|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bomberguy
|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
Bílkovina z cottage je živočišného původu (ne rostlinná), stejně jako maso.
rosltinný bílkoviny jsou v sóji, rýži, ovesných vločkách apod. Kdysi jsem četl, že 3gramy rostlinné bílkoviny se vyrovnaj 1gramu živočišné bílkoviny, kde, to už si nepamatuju. Každopádně je dobrý počítat si zvlášť živočišný bílkoviny ( mléko je živočišné, a tím pádem všechny produkty z něj, vejce, maso..)
Pokud přibíráš týdně po půl kile tak ty sacharidy přidávat nemá smysl (ne tak dramaticky), jasná věc :) když vidím 175cm a 60 kg, představím si ektomorfa jako mě, a pak je i půl kila sachrů málo :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
Jinak zeptám se tady, jak se bere to ektomorf a endomorf? To je akutální typ nebo prvotní? protože já dřív měl o cca 15kg víc ale zhubl jsem ( asi jsem byl tak 2 měsíce anorektik  ) tak nevím, jestli se beru jako prvotně endomorf, nebo aktuálně ektomorf.
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:37 pm Předmět: |
|
|
Tak jak tě příroda stvořila  , tedy myslím prvotně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
Ektomorf rozhodně nejseš :)
podle informací které jsi sem zatím napsal budeš něco mezi mezomorfem a endomorfem. článků o těchto somatotypech je habaděj, tak si je najdi a uvidíš sám kam nejvíc patříš
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: | Ektomorf rozhodně nejseš :)
podle informací které jsi sem zatím napsal budeš něco mezi mezomorfem a endomorfem. článků o těchto somatotypech je habaděj, tak si je najdi a uvidíš sám kam nejvíc patříš |
To jo, popisově bych seděl spíše do ektomorfa či mezomorfa, ale tak před rokem jsem byl jasnej endomorf.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: út duben 17, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
z černocha se běloch nestane a stejně tak z endomorfa se nestane ektomorf. Buď jsi to nebo ono
Ektomorf nejsi, toho se neboj :) a jestli jsi mezomorf nebo endomord, na to už přijdeš sám :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st duben 18, 2012 12:25 am Předmět: |
|
|
samotyp se nemění, to jenom lidi nic nedelaj cpou se bramburkama, ztloustnou a pak rikaj vsude "ze to maj tezky ze lehce nabiraj tuk" apod. (nebo naopak)... samotyp je danej proste a nic s nim extra neudelas, je to zpusob jakym nabiras svaly, jakym zpusobem se ti uklada tuk atd. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so duben 21, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
Dám to jsem, at si neprasím log  Dnes jsem nevypil vůbec nic ani nepociťuji potřebu pít. Běžně vypiji denně minimálně 2l, ale dnes vůbec nic. Vadí to něčemu, že třeba teď 2 dny nic nebudu pít?
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: so duben 21, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
No přepitej vody, to jsem fakt ještě neslyšel :D. Zkus sirupy bez cukru, je tu myslím i takový topic, mohlo by ti to pomoct . Například mě chutná každý doušek, je to pro mě jako odměna, ale můžu jí mít kolik chci, protože to nic nestojí (bavím se o čisté vodě z kouhotku) .
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 21, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | Jako vypiji ji, ale už mě to nechutná Zítra teda zase začnu no, jen jsem si říkal, jestli by to nešlo žít bez pití |
He. Kup si 100% džus a řeď ho s vodou, chutná to super a jako změna, proč ne. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|