|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lunreal

|
Zaslal: po duben 09, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
Tezko rict co na tech zadech zlepsit, tam toho chybi nejak moc.  Oproti predku je to, jakoby si si spojil 2 lidi dohromady. Musis tem zadum vyhradit mnohem vetsi prostor v treninku. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po duben 09, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Octopusss je zbytečně sprostej, ale faktem je, že písemnej projev je tvojí vizitkou a spoustu lidí odradí od toho aby reagovali už to, že z takových příspěvků vysloveně bolí oči. |
A já se tak snažil to napsat slušně
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po duben 09, 2012 10:04 pm Předmět: |
|
|
Benny na fotce s jednoručkami, občas cvičí mrtvý tah, ale už 4 měsíce nesáhl na činku? Nějak se v tom ztrácím..
Jinak předek nevypadá zle :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Benny Podda

|
Zaslal: po duben 09, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Benny na fotce s jednoručkami, občas cvičí mrtvý tah, ale už 4 měsíce nesáhl na činku? Nějak se v tom ztrácím..
Jinak předek nevypadá zle :-) |
myslel jsem to tak,ze kdyz sem pred 4.mesícema cvicil,tak jsem tahal i mrtvej tah ...ale mensí váhy okolo 150-160 kg ...a ty jednorucky mám v ruce protoze jsem je jen premistoval ...cvaknul mi kámos...pozovat neumim ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: út duben 10, 2012 12:05 am Předmět: |
|
|
Na fotkach na profilu ty zada nemas spatny - nevypadaj ze by zaostavaly. Takze bud je na ty fotce fakt blba poza a nebo se ti pri necviceni jako prvni vyfouknou zada (coz mne treba misto zad delaj ruce) _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út duben 10, 2012 4:35 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Turakam: čumim, nečekal jsem že jsi takový hovado
moc pěkný |
... jj, pekné plecia Turakam :)
... brzy, jazyk, nazývat ... Letiště Václava Havla
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út duben 10, 2012 8:10 am Předmět: |
|
|
you can screen a movie on his back (Turakam bude vedet, nepisu to anglicky jentak:) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út duben 10, 2012 8:27 am Předmět: |
|
|
hehe, dikes vospolok. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út duben 10, 2012 8:31 am Předmět: |
|
|
Turakam  respekt,to uz je maso _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út duben 10, 2012 11:42 am Předmět: |
|
|
Turakam, záda jsou široký, ale ty ramena jsou teda dost zaostávající. Možná je to špatně vyfocený, ono ty zádovky i když se jedná zde na foru o nejoblíbenější pozu, zkreslují.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 10, 2012 12:09 pm Předmět: |
|
|
Turakam dobry, ale priste to vyfot z nejake rozumne vzdalenosti a lepsiho uhlu, protoze takhle to vypada, ze mas ty zada geneticky zmutovany jak jsou obrovsky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: st duben 11, 2012 3:15 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | shadoww :
neskutecna podoba na jednoho mistniho uchyla , nevim jestli vis o koho jde, popshoit, kdyz sem tvoji fotku videl poprve tak sem malem spadnul ze zidle ale to je jina kapitola
mame stejnou vysku i vahu, je to dobry, hod jeste jiny pozy zajimalo by me jak na tom si s brichem, takhle z boku to vypada, ze tam snad absolutne zadny sadlo neni |
Vím koho máš na mysli. Úchyl možná jsem (mojí manželce to říkat nemusíš;)), ale ne ten kterého máš na mysli, díky za kompliment
A to víš že na tom břiše sádlo je, o bocích nemluvě. Ale na dělání plážovky je času dost
Fotky uznávám nic moc, ale víc můj nebohý foťák nestihnul
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: st duben 11, 2012 3:17 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | mam nutkani se pocurat smichy |
I to se někomu stává když má ukázat svoji formu. Ale je hezké, že se umíš zasmát i sám sobě a já slibuju, že už tě trápit nebudu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|