5:51 pm Předmět: Green tea |
|
|
Dobrý den, máte někdo seriozní zkušenosti se zeleným čajem coby spalovačem ? Může se někdo podělit o informace, jak může být zelený čaj prospěšný jako antioxidant a vůbec doplněk stravy pro sportovce (myslím třeba účinky při velkých dávkách, popř. vedlejší účinky) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
Zaslal: so duben 07, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
Pravý zelený čaj "urychluje" metabolismus :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so duben 07, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
Zázraky bych od toho nečekal. Jeden čas jsem nepil nic jinýho a krom chuti se nic nezměnilo (jsem zvyklej spíš na černej) :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 8:16 am Předmět: |
|
|
Prý má suúer účinky, ale jakmile to zkombinuješ s výživou, sportem, absolutně nic nepoznáš...
Ale je dobrý a navozuje dobrý pocit, když si myslíš, že ti to spaluje tuky :D Je to super placebo :D Pomůže ti tak z 1% jeslti vůbec :) Je to jen drobnost..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne duben 08, 2012 8:51 am Předmět: |
|
|
Ale takovej jasmínovej chutná a voní skvěle...
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 9:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 11:05 am Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | balbi napsal: | Hlavně ten "povzbuzující" účinek mohu potvrdit, tak minimálně 0,5L denně ho vypiju a cítím se svěží |
Mohu potvrdit. Než jdu do posilky, tak si uvařím zelený čaj a hned se cítím lépe Takový můj nakopávač |
tak to sme na tom stejně
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 11:28 am Předmět: |
|
|
piju dlouhodobe 2-3 denne a zadnej efekt nepocituju, piju ho ciste na chut oslazenej stevii, narozdil od kafe a cernyho caje mi u nej "pachut" stevie nevadi.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 1:17 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem řekla, super placebo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne duben 08, 2012 2:44 pm Předmět: |
|
|
předběhlas mě
ale pěkně to tu potvrdili :P
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 08, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Prý má suúer účinky, ale jakmile to zkombinuješ s výživou, sportem, absolutně nic nepoznáš...
Ale je dobrý a navozuje dobrý pocit, když si myslíš, že ti to spaluje tuky :D Je to super placebo :D Pomůže ti tak z 1% jeslti vůbec :) Je to jen drobnost.. |
Podle mě i víc. Stres je svině. Když vidím, co dělá s lidma, tak ty placeba někdy stojí i za pěknou investici =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 3:21 pm Předmět: |
|
|
Já bych zase tak nehrotil to placebo.
Z dlouhodobého hlediska to jistě nějaký přínos mít bude (pár studií zveřejněno bylo). Nicméně to člověk nepozná, jen ty orgány uvnitř.
Co do nakopnutí to bude asi jak s kávou - pij často, vytvoříš si návyk. Pij jednou týdně, účinek poznáš. Nevím, jaký je rozdíl "nakopávacích" složek mezi zeleným čajem a maté, ale onehdy jsem si dal po sobě tři kalebasy maté a výsledek byl zjevný. Jak na zorničkách, tak na tom, že jsem zcela bez únavy překonal vzdálenost, která je běžně namáhavá. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
Jestliže clenbuterol zvýší metabolismus o pár procent tak čaj na tom nějak slavně nebude, ale jsou tam ty všechny různé dobré látky, katecholaminy a antioxidanty. Takže myslím že třeba 2 silné šálky denně můžou pomoci.
K tomu dieta, spalovač, trénink a funguje to. (ale asi to přímo čajem nebude, jak říká Merrao dobré placebo) Nenašel jsem žádný vědecký článek kde by bylo přímo o kolik procent to pomáhá zrychlit metabolismus. Rybí tuk je taky dobrý na hubnutí, kurkuma a piperin taky, je dobré smíchat vše dohromady  a hlavně se nepos***
Mate má prý možná víc kofeinu než káva takže to nakopává dobře. A na každého taky působí trošku jinak kofein z různých zdrojů. Na někoho kafe, na někoho guarana, na někoho maté, na někoho čaj...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|