Včera jsem koukal na zastav a nepřežiješ 2 . Musím říct, že dlouho jsem se tak nenasmál, protože stupidnější scény snad člověk nikde jinde nenajde. Třešnička na dortu byl český dabing .
Já nevím tenhle film, ikdyž je šíleně přehnaný (možná právě proto), tak mě prostě bavil od začátku do konce.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
ma to dva diely. Skvele, vincent cassel v hlavnej ulohe
Skvělý film a co jsem tak četl tak z hodně velký části podle skutečnosti. Před nějakým rokem jsem viděl Baader-Meinhof komplex , který je ze stejného období a částečně možná podobný ideologií.
Edit: Určitě díky, o této osobě jsem vůbec netušil.
ČSFD je fajn stránka jen jak tu bylo řečeno, každý druhý si myslí, že je rádoby filmový znalec, takže je to jen o lidech nikoliv o stránkách. Stránka je fajn, nabízí "unikátní" množství informací, jen si je potřeba umět vytřídit. Samozřejmě tu máme i IMDB ale česká komunita je někdy česká komunita.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru