|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jo-jo

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 6:01 am Předmět: Posilovanie a vysoký myoglobin |
|
|
Ahojte. Mám 40 rokov cvičím cca 7 rokov a problém z vysokým myoglobinom,touto cestou by som sa chcel opýtať či má (mal) niekto podobný problém.Pred nedávnom som bol na dôkladnejšej lek.prehliadke a zistili mi tú "závadu".Prvý krát cca pred 2 mesiacmi som mal zvýšený,ale teraz ešte raz tolko!,problém zo srdcom nemám (EKG v poriadku).Lekárka ma poslala na EMG a na hematologické vyšetrenie.Na hematologii ma odporučili na špecialne vyšetrnie krvi,lebo že sa jedná o ojedinelu "odchýlku" úniku bielkovín zo svalov  Lekári mi zatiaľ nevedia povedať (až po všetkých vyšetreniach)či je to z cvičenia, alebo nebodaj budem musieť prestať posilovať.
Vopred sa ospravedlňujem ak je moja otázka "mimo misu",ale dosť ma to serie a kým nebudem mať všetky vyšetrenia a výsledky hotové,budem hodne nervózny. Bol by som rád keby sa našiel niekto s podobným problémom,hlavne či budem môcť ďalej cvičiť.
Na nete som sa o tom skoro nič nedogooglil
Edit:Môžu mať nepriaznivý vplyv aj suplementy? (nie steroidy!)proteiny,BCAA,glutamin...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Broken

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 2:39 pm Předmět: |
|
|
nebereš náhodou nějaké léky na vysoký cholesterol lovastatin,fluvastatin,simvastatin nebo nějaký jiný statin? _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
jo-jo

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
| Broken napsal: | | nebereš náhodou nějaké léky na vysoký cholesterol lovastatin,fluvastatin,simvastatin nebo nějaký jiný statin? |
Neberiem žiadne lieky,aj lekári sa ma na to pýtali.Keby nebolo tých špatných výsledkov myoglobinu,tak som v podstate zdravý jak puberťák. Budem musieť počkať na všetky vyšetrenia a výsledky a uvidí sa kde je pes zakopaný,len som nervózny jak sánky v lete .Nielen kvôli cvičeniu (stal som sa závislým),ale aj kvôli prachom čo som do svojho železa vrazil
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: po duben 09, 2012 10:49 am Předmět: |
|
|
ono těžko rozumovat, diferenciální diagnostika může být vcelku široká,záleží na spoustě věcí a klinických příznacích a navíc si nedělám naději,že bych přes internet byl schopen poradit lépe než lékaři,kteří tě ošetřují,i tak by mě ale zajímaly výsledky biochemie (ALT,AST,CK, CK-MB, LD) ,krevní obraz atd.Tak snad to dobře dopadne,není potřeba hned myslet na nejhorší _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
jo-jo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|