|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
refresh

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
Udělal mi radost Globus-kuřecí prsa 95,-/kg ..klasické, žádné křehčené. Takže mám doma v rezervě +6kg kuřecího, zítra nejspíš vezmu ještě jednou 6kg (limit prodejny). O kvalitě masa nepolemizuju, kupoval jsem ho i před slevou a chutná mi rozhodně víc než křehčené, když budu chtít opravdu kvalitní, tak si koupím hovězí a udělám si tatarák, nebo steak :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 10, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
nový kolo pro ženu :)
naprosto ideální, ani silnice ani horský
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út duben 10, 2012 4:45 pm Předmět: |
|
|
Octopuss : Na to,že si na pracáku,to jde _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út duben 10, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
AA nekdo ma rad Polreicha
Jinak asi nejlepsi gril na jakym jsem mel moznost grilovat :)
A momentalne mam nejvetsi radost ze skore 0:2 pro Kometu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 10, 2012 5:57 pm Předmět: |
|
|
Co s Pohlreichem? To je nějaká jeho značka nebo co? Nechápu. Prostě jsem vybral dobrej gril :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út duben 10, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
To je ten gril Weber co s ním griloval Pohlreich v Šéf na grilu, měl možná jen jinej rozměr...
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út duben 10, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Co s Pohlreichem? To je nějaká jeho značka nebo co? Nechápu. Prostě jsem vybral dobrej gril :) |
Znama ty grily prodava a rikala ze kdyz prodali 1-2 grilly za mesic byl to uspech. Potom co Polreich zacal s timto grilem vystupovat v TV, prodavali 20 grilu tydne :D :D
Ale je pravda ze je to luxusni gril
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 10, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | To je ten gril Weber co s ním griloval Pohlreich v Šéf na grilu, měl možná jen jinej rozměr... |
Aha, tady je krásně vidět, jak reklama na některý lidi NEfunguje
| Izman napsal: | Znama ty grily prodava a rikala ze kdyz prodali 1-2 grilly za mesic byl to uspech. Potom co Polreich zacal s timto grilem vystupovat v TV, prodavali 20 grilu tydne :D :D
|
lol to je možná zachránilo před krachem, pokud neměli v nabídce i něco jinýho
|
|
| nahoru |
|
 |
TRX

|
Zaslal: út duben 10, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
Pohlreich udělal dobrou reklamu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 10, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
Koupil jsem si poprvé Mozzarelu, až teď jsem zjistil, že je na tom výživově moc dobře, hlavně co se týče bílkovin (100g - 22g B, 0 sachrů, asi 12g T). Mám teď na mysli tu ve tvaru koule v nálevu (voda s potrav. solí či co).
Jaké máte vy zkušenosti? Kupujete? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út duben 10, 2012 10:22 pm Předmět: |
|
|
preleju lehce olivacem, posypu bylinkama a kdyz neresim dietu, tak sou k tomu nejlepsi opeceny bagetky potreny cesnekem _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 11, 2012 11:15 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Poprvý po měsísích nemám chuť k jídlu. Kdyby mi to tak měsíc vydrželo, možná bych i zhubnul |
Tohle jsem mel asi po 15 letech pred 3 tydny pri chripce, uplna parada. Obcas bych si to na 1-2 dny pral. :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|