Rada+problém

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rada+problém  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Rada+problém
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bomberguy

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bílkovina z cottage je živočišného původu (ne rostlinná), stejně jako maso.
rosltinný bílkoviny jsou v sóji, rýži, ovesných vločkách apod. Kdysi jsem četl, že 3gramy rostlinné bílkoviny se vyrovnaj 1gramu živočišné bílkoviny, kde, to už si nepamatuju. Každopádně je dobrý počítat si zvlášť živočišný bílkoviny ( mléko je živočišné, a tím pádem všechny produkty z něj, vejce, maso..)
Pokud přibíráš týdně po půl kile tak ty sacharidy přidávat nemá smysl (ne tak dramaticky), jasná věc :) když vidím 175cm a 60 kg, představím si ektomorfa jako mě, a pak je i půl kila sachrů málo :))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
balbi

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak zeptám se tady, jak se bere to ektomorf a endomorf? To je akutální typ nebo prvotní? protože já dřív měl o cca 15kg víc ale zhubl jsem ( asi jsem byl tak 2 měsíce anorektik ) tak nevím, jestli se beru jako prvotně endomorf, nebo aktuálně ektomorf.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ILikeBike

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jak tě příroda stvořila , tedy myslím prvotně.
Bomberguy

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ektomorf rozhodně nejseš :)
podle informací které jsi sem zatím napsal budeš něco mezi mezomorfem a endomorfem. článků o těchto somatotypech je habaděj, tak si je najdi a uvidíš sám kam nejvíc patříš
balbi

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bomberguy napsal:
Ektomorf rozhodně nejseš :)
podle informací které jsi sem zatím napsal budeš něco mezi mezomorfem a endomorfem. článků o těchto somatotypech je habaděj, tak si je najdi a uvidíš sám kam nejvíc patříš

To jo, popisově bych seděl spíše do ektomorfa či mezomorfa, ale tak před rokem jsem byl jasnej endomorf.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bomberguy

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

z černocha se běloch nestane a stejně tak z endomorfa se nestane ektomorf. Buď jsi to nebo ono
Ektomorf nejsi, toho se neboj :) a jestli jsi mezomorf nebo endomord, na to už přijdeš sám :)
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

samotyp se nemění, to jenom lidi nic nedelaj cpou se bramburkama, ztloustnou a pak rikaj vsude "ze to maj tezky ze lehce nabiraj tuk" apod. (nebo naopak)... samotyp je danej proste a nic s nim extra neudelas, je to zpusob jakym nabiras svaly, jakym zpusobem se ti uklada tuk atd.
balbi

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dám to jsem, at si neprasím log Dnes jsem nevypil vůbec nic ani nepociťuji potřebu pít. Běžně vypiji denně minimálně 2l, ale dnes vůbec nic. Vadí to něčemu, že třeba teď 2 dny nic nebudu pít?
ILikeBike

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co myslíš? Může se stát, že budeš dehydratovanej, bude tě bolet hlava, výkony půjdou prudce dolů a nebo nepocítíš vůbec nic. Rozhodně to ale není dobře a nechápu proč se na to ptáš, prostě pij, co je na tom těžkýho? Takovej malej tip: já když usebe nemám vodu, tak taky nepiju, tak si zkus před sebe dát 1l sklinku plnou vody a automatický pít budeš
balbi

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě už to ani nechutná Občas si udělám zelený čaj, ale to je tak vše, na vodu ani nějak chuť nemám, jsem jí přepitej
ILikeBike

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No přepitej vody, to jsem fakt ještě neslyšel :D. Zkus sirupy bez cukru, je tu myslím i takový topic, mohlo by ti to pomoct . Například mě chutná každý doušek, je to pro mě jako odměna, ale můžu jí mít kolik chci, protože to nic nestojí (bavím se o čisté vodě z kouhotku) .
balbi

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako vypiji ji, ale už mě to nechutná Zítra teda zase začnu no, jen jsem si říkal, jestli by to nešlo žít bez pití
Frozz.

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Jako vypiji ji, ale už mě to nechutná Zítra teda zase začnu no, jen jsem si říkal, jestli by to nešlo žít bez pití

He. Kup si 100% džus a řeď ho s vodou, chutná to super a jako změna, proč ne.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rada+problém Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: