UFC on Fuel TV: Gustafsson vs. Silva *Spoil*

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - UFC on Fuel TV: Gustafsson vs. Silva *Spoil*  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> UFC on Fuel TV: Gustafsson vs. Silva *Spoil*
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 14, 2012 6:10 pm    Předmět: UFC on Fuel TV: Gustafsson vs. Silva *Spoil* Odpovědět s citátem

Zatím parádní event.

Druhej fajt - Simeon Thoresen vs. Besam Yousef fak talentovaní fajteři a brutální WAR. Besam rozdal tak 110 úderů

https://www.facebook.com/UFC/app_247211121995467
Turakam

PříspěvekZaslal: so duben 14, 2012 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spoil:

Wow Sayar, wow Stann. pome na main event.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 14, 2012 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úžasnej event od začátku až do konce. Byla by to paráda, kdyby přijelo UFC i k nám =) Možná bychom se těm fandům vyrovnali.
owar

PříspěvekZaslal: so duben 14, 2012 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz se poprali jsem to asi zazdil..
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: so duben 14, 2012 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Celkem to slo, co se zabavnosti tyce lehce nadprumernej event, ale gustavson me docela zklamal, cekal jsem ze doma ukonci pred koncem, potencial na to ma.

Hodne se mi libil Stann, kterej kdyz videl ze je souper out, prestal uplne bouchat, jeste pred tim nez rozhodci vubec dokazal zareagovat. Nemyslim si ze je mnoho bojovniku v UFC, kteri by se takto gentlemansky zachovali.
8Shade

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 1:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CowsGiveUsMilk napsal:

Celkem to slo, co se zabavnosti tyce lehce nadprumernej event, ale gustavson me docela zklamal, cekal jsem ze doma ukonci pred koncem, potencial na to ma.
Thiago je taky tank jak prase :) toho jen tak nekdo nefinishne. Kazdopadne potencial ma fakt velkej, uvidime proti komu pujde priste.

CowsGiveUsMilk napsal:

Hodne se mi libil Stann, kterej kdyz videl ze je souper out, prestal uplne bouchat, jeste pred tim nez rozhodci vubec dokazal zareagovat. Nemyslim si ze je mnoho bojovniku v UFC, kteri by se takto gentlemansky zachovali.

Naprostej souhlas :) Stann je muj oblibenec a tady mi i mile prekvapil.

Jinak event fakt pěknej, hlavně se na něj dalo koukat v pro nás báječným čase :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - UFC on Fuel TV: Gustafsson vs. Silva *Spoil*
Rychle na stránku:

Přejdi na: