|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: út duben 17, 2012 1:46 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Grimley napsal: |
Pro mě je "funkční" právě to, že se člověk třeba aspoň 5x přitáhne na hrazdě...dokáže vyšplhat po laně...uběhně v kuse aspoň ten kilák, nebo aspoň uplave 100m aniž by se utopil ... myslím, že nemá cenu slovíčkařit a požadovat po mě nějaký přesný čísla, ale "cca" prostě aby byl ten člověk použitelnej v běžném životě... je pěkný bejt hovado a mít hory svalu, ale pokud je dokáže využít jen při pohybu s činkou, je to k ničemu, možná na dobrej pocit vlastníka takovejch svalů a na buzení respektu okolí... třeba takovej Brock Lesnar je ukázkou, že i "velkej" člověk dokáže bejt "funkční" :) doufám, že je to z mýho výkladu aspon trochu pochopitelný, co tím myslím |
A to je právě problém toho pojmu, je totiž absolutně nicneříkající. Kdokoliv by mohl argumentovat, že v běžnym životě nikde shybovat nebudeš, po laně taky nepolezeš a běhat nemusíš, když máš auto. Taky by někdo mohl namítnout, že v běžnym životě znamená funkční, když třeba zvládneš do 3. patra vynést ledničku, nebo odtačit auto ze silnice, když ti chcípne (což se stává častěji, než že musíš šplhat na laně).
Takže "funkční" je pojem naprosto o ničem. Můžeš mít dobrou kardiovaskulární kondici, nebo špatnou. Velkou sílu, nebo malou. Můžeš mít dobrou koordinaci pohybu, nebo špatnou a tak dál. "Funkční" může být třeba topinkovač, nebo telefon :) |
Dobře, tak beru zpět, nerozumím týhle problematice natolik, abych se s tebou pouštěl do pří... Každopádně krása diskuzních fór spočívá v té rozdílnosti pohledů a možnosti si o nich podiskutovat :)) nicméně pořád si stojím za tím, že minimálně z hlediska zdraví je lepší mít propadlej hrudník, ale tak nějak zvládat ovládat svoje tělo, než mít 150kg a při sebemenším rychlejším pohybu se zadejchat... ale to už asi zase zabíhám do fyzičky, která nejde ruku v ruce s tělesnou hmotností :)
Wituse jsem se dotknout nechtěl, ale určitě i do vaší posilky chodí nejeden vypasen "tělotrápič", kterej chodí po posilce jako by mu to patřilo, zvedá sice tunový činky, ale ještě k tomu má bachor jak s dvojčatama... ale ono ostatně i šachisti dělaj sport že... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
witus

|
Zaslal: út duben 17, 2012 1:50 pm Předmět: |
|
|
arnie:
to odrazeni me stve, vedome to vubec nedelam, ani pri pokusu nemam pocit, ze bych odrazel, ale na videu to tak proste je :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út duben 17, 2012 1:54 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | nicméně pořád si stojím za tím, že minimálně z hlediska zdraví je lepší mít propadlej hrudník, ale tak nějak zvládat ovládat svoje tělo, než mít 150kg a při sebemenším rychlejším pohybu se zadejchat... ale to už asi zase zabíhám do fyzičky, která nejde ruku v ruce s tělesnou hmotností :) |
Ani tohle není tak jednoznačné. Můžu tě ujistit, že znám třeba i 170kg člověka, co by ti ukázal jak vypadá kondička v takovym stylu, že on by se rozehříval a ty bys ležel na zemi a přemýšlel kam se půjdeš vyzvracet Mít 70 kilo ještě automaticky neznamená že má někdo super kondici a naopak. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út duben 17, 2012 1:56 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Grimley napsal: | | nicméně pořád si stojím za tím, že minimálně z hlediska zdraví je lepší mít propadlej hrudník, ale tak nějak zvládat ovládat svoje tělo, než mít 150kg a při sebemenším rychlejším pohybu se zadejchat... ale to už asi zase zabíhám do fyzičky, která nejde ruku v ruce s tělesnou hmotností :) |
Ani tohle není tak jednoznačné. Můžu tě ujistit, že znám třeba i 170kg člověka, co by ti ukázal jak vypadá kondička v takovym stylu, že on by se rozehříval a ty bys ležel na zemi a přemýšlel kam se půjdeš vyzvracet Mít 70 kilo ještě automaticky neznamená že má někdo super kondici a naopak. |
Já mám 88 :D ... ale však to píšu, že fyzička nejde ruku v ruce s tělesnou hmotností :) ... proto jsem taky zmínil Lesnara, kterej na to, jaký je hovado, dokáže skvěle využít ty svaly :) ... víc bych to už nerozebíral... zvolil jsem nevhodná slova, ale myslím, že každej věděl, jak jsem to myslel..případně po mém vysvětlení každej ví, jak to myslím :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 17, 2012 1:56 pm Předmět: |
|
|
| witus napsal: | arnie:
to odrazeni me stve, vedome to vubec nedelam, ani pri pokusu nemam pocit, ze bych odrazel, ale na videu to tak proste je :) |
Pokud to neděláš nějak "zběsile" a nezávodíš, tak je to v pohodě. To tvoje je na hraně. Těm zádům a nohám ze zdravotního hlediska nerozumím a asi to bude složitější, takže to nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: út duben 17, 2012 2:01 pm Předmět: |
|
|
witus: v pohodě, je to dobrej výkon.
Guru a pak, že těžký lidi netrenujou na spartakiádu viz ty nohy, ale tak to děla spousta trojbojařů, takže v pohodě.
Grimley: když ted nevíš, tak příště si odpust ty reči kolem a něco o nečí prdeli si říkej sobě. Forum to je, ale ne na posmívání, aspoň doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út duben 17, 2012 2:05 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | witus: v pohodě, je to dobrej výkon.
Guru a pak, že těžký lidi netrenujou na spartakiádu viz ty nohy, ale tak to děla spousta trojbojařů, takže v pohodě.
Grimley: když ted nevíš, tak příště si odpust ty reči kolem a něco o nečí prdeli si říkej sobě. Forum to je, ale ne na posmívání, aspoň doufám. |
Co nevím prosímtě? ... já říkám furt to samé, co jsem říkal na začátku ... a to, že tu je na fóru každej druhej suchar, co nepochopí, když se někdo zeptá, jeslti po napumpování vůbec dá ruku za záda, nebo projde futrama, za to já bohužel nemůžu, to si zkus srovnat v hlavě sám, s takovejma lidma musí bejt radost kamarádit, člověk, aby se bál že řekne něco špatně... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út duben 17, 2012 2:11 pm Předmět: |
|
|
Grimley : ale určitě i do vaší posilky chodí nejeden vypasen "tělotrápič", kterej chodí po posilce jako by mu to patřilo, zvedá sice tunový činky, ale ještě k tomu má bachor jak s dvojčatama...
jsem nepochopil,proč by to mělo být špatně? Má pupek a cvičí. To snad nesmí? Nebo by měl sedět doma? _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út duben 17, 2012 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Grimley : ale určitě i do vaší posilky chodí nejeden vypasen "tělotrápič", kterej chodí po posilce jako by mu to patřilo, zvedá sice tunový činky, ale ještě k tomu má bachor jak s dvojčatama...
jsem nepochopil,proč by to mělo být špatně? Má pupek a cvičí. To snad nesmí? Nebo by měl sedět doma? |
Už tu řešíte vyloženě hovna, nemůžu si pomoct, chápu, že se ze mě snažíte udělat kokota.... tahle věta je trochu vytržená z kontextu, bavil jsem se tu o jakýsi funkční síle a o tom, co je podle mě lepší, jestli vyznáváš styl velkovýkrmu a panděra který by ti záviděla kdejaká těhule, prosím, tvoje volba, já jen upozorňoval na to, že je podle mě lepší si aspoň trochu hlídat co jím, snažit se držet v určitý kondici (což je naprosto v souladu s přírodou - aby mě zase někdo nenapadl, tak to myslím z hlediska zdraví) a bejt, Cizo sry, funkční... :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út duben 17, 2012 2:16 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: |
a pro g_dgrima .... Nevím, proč bych měl mít komplexy z propadlýho hrudníku, já jsem spokojenej, že na Cooperův test zaběhnu 3400m ...na benchi zvednu víc než svou váhu a na hrazdě se taky párkrát přitáhnu.... to je podle mě základ, aby člověk aspoň dokázal pracovat se svou váhou a nebyl jak nemehlo nebo slon v porcelánu, co sice na benchi zvedne 200kg, ale nedejbože, aby vylezl na strom....
Pokud někoho baví "tahat železo" a bejt velký hovado, já mu to neberu, ale diskuzní forum je o tom, že se vyměňujou názory... nevím, proč máš hned potřebu se do mě navážet a řešit nějaký komplexy |
Tak to si pleties, diskusne forum by malo byt o vymenovani VEDOMOSTI. Tvoj nazor za normalnych okolnosti nikoho nezajima, akurat teraz si strhol na seba trochu pozornosti lebo si sa prejavil ako uplny ignorant. Pises sice ze nikomu neberes ak sa venuju len cinkam, ale nezabudnes jednym dychom dodat, ze su to nefunkcne tluste prasata co si nevytru ani vlastnu prdel .
To ze som ti povedal, ze mas maly hrudnik je presne to iste ako ty ked povies, ze je niekto tlusty.
Trochu sa zamysli nad tym co meles. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út duben 17, 2012 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Pavelcb napsal: | Grimley : ale určitě i do vaší posilky chodí nejeden vypasen "tělotrápič", kterej chodí po posilce jako by mu to patřilo, zvedá sice tunový činky, ale ještě k tomu má bachor jak s dvojčatama...
jsem nepochopil,proč by to mělo být špatně? Má pupek a cvičí. To snad nesmí? Nebo by měl sedět doma? |
Už tu řešíte vyloženě hovna, nemůžu si pomoct, chápu, že se ze mě snažíte udělat kokota.... tahle věta je trochu vytržená z kontextu, bavil jsem se tu o jakýsi funkční síle a o tom, co je podle mě lepší, jestli vyznáváš styl velkovýkrmu a panděra který by ti záviděla kdejaká těhule, prosím, tvoje volba, já jen upozorňoval na to, že je podle mě lepší si aspoň trochu hlídat co jím, snažit se držet v určitý kondici (což je naprosto v souladu s přírodou - aby mě zase někdo nenapadl, tak to myslím z hlediska zdraví) a bejt, Cizo sry, funkční... :)) |
no tak kokota ze sebe děláš sám..odsuzuješ každýho,kdo má pupek. Tak jsem to pochopil já a udělal jsem si o tobě obrázek. To je vše. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út duben 17, 2012 2:20 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | Grimley napsal: |
a pro g_dgrima .... Nevím, proč bych měl mít komplexy z propadlýho hrudníku, já jsem spokojenej, že na Cooperův test zaběhnu 3400m ...na benchi zvednu víc než svou váhu a na hrazdě se taky párkrát přitáhnu.... to je podle mě základ, aby člověk aspoň dokázal pracovat se svou váhou a nebyl jak nemehlo nebo slon v porcelánu, co sice na benchi zvedne 200kg, ale nedejbože, aby vylezl na strom....
Pokud někoho baví "tahat železo" a bejt velký hovado, já mu to neberu, ale diskuzní forum je o tom, že se vyměňujou názory... nevím, proč máš hned potřebu se do mě navážet a řešit nějaký komplexy |
Tak to si pleties, diskusne forum by malo byt o vymenovani VEDOMOSTI. Tvoj nazor za normalnych okolnosti nikoho nezajima, akurat teraz si strhol na seba trochu pozornosti lebo si sa prejavil ako uplny ignorant. Pises sice ze nikomu neberes ak sa venuju len cinkam, ale nezabudnes jednym dychom dodat, ze su to nefunkcne tluste prasata co si nevytru ani vlastnu prdel .
To ze som ti povedal, ze mas maly hrudnik je presne to iste ako ty ked povies, ze je niekto tlusty.
Trochu sa zamysli nad tym co meles. |
Možná byl trochu čistej nerozum psát tohle na kulturistický forum a píchnul jsem do vosího hnízda, přiznávám, že podruhý bych to neudělal a v tichosti si jen řekl, že je prostě škoda, že je takovej zalitej.... To, že si o někom myslím, že je tlustej (s prominutím když ještě ke všemu tlustej je, i když pod tím má desítky kilogramů svalů), to je snad zcela nromální, nemyslíš? ..... Mám malý hrudník, mám malý bicáky, možná jsem vychrtlej... ale je na mě vidět, že cvičím .... on je tlustý prase... ale je na něm vidět že cvičí... toť vše :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 17, 2012 2:26 pm Předmět: |
|
|
a proč musíš dodávat, že je prase? je tlustej - tečka
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út duben 17, 2012 2:26 pm Předmět: |
|
|
mas maly bicaky,mas maly hrudnik.. ses vychrtlej.. a de na tobe videt ze cvicis ?  true story ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|