Aktuální formy VI.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 215, 216, 217 ... 230, 231, 232  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VI.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
magion

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 6:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: hehe presne tak, taky se celkem bavim jak to obhajujou... je to hruza, tolik naprosto zbytecneho a nechutneho loje...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 6:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

witus napsal:
po vsech tech vychrtlikach sem musim dat poradnou velrybu :D
http://filebeam.com/0f04f23455a00bcc65c66b287ac72f4e.jpg

Tohle je pro mě motivace se nezprasit, protože přesně takhle nějak mi hrozí, že bych dopadnul
(plus bych nerad, aby se se mnou žena rozvedla, protože jsem beznadějný tlustý prase )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
witus

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
witus napsal:

Tohle je pro mě motivace se nezprasit, protože přesně takhle nějak mi hrozí, že bych dopadnul
(plus bych nerad, aby se se mnou žena rozvedla, protože jsem beznadějný tlustý prase )

sice jsem videl jen tvoje asi 8 let stary fotky, ale myslim i kdyby ses zprasil, tak takhle vypadat nebudes :D (omlouvam se za svoji aroganci v tomhle prispevku zbytku fora, takhle jsem byl nucen reagovat jen na mistra sarkasmu, octoppa :))

jinak kritiku prijimam, je to kulturisticky forum a tohle opravdu neni kulturisticka forma :)
Grimley

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 6:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ouč :D ... no proti gustu žádnej dišputát, ale jak takovejhle člověk třeba běží?... nebo normálně funguje? to po posilce jak seš napumpovanej, si neutřeš ani prd*el ne?:D ... pokud se už teda prorveš futrama na záchod.... Nevím, sto lidí, sto chutí, ale já preferuju spíš funkční svaly a postavy :)) i když na ulici bych tě o půlnoci nasranýho potkal nerad
Rostislaw

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 7:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
witus napsal:

Premyslim, kdo z vas dvou bude vetsi jelito, jestli ty nebo manzelka. To se radsi rozvedte hned. V zivote jsou vetsi tragedie nez pribrat na vaze. To neni opravdu duvod k rozvodu. Co by delala, kdyby jsi vazne onemocnel? Nasla by si radsi nekoho zdraveho?
honzik833

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Draper: hehe presne tak, taky se celkem bavim jak to obhajujou... je to hruza, tolik naprosto zbytecneho a nechutneho loje...

Myslis ty vyhuble kostry, ze jsou nechutne.. no tez si myslim

witus napsal:

jinak kritiku prijimam, je to kulturisticky forum a tohle opravdu neni kulturisticka forma :)

omyl. Je to decke forum

Naposledy upravil honzik833 dne út duben 17, 2012 7:11 am, celkově upraveno 1 krát
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 7:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

witus napsal:
sice jsem videl jen tvoje asi 8 let stary fotky, ale myslim i kdyby ses zprasil, tak takhle vypadat nebudes :D (omlouvam se za svoji aroganci v tomhle prispevku zbytku fora, takhle jsem byl nucen reagovat jen na mistra sarkasmu, octoppa :))

Tak jednak jsem tehdy měl fakt o 15 kilo míň než teď, a za druhý netuším kolik na týhle fotce vážíš, takže by mi to určitě nějakou dobu trvalo, ale nereálný to fakt není
Na druhou stranu si myslím, že kdybys sundal 15 kilo sádla, vypadal bys docela solidně :)
Jo a tohle fórum je všechno jen ne kulturistický

Rostislaw napsal:
Premyslim, kdo z vas dvou bude vetsi jelito, jestli ty nebo manzelka. To se radsi rozvedte hned. V zivote jsou vetsi tragedie nez pribrat na vaze. To neni opravdu duvod k rozvodu. Co by delala, kdyby jsi vazne onemocnel? Nasla by si radsi nekoho zdraveho?

Ve chvíli kdy lidi nepochopí nadsázku začíná být něco hodně špatně :)
magion

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik: paneboze... mi rekni jedinou vyhodu mit nad 20% tuku z hlediska zdravotniho, sportovniho a sexualniho (chudak pritelkyne, pokud to neni podobna manda ) ... o kostrach se tu nikdo nebavi, lepsi mit 90kg s 8% tuku nez 120k s 20% a vice tuku ne? po vsech strankach...

tu poznamku k detskemu foru uz snad nemuzes ani myslet vazne... sak ty na to treba taky jednou prijdes (doufam ze ne az po prvnim infarktu) ... to se mi na tomto foru prave libi, ze lidi zacinaj dbat na kvalitni objem a funkcni zdrave telo a ne zprasenou formu jak tomu byvalo...
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
to se mi na tomto foru prave libi, ze lidi zacinaj dbat na kvalitni objem a funkcni zdrave telo a ne zprasenou formu jak tomu byvalo...

Presne tak, kdo sem pravidelne uz nejaky ten rok chodi, tak si toho jiste take vsiml ve srovnani s dobou nekolik let zpatky.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U tebe Octope clovek nikdy nevi. Kazdopadne jsem rad, ze nejste tak zkazeni, jak jsem si myslel. Konecne pozitivni vec v dnesnim dni
Judson

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
honzik: paneboze... mi rekni jedinou vyhodu mit nad 20% tuku z hlediska zdravotniho, sportovniho a sexualniho (chudak pritelkynie, pokud to neni podobna manda ) ... o kostrach se tu nikdo nebavi, lepsi mit 90kg s 8% tuku nez 120k s 20% a vice tuku ne? po vsech strankach...

S tema procentama si nekde jinde.
Tak pro predstavu jak vypada mych 24% tuku.

https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1328508337_1.jpg
honzik833

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
honzik: paneboze... mi rekni jedinou vyhodu mit nad 20% tuku z hlediska zdravotniho, sportovniho a sexualniho (chudak pritelkynie, pokud to neni podobna manda ) ... o kostrach se tu nikdo nebavi, lepsi mit 90kg s 8% tuku nez 120k s 20% a vice tuku ne? po vsech strankach...

tu poznamku k detskemu foru uz snad nemuzes ani myslet vazne... sak ty na to treba taky jednou prijdes (doufam ze ne az po prvnim infarktu) ... to se mi na tomto foru prave libi, ze lidi zacinaj dbat na kvalitni objem a funkcni zdrave telo a ne zprasenou formu jak tomu byvalo...

Tak kde zacit. V zime mi neni zima napriklad. Dobra telesna stavba dobre izoluje a jak rikal jeden znamy: lednimu medvedovi neni v zime zima Ze sportovniho hlediska jsem se svou postavou a nejakymi 136 kg sice spokojeny nejsem, ale to je dano okolnostmi. Musim chcili zase cvicit at to vycvicim ten prebytecny tuk a pak muzu kdyz tak dale nabrat. kolem 140-150 kilogramu bych mozna unesl uvidime. Vyhledem k tomu, ze bych rad sel na strongmany, tak mi zase nejake to kilo tolik nevadi. Co se tyka stranky sexualni tady je vse v poradku dik za optani Moje krasna dcerka je toho dukazem. A ver ze ne vsem slecnam se libi mozna funkci, ale preci jen drobna postava. Nektere proste maji rady poradneho chlapa

Tu poznamku o deckem foru myslim vazne. Tak ne mozna decka, ale takove dorostenecke.

Hele za tu dobu co se motam kolem cinek jsem videl spoustu veci, spoustu veci. Vazim si kazdeho kdo se snazi ze sebou neco delat. Ale hold ne kazdy ma stejne cile a stejne priority. Proto by lide nemeli zbytecne odsuzovat druhe pro to ci ono. Kdo chce byt 70-80 kilovy slachovity klucina at ma co chce. Kdo chce byt 150 kilovy obr at je. To je na tom krasne. Jake si to udelas takove to mas
magion

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson: jasny ja to strilel od boku... vim jen ze pod 10% to zacina byt vysekany... ale ty vypadas dobre.. tech 24% se mi ale nezda, cim si to meril kaliperem nebo na InBody?
Grimley

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
magion napsal:
to se mi na tomto foru prave libi, ze lidi zacinaj dbat na kvalitni objem a funkcni zdrave telo a ne zprasenou formu jak tomu byvalo...

Presne tak, kdo sem pravidelne uz nejaky ten rok chodi, tak si toho jiste take vsiml ve srovnani s dobou nekolik let zpatky.

Ono se taky není čemu divit, dnešním trendem je prostě funkční tělo... mě stačí když cvičím v posilce a přijdou tam tři chlapi co choděj pravidelně - tričko sice asi XXL, ale je to jak kdyby měli XS ... obepnutý to maj jak kazajku... sice bicák 60 cm (alá kuchařka ze školní jídelny), zvedaj ty největší činky, choděj, jak kdyby měli pod pažema melouny, ale co z toho? ... pupek maj vyvalenej, fyzičku maj kdesi pod bodem mrazu .... podle mě jsou to takoví "lepší" tlustoprdi, který jsou líný cvičit (ono zvedání činek, většinou vsedě nebo vleže, je sice taky cvičení, ale jaksi takový míň o tý vůli třeba v porovnání s během..kolem)... Takový lidi já za sportovce nepovažuju, ani před nima nemám respekt, ptz to je jen o tom žraní a tahání činek.... teda respekt mám, když se takovýhle hovado někde nasere a nejde utýct (slepá ulička třeba, ptz i rychlejší chůzí se jim ztratíte celkem rychle z dohledu :/ ) .... ale jak říkám, proti gustu žádnej dišputát, ať si každej dělá co chce, jen mi trochu vadí, když někdo tohle prasení a ničení si zdraví vyzdvihává a z ostatních ,co makaj a nemaj 30kg loje, dělá děti
Rostislaw

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson, tuk tam je a dost, ale 24 vypada jinak, tipoval bych te kolem 20.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 215, 216, 217 ... 230, 231, 232  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: