Roin - The more you do, the more you get

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Roin - The more you do, the more you get  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Roin - The more you do, the more you get
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Říkáš zkvalitňovací objem, tak proč pořád sypeš jenom rýži? Myslíš že když si dáš brambory, kvalitní těstoviny, že z toho bude nekvalitní objem? Tohle co ty jedeš mi přijde fakt strašné, co třeba sýry? Jogurty? Myslíš, že maso na vodě a rýže je jediná cesta jak se kvalitně stravovat? A nemyslím to nějak agresivně, jen mě zajímá proč to tak moc škrtíš Rád se nechám poučit...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Roin

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Říkáš zkvalitňovací objem, tak proč pořád sypeš jenom rýži? Myslíš že když si dáš brambory, kvalitní těstoviny, že z toho bude nekvalitní objem? Tohle co ty jedeš mi přijde fakt strašné, co třeba sýry? Jogurty? Myslíš, že maso na vodě a rýže je jediná cesta jak se kvalitně stravovat? A nemyslím to nějak agresivně, jen mě zajímá proč to tak moc škrtíš Rád se nechám poučit...

Neříkám, že brambory nebo těstoviny je něco špatnýho .. taky když mám chuť tak si dám těstoviny a nebo brambory a to maso na vodě taky není furt .. je to 2x - 3x do týdne jinak normal na oleji, sýry nejím a zbytečný cukry z jogurtů vážně nechci, dám si radči ovoce, rejži, těstoviny, maso, ryby, vajíčka a nebo celozrnej chleba ale to spíš k snídani, + zeleninu a to mi bohatě stačí, nemám už ty stavy, že i v objemu jsem se najedl a za 20minut jsem měl hlad proto to takhle dělám. Nechci zbytečně ze sýrů a jogurtů zbytečný sračky x) radči si váhu podržím a budu hubnout tuk a nabírat sval a furt se to bude zkvalitňovat .. vím, že to je nadlouho ale je to asi nejlepší způsob jak se pořádně nezprasit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslíš, že z bílého nízkotučného jogurtu se zprasíš ? Nebo dvacítky, třicítky eidamu ? To je přeci blbost. Nezprasíš se ani z tabulky čokolády denně, pokud náležitě ubereš jinde.
Roin

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Myslíš, že z bílého nízkotučného jogurtu se zprasíš ? Nebo dvacítky, třicítky eidamu ? To je přeci blbost. Nezprasíš se ani z tabulky čokolády denně, pokud náležitě ubereš jinde.

A proč zase ubírat jinde ? Na mase, sacharidech ? Když se mohu v klidu najíst z 300-400-500g sacharidů denně, a půl kila masa, sem tam tvaroh, odtučněný mléko, jinak jeden jogurt ti nic neudělá ale zase naopak když ty jogurty a sýry jíš každej den tak se to pak projeví a to si piš, že ano .. jasný nemůžu v objemu bejt jen na rejži a masu to bych pak dietu tuplem nezvládl a proto si sem tam dopřeju když chci dám si tyčinku ale vím, že pak musím držet zase todle jak to mám a né, že si dám tyčinku, druhej den zase, třetí den zase a takhle jako stěma sladkejma jogurtama na kterejch je napsáno bez cukru a přitom je to přesně naopak x) už i v kafi je cukru až až stačí si přečíst složení a natož když ty cukry takhle bereš z 20ti zdrojů denně
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem zvědavej, jak dlouho ti tohle vydrží. Genetiku nemáš takovou, aby z tebe byl Mr. O a pak to je spíš o tom, že ta hardcore strava bude "trošku víc", než by bylo potřeba a projeví se to tak, že tě něco přestane bavit. - nebo to ber tak, že ti někdo nevěří a tebe to namotivuje...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 6:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Jsem zvědavej, jak dlouho ti tohle vydrží. Genetiku nemáš takovou, aby z tebe byl Mr. O a pak to je spíš o tom, že ta hardcore strava bude "trošku víc", než by bylo potřeba a projeví se to tak, že tě něco přestane bavit. - nebo to ber tak, že ti někdo nevěří a tebe to namotivuje...
Mám podobný názor. Podle mě děláš klasickou začátečnickou chybu a to je to, že se dřeš zbytečně. Zbytečně v tom smyslu, že se utrápíš naprosto zbytečně na objemové stravě z které by 90 % fora v pohodě vyrýsovala a nežiješ podle toho co tu čtu skoro ničím jiným než kulturistikou.
Je to Tvým věkem. Za tři...čtyři roky bude ve jinak a ty sám se budeš divit cos to proboha prováděl.

Časem dojdeš k tomu,že když tomu dáš míň, můžeš kolikrát dostat víc než dostáváš teď.

Jinak Ti držím palce a přál bych Ti, ať se to alespoť trochu zúročí.

P.S. něco málo o metabolismu vím (zabývám se tím cca 16 let), takže i to, že v pohodě vyrýsuju na tabulce čokolády Sacharidy jsou zbyečně přeceňované. Budoucnost je v tuku
Roin

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 6:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
guruhonza napsal:
Mám podobný názor. Podle mě děláš klasickou začátečnickou chybu a to je to, že se dřeš zbytečně. Zbytečně v tom smyslu, že se utrápíš naprosto zbytečně na objemové stravě z které by 90 % fora v pohodě vyrýsovala a nežiješ podle toho co tu čtu skoro ničím jiným než kulturistikou.
Je to Tvým věkem. Za tři...čtyři roky bude ve jinak a ty sám se budeš divit cos to proboha prováděl.

Časem dojdeš k tomu,že když tomu dáš míň, můžeš kolikrát dostat víc než dostáváš teď.

Jinak Ti držím palce a přál bych Ti, ať se to alespoť trochu zúročí.

P.S. něco málo o metabolismu vím (zabývám se tím cca 16 let), takže i to, že v pohodě vyrýsuju na tabulce čokolády Sacharidy jsou zbyečně přeceňované. Budoucnost je v tuku

Když už jsme u genetiky, jak poznáš genetiku u někoho kdo necvičí 5 let a nesype jak malej kluk ? Velmi dobrou genetiku poznáš vážně až tak po 2 letech sypání jak se to vše projeví a jaký to je a né na čisto po 7 měsících, co se týče stravy .. podívej se na mnoho lidí na vysoké úrovni v CZ/SK kulturistice, Igor Illes, Slavoj Bednář a mnoho dalších žijí takhle už roky jenom na zdravím objemu mají to proto aby mohli kdykoliv kdyby někdo zavolal jít na exibici nebo podobně a hlavně jim to tak vyhovuje než bejt o dalších 10-15kg nahoře a vyjít schody a 5 minut se vydejchávat. To si myslím, že je lepší mít míň a bejt celkově vpohodě a hlavně vypadat jako kulturista a né jako někdo kdo sedí doma.. jinak jak můžeš vidět, že žiju jen kulturistikou ? Mám i přátelé se kterýma si rád vyjdu ven nebo zahrát fotbal, project na kole ale taky sem rád doma a odpočívám, cvičím stylem žádný těžký váhy ale abych to cejtil abych věděl, že se ten sval procvičil a né jako polovina fóra co tady čtu, že zkoušíte maximálky apod. podle mě jsou zase chyby to, že necvičit s rozumem je jako necvičit vůbec když ten sval necejtíš ale pro každýho to je jinak nikomu nic neberu

edit: jinak jeden český kulturista sice starší ale i tak v předsoutěžní přípravě jedl každej den tabulku čokolády x) a je vždy napruhovanej až naprdeli

Naposledy upravil Roin dne pá duben 13, 2012 6:35 am, celkově upraveno 1 krát
kubaz

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jen ve skrytu duse doufam, ze tohle je vymysl jeho hlavy a neradi mu tohle razak.. protoze to by byl vrchol debility

byt tebou tak moc tady nerikam kdo z fora cvici dobre nebo blbe, protoze zatim tady vsichni vypadaji o mnoho lepe nez ty, az se to obrati, dejme tomu

e: no vsak jo, co je spatnyho na kvalitni treba 80% kakaa cokolade
Roin

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 6:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
ja jen ve skrytu duse doufam, ze tohle je vymysl jeho hlavy a neradi mu tohle razak.. protoze to by byl vrchol debility

byt tebou tak moc tady nerikam kdo z fora cvici dobre nebo blbe, protoze zatim tady vsichni vypadaji o mnoho lepe nez ty, az se to obrati, dejme tomu

e: no vsak jo, co je spatnyho na kvalitni treba 80% kakaa cokolade

No neradí mi to nikdo ale myslím si to já .. a když se podívám jaký všichni jsou talenti v ČR a jakou mají genetiku tak je většina znich na kůře a ani otom nevíš .. jinak o té čokoládě neříkám, že to je špatný taky jsem psal, že když chci tak si vtom objemu dám co chci a naco mam chuť a neomezuju se ..
kubaz

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 6:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak at sou, nejsem brecici typ, ze ten a ten me porazil, protoze mel na pripravu vetsi kapesny
Roin

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
tak at sou, nejsem brecici typ, ze ten a ten me porazil, protoze mel na pripravu vetsi kapesny

To neříkám naopak fandím lidem kteří se snaží se někam dostat ale tady se mluvilo o genetice né o prknech ..

Takže stop famu a odteď už jenom log.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se týká genetiky, tak není pravda, že to poznáš třeba po dvou letech. Poznáš to velké části hned. To jakým způsobem a kde ukládáš tuk, zda máš přirozeně svalovou hmotu, jak máš široká ramena, úzké boky, kotníky, zápěstí, kolena. Zda nemáš nějaké metabolické problémy apod. To je poznat ihned.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st září 12, 2012 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebyl jsi dnes na strojírenským veletrhu? Myslím, že jsem tě tam zahlídl

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Roin - The more you do, the more you get Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Rychle na stránku:

Přejdi na: