| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
patrikdundych

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 1:44 pm Předmět: Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto |
|
|
Zdravím,nechci to tu zbytečně zasí.at ale vážně nevím kam tohle vložit  . Takže potřeboval bych poradit s výběrem suplementů na léto. Představoval bych si nějaký kvalitní whey protein (koncentrat,mozna i isolat),dále nějáký vícesložkovej protein a nakonec kvalitní předtréninkáč a možná i spalovač ale ke spalovačům sem dost skeptickej,tak co bych popř mohl pořídit místo toho? Chtěl bych návrhy nějakejch kvalitních značek za rozumnej peníz. A ještě by mě zajímalo jeslti jsou trávící enzymy v proteinech opravdu takovou výhodou nebo se tělo obejde i bez nich?  Tak díky moc za rady a doufám že se najde pár rozumných dušiček co pomůžou s výběrem a nebudou hned vše kritizovat jak to na tomhle fóru v poslední době bývá. Ps: nechystám se na žádné závody chtěl bych jen aspoň trochu plážovku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 1:47 pm Předmět: Re: Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto |
|
|
a v topikách, které jsou k tomu přímo určené, sis nevybral?
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 2:05 pm Předmět: |
|
|
Tak za mě:
vícesložkovej: Quad core - Smartlabs
" (koncentrat,mozna i isolat)" - Reflex/Smartlabs/Scitec/Muscle pharm - záleží to na tom, jak moc jsi ochotnej zaplatit a co teda potřebuješ
Předtréningáč: Assault - Muscle Pharm
Spalovač: žádnej
enzymy: netuším
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Tak za mě:
vícesložkovej: Quad core - Smartlabs
" (koncentrat,mozna i isolat)" - Reflex/Smartlabs/Scitec/Muscle pharm - záleží to na tom, jak moc jsi ochotnej zaplatit a co teda potřebuješ
Předtréningáč: Assault - Muscle Pharm
Spalovač: žádnej
enzymy: netuším |
Nějak podobně jsem si představoval odpovědi a rady néé vážně díky moc budu rád za každej názor,kolik do toho chci dát? tak nějak rozumně aby to nebylo zas mo drahý ani zas moc levný ale přesně nwm
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
jo, uz si hlavne neco kup a nepremejlej o tom, jako by to byla nejaka tvoje zivotni volba  prislusny topiky tady k tomu mas.. takze konec diskuze, lock a ban! _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | jo, uz si hlavne neco kup a nepremejlej o tom, jako by to byla nejaka tvoje zivotni volba prislusny topiky tady k tomu mas.. takze konec diskuze, lock a ban! | ¨
Vy ste teda pěkný parch.nti to vám teda pěkně děkuju a pak že to má bejt fórum
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
po tréninku Hydro 77 od Extrifitu
na noc Long 80 - 7 Hours od Extrifitu
na spalovače se vykašli a enzymy na trávení nejsou potřeba, pokud nechceš udržovat denní dávky bílkovin nad 2,5 g/kg TH _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 9:39 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | po tréninku Hydro 77 od Extrifitu
na noc Long 80 - 7 Hours od Extrifitu
na spalovače se vykašli a enzymy na trávení nejsou potřeba, pokud nechceš udržovat denní dávky bílkovin nad 2,5 g/kg TH |
Myslíš že extrifit je kvalitní?? Tady na fóru sem četl nějaký pochybnosti od Drapera myslim
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
Zdravicko,
potreninkovej jsem vzdycky pouzival protein od championship nutrition ale tady ho uz nemaji skladem.... ten byl supr
vice slozkovej jsem si oblibil hodne matrix od syntrax... supr vec, supr chut a slo s nim i paradne varit
predtreningovej nakopavac urcite muzu doporucit assault, ja mam tu starsi verzi a ten slape fakt paraaadne :P trening uplne o nicem jinem... a i kdyz trenuju cca od 19:00 tak o pulnoci v pohode usnu...
spalovac se mi jedinej osvedcil Extreme 2 ale to uz je nejakej patek co jsem se k nemu naposledy dostal...
pfeew snad pomohlo :))
Naposledy upravil Georgo_K dne čt duben 12, 2012 10:13 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
jinak od extrifidu jsem si koupil Go pro 30 a jsem po nem dost nafouklej...... takze nevim nevim.... a to jsem si jeste pro jistotu koupil dve baleni protoze byl v akci... zhase sem naletel :D pred tim jsem mel one stop extreme sacharidak a to byla fakt spicka.... ale je to drahy kdyz se to davkuje ve vetsim mnozstvi....
jinak od extrifidu jsem mel i nejakej 15% sacharidak a to jsem mel bricho uplne jako balon.... po mutant massu taky....
ma nekdo nejakej kvalitni sacharidak na doporuceni ? abych porad nemel bricho jako kdybych spolknul meloun ? lol
BTW ma taky nekdo problem s nadymanim po GO pro 30, nebo zase budu za exota ja ?
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
| Georgo_K napsal: | jinak od extrifidu jsem si koupil Go pro 30 a jsem po nem dost nafouklej...... takze nevim nevim.... a to jsem si jeste pro jistotu koupil dve baleni protoze byl v akci... zhase sem naletel :D pred tim jsem mel one stop extreme sacharidak a to byla fakt spicka.... ale je to drahy kdyz se to davkuje ve vetsim mnozstvi....
jinak od extrifidu jsem mel i nejakej 15% sacharidak a to jsem mel bricho uplne jako balon.... po mutant massu taky....
ma nekdo nejakej kvalitni sacharidak na doporuceni ? abych porad nemel bricho jako kdybych spolknul meloun ? lol
BTW ma taky nekdo problem s nadymanim po GO pro 30, nebo zase budu za exota ja ? |
Díky moc za rady,jeslti ti můžu poradit já tak jsme mel COMPRESS B.I.G . a to bylo to nejlepší co sem kdy měl
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
Ještě mám pár otázek tak bych byl rád kdyby mi někdo odpovědě.
1. Jak je na tom s příchutí Smartlabs Quadcore a Smartlabs celkově?
2. Máte někdo zkušenost se Syntha 6,FA Hydroprotein,Prom-in whey 80 ?
3. Je myofusion kvalitní?
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |