|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 4:51 pm Předmět: |
|
|
Říkáš zkvalitňovací objem, tak proč pořád sypeš jenom rýži? Myslíš že když si dáš brambory, kvalitní těstoviny, že z toho bude nekvalitní objem? Tohle co ty jedeš mi přijde fakt strašné, co třeba sýry? Jogurty? Myslíš, že maso na vodě a rýže je jediná cesta jak se kvalitně stravovat?  A nemyslím to nějak agresivně, jen mě zajímá proč to tak moc škrtíš  Rád se nechám poučit...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Roin

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 10:40 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Říkáš zkvalitňovací objem, tak proč pořád sypeš jenom rýži? Myslíš že když si dáš brambory, kvalitní těstoviny, že z toho bude nekvalitní objem? Tohle co ty jedeš mi přijde fakt strašné, co třeba sýry? Jogurty? Myslíš, že maso na vodě a rýže je jediná cesta jak se kvalitně stravovat? A nemyslím to nějak agresivně, jen mě zajímá proč to tak moc škrtíš Rád se nechám poučit... |
Neříkám, že brambory nebo těstoviny je něco špatnýho .. taky když mám chuť tak si dám těstoviny a nebo brambory a to maso na vodě taky není furt .. je to 2x - 3x do týdne jinak normal na oleji, sýry nejím a zbytečný cukry z jogurtů vážně nechci, dám si radči ovoce, rejži, těstoviny, maso, ryby, vajíčka a nebo celozrnej chleba ale to spíš k snídani, + zeleninu a to mi bohatě stačí, nemám už ty stavy, že i v objemu jsem se najedl a za 20minut jsem měl hlad proto to takhle dělám. Nechci zbytečně ze sýrů a jogurtů zbytečný sračky x) radči si váhu podržím a budu hubnout tuk a nabírat sval a furt se to bude zkvalitňovat .. vím, že to je nadlouho ale je to asi nejlepší způsob jak se pořádně nezprasit
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 10:48 pm Předmět: |
|
|
Myslíš, že z bílého nízkotučného jogurtu se zprasíš ? Nebo dvacítky, třicítky eidamu ? To je přeci blbost. Nezprasíš se ani z tabulky čokolády denně, pokud náležitě ubereš jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 11:03 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Myslíš, že z bílého nízkotučného jogurtu se zprasíš ? Nebo dvacítky, třicítky eidamu ? To je přeci blbost. Nezprasíš se ani z tabulky čokolády denně, pokud náležitě ubereš jinde. |
A proč zase ubírat jinde ? Na mase, sacharidech ? Když se mohu v klidu najíst z 300-400-500g sacharidů denně, a půl kila masa, sem tam tvaroh, odtučněný mléko, jinak jeden jogurt ti nic neudělá ale zase naopak když ty jogurty a sýry jíš každej den tak se to pak projeví a to si piš, že ano .. jasný nemůžu v objemu bejt jen na rejži a masu to bych pak dietu tuplem nezvládl a proto si sem tam dopřeju když chci dám si tyčinku ale vím, že pak musím držet zase todle jak to mám a né, že si dám tyčinku, druhej den zase, třetí den zase a takhle jako stěma sladkejma jogurtama na kterejch je napsáno bez cukru a přitom je to přesně naopak x) už i v kafi je cukru až až stačí si přečíst složení a natož když ty cukry takhle bereš z 20ti zdrojů denně
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 11:08 pm Předmět: |
|
|
Jsem zvědavej, jak dlouho ti tohle vydrží. Genetiku nemáš takovou, aby z tebe byl Mr. O a pak to je spíš o tom, že ta hardcore strava bude "trošku víc", než by bylo potřeba a projeví se to tak, že tě něco přestane bavit. - nebo to ber tak, že ti někdo nevěří a tebe to namotivuje...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 6:08 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Jsem zvědavej, jak dlouho ti tohle vydrží. Genetiku nemáš takovou, aby z tebe byl Mr. O a pak to je spíš o tom, že ta hardcore strava bude "trošku víc", než by bylo potřeba a projeví se to tak, že tě něco přestane bavit. - nebo to ber tak, že ti někdo nevěří a tebe to namotivuje... | Mám podobný názor. Podle mě děláš klasickou začátečnickou chybu a to je to, že se dřeš zbytečně. Zbytečně v tom smyslu, že se utrápíš naprosto zbytečně na objemové stravě z které by 90 % fora v pohodě vyrýsovala a nežiješ podle toho co tu čtu skoro ničím jiným než kulturistikou.
Je to Tvým věkem. Za tři...čtyři roky bude ve jinak a ty sám se budeš divit cos to proboha prováděl.
Časem dojdeš k tomu,že když tomu dáš míň, můžeš kolikrát dostat víc než dostáváš teď.
Jinak Ti držím palce a přál bych Ti, ať se to alespoť trochu zúročí.
P.S. něco málo o metabolismu vím (zabývám se tím cca 16 let), takže i to, že v pohodě vyrýsuju na tabulce čokolády Sacharidy jsou zbyečně přeceňované. Budoucnost je v tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 6:33 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | guruhonza napsal: | | Jsem zvědavej, jak dlouho ti tohle vydrží. Genetiku nemáš takovou, aby z tebe byl Mr. O a pak to je spíš o tom, že ta hardcore strava bude "trošku víc", než by bylo potřeba a projeví se to tak, že tě něco přestane bavit. - nebo to ber tak, že ti někdo nevěří a tebe to namotivuje... | Mám podobný názor. Podle mě děláš klasickou začátečnickou chybu a to je to, že se dřeš zbytečně. Zbytečně v tom smyslu, že se utrápíš naprosto zbytečně na objemové stravě z které by 90 % fora v pohodě vyrýsovala a nežiješ podle toho co tu čtu skoro ničím jiným než kulturistikou.
Je to Tvým věkem. Za tři...čtyři roky bude ve jinak a ty sám se budeš divit cos to proboha prováděl.
Časem dojdeš k tomu,že když tomu dáš míň, můžeš kolikrát dostat víc než dostáváš teď.
Jinak Ti držím palce a přál bych Ti, ať se to alespoť trochu zúročí.
P.S. něco málo o metabolismu vím (zabývám se tím cca 16 let), takže i to, že v pohodě vyrýsuju na tabulce čokolády Sacharidy jsou zbyečně přeceňované. Budoucnost je v tuku |
Když už jsme u genetiky, jak poznáš genetiku u někoho kdo necvičí 5 let a nesype jak malej kluk ? Velmi dobrou genetiku poznáš vážně až tak po 2 letech sypání jak se to vše projeví a jaký to je a né na čisto po 7 měsících, co se týče stravy .. podívej se na mnoho lidí na vysoké úrovni v CZ/SK kulturistice, Igor Illes, Slavoj Bednář a mnoho dalších žijí takhle už roky jenom na zdravím objemu mají to proto aby mohli kdykoliv kdyby někdo zavolal jít na exibici nebo podobně a hlavně jim to tak vyhovuje než bejt o dalších 10-15kg nahoře a vyjít schody a 5 minut se vydejchávat. To si myslím, že je lepší mít míň a bejt celkově vpohodě a hlavně vypadat jako kulturista a né jako někdo kdo sedí doma.. jinak jak můžeš vidět, že žiju jen kulturistikou ? Mám i přátelé se kterýma si rád vyjdu ven nebo zahrát fotbal, project na kole ale taky sem rád doma a odpočívám, cvičím stylem žádný těžký váhy ale abych to cejtil abych věděl, že se ten sval procvičil a né jako polovina fóra co tady čtu, že zkoušíte maximálky apod. podle mě jsou zase chyby to, že necvičit s rozumem je jako necvičit vůbec když ten sval necejtíš ale pro každýho to je jinak nikomu nic neberu
edit: jinak jeden český kulturista sice starší ale i tak v předsoutěžní přípravě jedl každej den tabulku čokolády x) a je vždy napruhovanej až naprdeli
Naposledy upravil Roin dne pá duben 13, 2012 6:35 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 6:43 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ja jen ve skrytu duse doufam, ze tohle je vymysl jeho hlavy a neradi mu tohle razak.. protoze to by byl vrchol debility
byt tebou tak moc tady nerikam kdo z fora cvici dobre nebo blbe, protoze zatim tady vsichni vypadaji o mnoho lepe nez ty, az se to obrati, dejme tomu
e: no vsak jo, co je spatnyho na kvalitni treba 80% kakaa cokolade |
No neradí mi to nikdo ale myslím si to já .. a když se podívám jaký všichni jsou talenti v ČR a jakou mají genetiku tak je většina znich na kůře a ani otom nevíš .. jinak o té čokoládě neříkám, že to je špatný taky jsem psal, že když chci tak si vtom objemu dám co chci a naco mam chuť a neomezuju se ..
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:00 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | tak at sou, nejsem brecici typ, ze ten a ten me porazil, protoze mel na pripravu vetsi kapesny |
To neříkám naopak fandím lidem kteří se snaží se někam dostat ale tady se mluvilo o genetice né o prknech ..
Takže stop famu a odteď už jenom log.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
Co se týká genetiky, tak není pravda, že to poznáš třeba po dvou letech. Poznáš to velké části hned. To jakým způsobem a kde ukládáš tuk, zda máš přirozeně svalovou hmotu, jak máš široká ramena, úzké boky, kotníky, zápěstí, kolena. Zda nemáš nějaké metabolické problémy apod. To je poznat ihned.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st září 12, 2012 5:05 pm Předmět: |
|
|
Nebyl jsi dnes na strojírenským veletrhu?  Myslím, že jsem tě tam zahlídl _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|