Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 1:44 pm    Předmět: Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto Odpovědět s citátem

Zdravím,nechci to tu zbytečně zasí.at ale vážně nevím kam tohle vložit . Takže potřeboval bych poradit s výběrem suplementů na léto. Představoval bych si nějaký kvalitní whey protein (koncentrat,mozna i isolat),dále nějáký vícesložkovej protein a nakonec kvalitní předtréninkáč a možná i spalovač ale ke spalovačům sem dost skeptickej,tak co bych popř mohl pořídit místo toho? Chtěl bych návrhy nějakejch kvalitních značek za rozumnej peníz. A ještě by mě zajímalo jeslti jsou trávící enzymy v proteinech opravdu takovou výhodou nebo se tělo obejde i bez nich? Tak díky moc za rady a doufám že se najde pár rozumných dušiček co pomůžou s výběrem a nebudou hned vše kritizovat jak to na tomhle fóru v poslední době bývá. Ps: nechystám se na žádné závody chtěl bych jen aspoň trochu plážovku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 1:47 pm    Předmět: Re: Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto Odpovědět s citátem

a v topikách, které jsou k tomu přímo určené, sis nevybral?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

abyhc řekl pravdu tak ne,řeší se tam skoro jenom chuť ..a ještě jen pár proteinů
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak za mě:

vícesložkovej: Quad core - Smartlabs

" (koncentrat,mozna i isolat)" - Reflex/Smartlabs/Scitec/Muscle pharm - záleží to na tom, jak moc jsi ochotnej zaplatit a co teda potřebuješ

Předtréningáč: Assault - Muscle Pharm

Spalovač: žádnej

enzymy: netuším
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Tak za mě:

vícesložkovej: Quad core - Smartlabs

" (koncentrat,mozna i isolat)" - Reflex/Smartlabs/Scitec/Muscle pharm - záleží to na tom, jak moc jsi ochotnej zaplatit a co teda potřebuješ

Předtréningáč: Assault - Muscle Pharm

Spalovač: žádnej

enzymy: netuším

Nějak podobně jsem si představoval odpovědi a rady néé vážně díky moc budu rád za každej názor,kolik do toho chci dát? tak nějak rozumně aby to nebylo zas mo drahý ani zas moc levný ale přesně nwm
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak ten vícesložkovej sme přemýšlel nad myofusion chuťově mi teda dost vyhovuje ale asi to bude plný cukrů a kvalitou to ais taky neni taková hitparáda co?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějaký další nápady ??
Luster

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, uz si hlavne neco kup a nepremejlej o tom, jako by to byla nejaka tvoje zivotni volba prislusny topiky tady k tomu mas.. takze konec diskuze, lock a ban!
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
jo, uz si hlavne neco kup a nepremejlej o tom, jako by to byla nejaka tvoje zivotni volba prislusny topiky tady k tomu mas.. takze konec diskuze, lock a ban!
¨
Vy ste teda pěkný parch.nti to vám teda pěkně děkuju a pak že to má bejt fórum
cipinek

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po tréninku Hydro 77 od Extrifitu
na noc Long 80 - 7 Hours od Extrifitu
na spalovače se vykašli a enzymy na trávení nejsou potřeba, pokud nechceš udržovat denní dávky bílkovin nad 2,5 g/kg TH
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
po tréninku Hydro 77 od Extrifitu
na noc Long 80 - 7 Hours od Extrifitu
na spalovače se vykašli a enzymy na trávení nejsou potřeba, pokud nechceš udržovat denní dávky bílkovin nad 2,5 g/kg TH

Myslíš že extrifit je kvalitní?? Tady na fóru sem četl nějaký pochybnosti od Drapera myslim
Georgo_K

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravicko,

potreninkovej jsem vzdycky pouzival protein od championship nutrition ale tady ho uz nemaji skladem.... ten byl supr

vice slozkovej jsem si oblibil hodne matrix od syntrax... supr vec, supr chut a slo s nim i paradne varit

predtreningovej nakopavac urcite muzu doporucit assault, ja mam tu starsi verzi a ten slape fakt paraaadne :P trening uplne o nicem jinem... a i kdyz trenuju cca od 19:00 tak o pulnoci v pohode usnu...

spalovac se mi jedinej osvedcil Extreme 2 ale to uz je nejakej patek co jsem se k nemu naposledy dostal...

pfeew snad pomohlo :))

Naposledy upravil Georgo_K dne čt duben 12, 2012 10:13 pm, celkově upraveno 2 krát
Georgo_K

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak od extrifidu jsem si koupil Go pro 30 a jsem po nem dost nafouklej...... takze nevim nevim.... a to jsem si jeste pro jistotu koupil dve baleni protoze byl v akci... zhase sem naletel :D pred tim jsem mel one stop extreme sacharidak a to byla fakt spicka.... ale je to drahy kdyz se to davkuje ve vetsim mnozstvi....

jinak od extrifidu jsem mel i nejakej 15% sacharidak a to jsem mel bricho uplne jako balon.... po mutant massu taky....

ma nekdo nejakej kvalitni sacharidak na doporuceni ? abych porad nemel bricho jako kdybych spolknul meloun ? lol

BTW ma taky nekdo problem s nadymanim po GO pro 30, nebo zase budu za exota ja ?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Georgo_K napsal:
jinak od extrifidu jsem si koupil Go pro 30 a jsem po nem dost nafouklej...... takze nevim nevim.... a to jsem si jeste pro jistotu koupil dve baleni protoze byl v akci... zhase sem naletel :D pred tim jsem mel one stop extreme sacharidak a to byla fakt spicka.... ale je to drahy kdyz se to davkuje ve vetsim mnozstvi....

jinak od extrifidu jsem mel i nejakej 15% sacharidak a to jsem mel bricho uplne jako balon.... po mutant massu taky....

ma nekdo nejakej kvalitni sacharidak na doporuceni ? abych porad nemel bricho jako kdybych spolknul meloun ? lol

BTW ma taky nekdo problem s nadymanim po GO pro 30, nebo zase budu za exota ja ?

Díky moc za rady,jeslti ti můžu poradit já tak jsme mel COMPRESS B.I.G . a to bylo to nejlepší co sem kdy měl
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě mám pár otázek tak bych byl rád kdyby mi někdo odpovědě.
1. Jak je na tom s příchutí Smartlabs Quadcore a Smartlabs celkově?
2. Máte někdo zkušenost se Syntha 6,FA Hydroprotein,Prom-in whey 80 ?
3. Je myofusion kvalitní?
díky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: