|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: út duben 17, 2012 2:27 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | a proč musíš dodávat, že je prase? je tlustej - tečka |
Použil jsem výraz dgrima .... aniž bych ho myslel jakkoliv zle... achjo, jsme chlapi, musíme se chytat za každý slovo jak nějaký ženský ? _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út duben 17, 2012 2:29 pm Předmět: |
|
|
Tak si definujeme funkční z jiného pohledu ...
Grimley: uděláš hvězdu? roštěp? roznožku? stojku? svíčku? jak moc si schopnej se ohnout ? Když si teda tak moc funkční :) Kolik km uběhneš? Ty 3km? A co takových 30km ujdeš? a co třeba 150km ušel by si? Kolik si schopný uplavat? 100m? nebo pár km?
Když je řeč o funkčnosti, když potřebuješ nosit pytle s uhlím, kolik jich si schopný složit/ naložit než ti rupne v zádech?
Když je řeč o funkčnosti, platí k tomu i survive ability? Pokud ne, tak o jaké funkčnosti mluvíš?
Meleš naprostá hovna spíš ty. Trénuješ si 12min., zkoušíš pár shybů a říkáš jak si funkční.
Budu půl roku cvičit kliky, pak si stanovím své maximum tzn. nějakých 200 kliků na jeden zátah a řeknu, kdo to nedá je tlustý prase nebo vychrtlý kretén bez svalů a já jsem funkční ...
Když mluvíš o funkčnosti dál na jaké sporty a činnosti to vztahuješ? Co takové vysokohorské výstupy? Nebo vysokohorská turistika, zkoušels? :) ... je to naprosto směšné ...
asi jako kdyby já trénoval svůj sport a vztáhnul na to nějaké obecné předpoklady pro "funkčnost" ... :)
edit. a k fotce, si stejná vychrtlina jak já a to já to potřebuju ke svému sportu (mám ještě o cca 20kg víc než bych měl mít:D) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út duben 17, 2012 2:35 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | Tak si definujeme funkční z jiného pohledu ...
Grimley: uděláš hvězdu? roštěp? roznožku? stojku? svíčku? jak moc si schopnej se ohnout ? Když si teda tak moc funkční :) Kolik km uběhneš? Ty 3km? A co takových 30km ujdeš? a co třeba 150km ušel by si? Kolik si schopný uplavat? 100m? nebo pár km?
Když je řeč o funkčnosti, když potřebuješ nosit pytle s uhlím, kolik jich si schopný složit/ naložit než ti rupne v zádech?
Když je řeč o funkčnosti, platí k tomu i survive ability? Pokud ne, tak o jaké funkčnosti mluvíš?
Meleš naprostá hovna spíš ty. Trénuješ si 12min., zkoušíš pár shybů a říkáš jak si funkční.
Budu půl roku cvičit kliky, pak si stanovím své maximum tzn. nějakých 200 kliků na jeden zátah a řeknu, kdo to nedá je tlustý prase nebo vychrtlý kretén bez svalů a já jsem funkční ...
Když mluvíš o funkčnosti dál na jaké sporty a činnosti to vztahuješ? Co takové vysokohorské výstupy? Nebo vysokohorská turistika, zkoušels? :) ... je to naprosto směšné ...
asi jako kdyby já trénoval svůj sport a vztáhnul na to nějaké obecné předpoklady pro "funkčnost" ... :)
edit. a k fotce, si stejná vychrtlina jak já a to já to potřebuju ke svému sportu (mám ještě o cca 20kg víc než bych měl mít:D) |
Sry, hvězdu, rozštěp, svíčku a stojku udělám, roznožku jsem dělal naposled před třema rokama na hokejbale, uběhnu zatím 21 km (1:45´03 je nejlepší čas zatím) ... nejvíc jsem ušel 45km na výcviku ve Vyškově, 150km za den je asi blbost, ale na puťáku ujdem kolem 150-200km za tejden, přes léto chodím plavat 2x1000m .... myslím, že jsi udeřil zrovna na špatnou hlavičku ....
Je pravda, že pytle s uhlím jsem netahal, ale tahat 20kg batoh na zádech celej den je taky docela fuška
Ale nebudem si tu měřit penisy... jde o to, že jsem prostě řekl něco, za čím si stojím, psal jsem, že nelze dát konkrétní čísla, ale snad lze pochopit, co jsem tím výrazem myslel.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út duben 17, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
nevybírej z mého postu jen, co se ti hodí .) a 150km je opravdu za den blbost, nicmene neco kolem 80-100 se zvladnout da :)
a co se tyce gymnastickych prvku a protazeni - takze si tri roky "nefunkcni"? :P
Co sem ti chtel rict je, ze je tvoje "posuzovani lidi" straslive subjektivni a hloupy. Vztahujes to na to, co delas ty :)
edit. je to jako kdyby hokejista prisel za fotbalistou, ze je debil a vse co dela mu je k hovnu pac se v kopackach na lede neudrzi :)) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út duben 17, 2012 2:54 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | nevybírej z mého postu jen, co se ti hodí .) a 150km je opravdu za den blbost, nicmene neco kolem 80-100 se zvladnout da :)
a co se tyce gymnastickych prvku a protazeni - takze si tri roky "nefunkcni"? :P
Co sem ti chtel rict je, ze je tvoje "posuzovani lidi" straslive subjektivni a hloupy. Vztahujes to na to, co delas ty :)
edit. je to jako kdyby hokejista prisel za fotbalistou, ze je debil a vse co dela mu je k hovnu pac se v kopackach na lede neudrzi :)) |
Ano, neudělám 200 kliků na jeden zátah.... ruce k zemi natáhnu, nohy taky... možná díky dvěma letům co jsem závodně chytal hokejbal, ale chápu, vím jak to myslíš, nemá cenu to tu už dál řešit, já si prostě pořád myslím svý, že jak se člověk nedokáže přitáhnout (svou váhu), není něco v pořádku...v běžným životě se asi na hrazdu věšet nebudeš, ale myslím, že to je prostě základ pohybovejch aktivit...tečka :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út duben 17, 2012 2:59 pm Předmět: |
|
|
Dokud bude vládnout světu technika:
- lov nebude man vs beast
- valka bude vedena tlacitkem na kontrolnim panelu
- schody budou nahrazeny vytahem a eskalatorem
- pokud budes mit 500kg tak ti daj vozik aby ses mohl pohybovat
a pokud cela civilizace nazacne jit do sracek, tak ti to stejne vsecko bude k hovnu a umres jako kazdej jinej :) a v tomhle ironickym svete (nic ti nepreju), pak cloveka prejede auto a cela jeho vyziva a zdravej zivotni styl mu bude k hovnu nebo pri jeho smule ho odpraskne tlustej gangsta ci nakazi vyficenej fetak aidsem, protoze si mu nedal ten svitivej knoflik ... _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 17, 2012 4:04 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | "funkcni telo" , cim dal vic mi to od mladych kluku pripada jako vymluva proc nenabrat poradny svaly a vypadat jako cvicici clovek |
A proc by ty poradny svaly meli nabirat, kdyz jsou z praktickeho hlediska vicemene celkem k nicemu a je to pro telo zatez? Za to dobra kondice, rychlost, pruznost, nejaka funkcni sila a ja nevim co jeste jsou myslim mnohem praktictejsi vec. A i s takovym stylem cviceni samozrejme prijdou nejake svaly, podle me naprosto dostatecne mnozstvi, protoze porad budes vypadat o 100% lepe nez necvicici populace. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: út duben 17, 2012 4:12 pm Předmět: |
|
|
Dobrá kondice je asi stejně tak užitečná jako mrtvola 250+ ... Na hubenosti je funkční to, že to funguje na pipky. Každýho věc, jak vypadá a proč cvičí. Jen bych neschvovával pravý důvody za pindy o tom, jak je to zdravý, praktický a čertvíjaký ... _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 17, 2012 4:17 pm Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | | Dobrá kondice je asi stejně tak užitečná jako mrtvola 250+ ... Na hubenosti je funkční to, že to funguje na pipky. Každýho věc, jak vypadá a proč cvičí. Jen bych neschvovával pravý důvody za pindy o tom, jak je to zdravý, praktický a čertvíjaký ... |
Nikdo (nebo alespon ja ne) tu nepsal o hubenosti, ale o sportovni postave a takovych prikladu sportovni postavy tu na foru je plno. My se na to koukame uplne jinyma ocima nez bezna populace. V dobe, kdy jsem byl asi nejvic hubenej, co jsem za posledni dobu byl, jsem byl mezi normalnima lidma porad "vazba", jen pro komunitu v posilovne jsem byl vychrtlina, protoze oni to vidi uplne jinak. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: út duben 17, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
Každej holt neuznává etalon "sportovní postavy" a pro spoustu je důležitější brutální objem, nebo síla, než uznání nějakýho fóra, nebo dokonce obyčejnejch lidí. K fotce, který to spustila sám frajer napsal, že je vyžranej, takže to není případ někoho, kdo by si lhal do kapsy. Jen má jiný priority. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 17, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
Witusi, ty máš sílu jako kráva :) Přihoď ještě ty dřepy!
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út duben 17, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út duben 17, 2012 5:12 pm Předmět: |
|
|
Po shlednuti grimleyho formy bych imho radeji vypadal jako witus nez jako Grimley  ale to je ciste jen muj nazor
Btw Prasopes myslis ze nekdo ty tvoje romany cte?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|