SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rostislaw

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to bude ono.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eschaia

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě mi přišel Dyma Burn Extreme... na originální etiketě je v obsahu yohimbin
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

at se ti neprekrvi penis
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pomaham s dietou jednomu klukovi (17)
Krásně hubne v pase a zároveň mu rostou ruce, prsa i nohy a síla roste spolu s tím.

Bohužel je to člověk, kterej za půl roku (?), co cvičí (a nabral během toho 20kg tuku) stačil vyzkoušet : protein, gainer, kreatin, amina, GLUTAMIN, růžný NOčka a i pár spalovačů, karnitin a... no doufám, že to je všechno. Každopádně si furt myslí, že doplňky nejsou jen doplňky a nedokážu mu to vysvětlit.
Takže teď se teď v posilovně pořád zajímá (a jeho kamarádíčkové to do něj hučí), jakej si pořídit spalovač a bombarduje mě ve stylu:

"hele napadlo mě jestli už nepomůžeme tomu rýsování tím spalovačem co.. ?:)"

Ilegální spalovače, nebo americký (18+) mu doporučovat určitě nebudu ...

No proč to teda řeším... on se tím stresuje a tak mu chci doporučit něco, co bude třeba fungovat jako placebo, ale zároveň nebude muset utrácet za zbytečnosti. Takže co mu doporučit? Synefrin + kofein zas tak drahej bejt nemusí, ale je to "skoro k ničemu", nebo bude stačit silný kafe, popřípadě nějakej čaj silnej?
barnes

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 9:33 pm    Předmět: L- carnitine Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Krásně hubne v pase a zároveň mu rostou ruce, prsa i nohy a síla roste spolu s tím.

Bohužel je to člověk, kterej za půl roku (?), co cvičí (a nabral během toho 20kg tuku) stačil vyzkoušet : protein, gainer, kreatin, amina, GLUTAMIN, růžný NOčka a i pár spalovačů, karnitin a... no doufám, že to je všechno. Každopádně si furt myslí, že doplňky nejsou jen doplňky a nedokážu mu to vysvětlit.
Takže teď se teď v posilovně pořád zajímá (a jeho kamarádíčkové to do něj hučí), jakej si pořídit spalovač a bombarduje mě ve stylu:

No proč to teda řeším... on se tím stresuje a tak mu chci doporučit něco, co bude třeba fungovat jako placebo, ale zároveň nebude muset utrácet za zbytečnosti. Takže co mu doporučit? Synefrin + kofein zas tak drahej bejt nemusí, ale je to "skoro k ničemu", nebo bude stačit silný kafe, popřípadě nějakej čaj silnej?
komako

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uvazujem nad kupou Hydroxystim alebo Lipo 6x alebo Lipo black ak sa to vobec este predava :D
mate niekto skusenosti pripadne co je lepsie?
mal som lipo6 a bol som celkom spokojny.
strava,trening,kardio to vsetko mam chcem len nieco co tomu este pomoze
Mictian

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 12:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Když je hlava blbá, trpí celý tělo (a tady bude asi i peněženka) :) jojo, úplně přesně si to umím představit. Touhle představou, co tu popisuješ, bohužel trpí velká část mladých posilujících. Znal jsem dokonce jednoho, kterej neuběhl ani 1500 metrů, nejedl jak měl, ba naopak, ale před každým tréninkem v posilovně do sebe naládoval tolik kapslí, že mi to hlava nebrala. Tenhle byl teda extra tydýt :D Pokaždý, když jsem ho potkal v posilce, tak za mnou chodil, pořád se vykecával a neustále mi povídal: " ty vole, ukaž bicák, ukaž bicák" :D Neskutečný jelito :D
eschaia

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
at se ti neprekrvi penis

jo, funguje to výborně
Georgo_K

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 11:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dneska pokoupil starsi assault a muzu jenom doporucit.... dal jsem dneska pred treninkem polovinu odmerky a delalo to se mnou neuveritelny veci :D energie na rozdavani, vahy o dost vyse, ani se mi z fitka nechtelo domu, porad jsem chtel makat :D ze zacatku jsem si chvilema myslel ze jsem to i nejak prehnal :D fakt hukot, a to piju cca 2 - 3 silny presa denne :P takze doporucuju...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Není to slovo od E lepší? :))
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná proto, že to "slovo" musíš napsat takhle, tak né pro každýho
Kampo

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 7:47 pm    Předmět: L-carnitine Odpovědět s citátem

Chcem vás poprosiť o radu. Potrebujem vedieť aký karnitin je účinnejší či vo forme tabliet alebo tekutý. Vďaka.
Btw: ak to tu už niekde je tak sorry ale nečítal som všetky strany.
Mablung

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 7:52 pm    Předmět: Re: L-carnitine Odpovědět s citátem

Kampo napsal:
Chcem vás poprosiť o radu. Potrebujem vedieť aký karnitin je účinnejší či vo forme tabliet alebo tekutý. Vďaka.

Podle toho co u tebe způsobuje větší placebo efekt (to je asi tak jediné co dostaneš ze spalovače který trochu účinkuje myslím že na 5 % populace)
Kampo

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 4:18 pm    Předmět: Re: L-carnitine Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Kampo napsal:

Podle toho co u tebe způsobuje větší placebo efekt (to je asi tak jediné co dostaneš ze spalovače který trochu účinkuje myslím že na 5 % populace)

A môžeš mi prosím ťa poradiť niečo účinnejšie? Fakt sa v tom nevyznám, cena maximálne do 50 eur. Dík moc.
Mablung

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 5:17 pm    Předmět: Re: L-carnitine Odpovědět s citátem

Kampo napsal:
Mablung napsal:
Kampo napsal:

A môžeš mi prosím ťa poradiť niečo účinnejšie? Fakt sa v tom nevyznám, cena maximálne do 50 eur. Dík moc.

Co jsem tak sledoval, všechny legální spalovače mají buď minimální a nebo žádné účinky. Takže pokud chceš zhubnout, začni sportovat, starat se o stravu a zapomeň na zázraky které ti k hubnutí pomohou bezpracně.
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: