|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:34 am Předmět: |
|
|
Hm, ze by, teda 24% tuku to nebylo v mim pripade ?
Ze by ta levna osobni vaha, jak se tam stoupa bosky, merila tak moc blbe ?
Ale s tim sem pocital, radeji at meri blbe a vice, a ja se pak budu vic snazit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:35 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: |
|
To bude ono. Tyhle vahy brat s hodne velkou rezervou. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:37 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Judson napsal: |
|
To bude ono. Tyhle vahy brat s hodne velkou rezervou. |
JJ, pocitam, ale ze po delsi dobe, me aspon ukaze trend, jde to nahoru nebo dolu, a to me bude stacit.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:44 am Předmět: |
|
|
tu tvou vahu musis brat s takovou rezervou ze se na to radsi ani nedivej, uz ty vahy za xx tisic v lekarnach, kde polozis ruce a meri to, vazi absolutne mimo.. tyhle domaci muzou kolisat klidne +/- 10 %
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:44 am Předmět: |
|
|
Osobně se přikláním, na stranu funkčních svalů, ode mne slyšet, je to asi zázrak.
Na druhou stranu co tady někteří jsou schopni vyplodit za srance je neuvěřitelný
Urážet druhý, skrz postavu a osočovat, je a jejich partnery, to už se mě zdá hodně ubohý.
Každopádně, kdo sem dá fotku, musí s tímhle počítat, tak doufám, že to začnete psát ke každýmu moulovi co sem dá vychrtlou fotku a bude stát zahovno !
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:47 am Předmět: |
|
|
Já bych to nijak nehrotil. Tady to snad nikdo nebere až TAK vážně :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út duben 17, 2012 8:10 am Předmět: |
|
|
Je to tak, ty tam jsou doby, hlavne koncem 90let kdy se praktikovalo obzerstvi za honbou co nejvetsiho objemu po vzoru tehdejsich hvezd bodybuildingu ala Yates.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mandle

|
Zaslal: út duben 17, 2012 8:41 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... tohle vlákno hravě válcuje nehašteřivější dívčí fóra |
A já furt přemýšlela, co že mi to tady připomíná
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: út duben 17, 2012 9:50 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | I kdyz tyhle vase formy obhajujete, tak se vsadim, ze vas ve vetsine pripadu samotny serou, jen ale hledate duvody a vymluvy, proc je to tak v poradku a proc nezhubnout. |
Myslíš jako tvůj panický strach z toho že neuvidíš žílu ? Každej má opravdu jinej styl, někdo je holt vysekanej a nedostudovanej, někdo tlustej a spokojenej
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út duben 17, 2012 10:33 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | ...
fyzičku maj kdesi pod bodem mrazu .... podle mě jsou to takoví "lepší" tlustoprdi ... Takový lidi já za sportovce nepovažuju, ani před nima nemám respekt, ptz to je jen o tom žraní a tahání činek.... teda respekt mám, když se takovýhle hovado někde nasere a nejde utýct (slepá ulička třeba, ptz i rychlejší chůzí se jim ztratíte celkem rychle z dohledu .... ale jak říkám, proti gustu žádnej dišputát, ať si každej dělá co chce, jen mi trochu vadí, když někdo tohle prasení a ničení si zdraví vyzdvihává a z ostatních ,co makaj a nemaj 30kg loje, dělá děti |
Ne kazdej ma potrebu cvicit jen proto, aby byl krasavec a vyborny prespolni bezec. Pokud nekdo dela treba silovy trojboj nebo vzpirani a skonci v supru (s prumernou vyskou to neni nic neobvykleho, mit napr. pres 180 a vazit 80-90kg je s ohledem na vidinu dobre vykonnosti prilis nizka vaha), nevidim na tom nic tragickeho a odsouzeni hodneho.
Na druhou stranu treba spousta lidi neuznava neustale vzhlizeni a nakrucovani se pred zrcadlem, peclive hlidani jidelnicku atd., atd....Pripoustim samozrejme, ze je to zdravejsi, ale pro dost lidi to zkratka nema kouzlo. Nekdo chce jen tahat, zelezo a mit silu. Fajn, je ze lidi vubec nejaky sport delaj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út duben 17, 2012 11:48 am Předmět: |
|
|
Sakra, mám jen 84 kg, ale jsem i tak tlustej. Do který skupiny patřím? _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út duben 17, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
to je zase debata tady _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 17, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
| RoscoeArbuckle napsal: | | Draper napsal: | I kdyz tyhle vase formy obhajujete, tak se vsadim, ze vas ve vetsine pripadu samotny serou, jen ale hledate duvody a vymluvy, proc je to tak v poradku a proc nezhubnout. |
Myslíš jako tvůj panický strach z toho že neuvidíš žílu ? Každej má opravdu jinej styl, někdo je holt vysekanej a nedostudovanej, někdo tlustej a spokojenej |
Miluju, kdyz me tu zase nekdo zna a ja nevim, o koho jde No sere pes... :)
Hovno panicky strach, ze neuvidim zilu, spis jde o ten pocit a at mne nikdo nerika, ze by se necitili lepe bez toho loje, co na sobe zbytecne nosi. A jak jsem psal, neplati to samozrejme u vsech, ale u mnohych ano, oni by radi zhubli a byli by tak alespon z urciteho hlediska spokojenejsi (coz ale samozrejme neni primarni duvod ke celkove zivotni spokojenosti) nehlede na prakticke a zdravotni aspekty. Ovsem strasne se do toho hubnuti nechce, coz naprosto chapu, protoze to neni nic prijemneho, pokud si v tom clovek nenajde zalibu, a tak spise hledaji duvody a vymluvy, proc vypadat jak hroch
A take jak uz bylo zmineno vyse, vice lidi si to v posledni dobe uvedomuje a uz nejdou cestou nabrat za kazdou cenu cokoliv... Treba jednou prijde doba, kdy tu Johncreasy povali crossfit treninky a nam bude padat brada dolu z jeho vykonu. Kdo vi... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|