|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SIA
|
Zaslal: st duben 18, 2012 10:37 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Prasopes. napsal: | Dokud bude vládnout světu technika:
- lov nebude man vs beast
- valka bude vedena tlacitkem na kontrolnim panelu
- schody budou nahrazeny vytahem a eskalatorem
- pokud budes mit 500kg tak ti daj vozik aby ses mohl pohybovat
a pokud cela civilizace nazacne jit do sracek, tak ti to stejne vsecko bude k hovnu a umres jako kazdej jinej :) a v tomhle ironickym svete (nic ti nepreju), pak cloveka prejede auto a cela jeho vyziva a zdravej zivotni styl mu bude k hovnu nebo pri jeho smule ho odpraskne tlustej gangsta ci nakazi vyficenej fetak aidsem, protoze si mu nedal ten svitivej knoflik ... |
jasně, ale pak je tu ještě jedna pravda a to, že na "ulici" v noci před klubem prostě vítězí síla... , síla v tomto případě znamená schopnost porazit jednoho či více protivníka k zemi a ukončit boj a utéct nejlépe než přijedou policajti... |
Jj, asi jako ten reprezentant v kickboxu, kterýho na diskotéce umlátili tři cikání k smrti, že. Nebo před dny byla na seznamu zpráva, že nějací cikání zase zmlátili nějakého hocha, který přišel o ledvinu a má poškozená játra. Zajimavé bylo, že už když sem četl ten začátek, tak jsem si říkal, že to byl tutově nějaký fighter a že si prostě myslel, že ty cikány asi rozbije či co... o pár řádků niž stálo, že se hoch může rozloučit s kariérou kickboxera. Kolik ti je, nás taky ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
medwed

|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:03 am Předmět: |
|
|
| SIA napsal: | | cipinek napsal: | | Prasopes. napsal: | Dokud bude vládnout světu technika:
- lov nebude man vs beast
- valka bude vedena tlacitkem na kontrolnim panelu
- schody budou nahrazeny vytahem a eskalatorem
- pokud budes mit 500kg tak ti daj vozik aby ses mohl pohybovat
a pokud cela civilizace nazacne jit do sracek, tak ti to stejne vsecko bude k hovnu a umres jako kazdej jinej :) a v tomhle ironickym svete (nic ti nepreju), pak cloveka prejede auto a cela jeho vyziva a zdravej zivotni styl mu bude k hovnu nebo pri jeho smule ho odpraskne tlustej gangsta ci nakazi vyficenej fetak aidsem, protoze si mu nedal ten svitivej knoflik ... |
jasně, ale pak je tu ještě jedna pravda a to, že na "ulici" v noci před klubem prostě vítězí síla... , síla v tomto případě znamená schopnost porazit jednoho či více protivníka k zemi a ukončit boj a utéct nejlépe než přijedou policajti... |
Jj, asi jako ten reprezentant v kickboxu, kterýho na diskotéce umlátili tři cikání k smrti, že. Nebo před dny byla na seznamu zpráva, že nějací cikání zase zmlátili nějakého hocha, který přišel o ledvinu a má poškozená játra. Zajimavé bylo, že už když sem četl ten začátek, tak jsem si říkal, že to byl tutově nějaký fighter a že si prostě myslel, že ty cikány asi rozbije či co... o pár řádků niž stálo, že se hoch může rozloučit s kariérou kickboxera. Kolik ti je, nás taky .. |
No jenze to co pises je naprosty nesmysl protoze ten kluk byl sice kickboxer ale jezdil semi a light contact a to ma s k1 kterou si vetsina lidi prestavi jako kickbox spolecne asi jen to ze je to taky sport... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:12 am Předmět: |
|
|
Presne tak... videl jsem jeho reprezentacni zapas a nejdriv jsem nechapal co tam delaj. Pak jsem si tepre precet, ze je to jak rika medwed proste odlehcena forma kickboxu. Bylo mi jasny ze takovej kluk vazici 70kg se proste ubranit 3 nemuze ani v krizi.. Ono otazka zda by se tam ubranil i nekdo jinej.. 1vs3 je vzdycky proste napicu, proto to ti cikani delaj zejo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:17 am Předmět: |
|
|
Já mám hlavně dojem, že tu část lidí tragicky nechápe rozdíl mezi ringem a "ulicí". Když jdou dva zepředu a třetí ti zezadu píchne nůž mezi žebra, můžeš být genetickej mix Seagala a Chucka Norrise a jsi stejně v prdeli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:22 am Předmět: |
|
|
| Spashett napsal: | | Presne tak... videl jsem jeho reprezentacni zapas a nejdriv jsem nechapal co tam delaj. Pak jsem si tepre precet, ze je to jak rika medwed proste odlehcena forma kickboxu. Bylo mi jasny ze takovej kluk vazici 70kg se proste ubranit 3 nemuze ani v krizi.. Ono otazka zda by se tam ubranil i nekdo jinej.. 1vs3 je vzdycky proste napicu, proto to ti cikani delaj zejo. |
víš jak oni to dělají? to prostě jdeš po ulici, on ti řekne jestli nemáš cigaretu, ty se zastavíš a už jí máš nasolenou v obličeji, jdeš k zemi a konec, tam chytneš 1-2 dobře mířenou kopačku na hlavu a jdeš hned do bezvědomí, stačí pár vteřin ležet a když tě budou kopat všude po těle, přijdeš o lednivy, slinivku, rozbitá játra..., proto je dobrý před takovou skupinkou zpomalit a držet si i minimální distanc, abys neinkasoval jako první, pak máš nějakou šanci, v zimě je dobrý mít ruku v kapse a na na ruce už pohotovostní boxer a druhá ruka je volná a sáhnutí na opasek pro teleskopický obušek, prostě takový obranný pouliční set-up, když jsem takhle chodil v noci sám někde a šel nějaký chlap proti mě, častokrát jsem viděl, jak si hned dal nenápadně ruku do kapsy... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:33 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Kde bydlíš ty vole? Gotham city? |
Sin City (2 )
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
|
| nahoru |
|
 |
PeterNu
|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:44 am Předmět: |
|
|
Boha to su reči :D :D :D a chlapci sa naposledy fackovali v škole s dievčaťom :D :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | | Octopuss napsal: | | Já mám hlavně dojem, že tu část lidí tragicky nechápe rozdíl mezi ringem a "ulicí". Když jdou dva zepředu a třetí ti zezadu píchne nůž mezi žebra, můžeš být genetickej mix Seagala a Chucka Norrise a jsi stejně v prdeli. |
:)))
Cipinek, chtel bych videt tu pohotovost jak bys pouzil teleskopicky obusek s boxerem, proti trem cikanum ... To sou zas drsny forovy kecy, uplne te vidim priposranyho jak des v 20,00 v zime a starej dedek si saha pro cigaretu a ty mu rozmlatis hlavu, protoze urcite saha pro bouchacku. Less TV buddy. |
co to tady meleš za sračky, to je všechno jenom prevence a příprava na účinnou obranu v případě útoku, jak jsem psal, nenechám nikoho přijít až na 0,5 m ke mě, starých lidí si nevšímám, mluvil jsem o podezřelé skupince, kde se k tobě přibližuje, normálně přecházím z preventivních důvodů na druhou stranu chodníku, atd.
je to naprosto jednoduchý, jde na mě direkt, teleskopem přerážím útočníkovi ruku, on odstupuje, jde na mě další, odstupuji krok zpět s obranným direktem s boxerem ze zadní ruky, inkasuje úder, je otřesen, dorážím ho do hlavy teleskopem, soupeř jde k zemi, 3. prchá... konec akce... volám policii... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
Zaslal: st duben 18, 2012 12:01 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Prasopes. napsal: | | Octopuss napsal: | | Já mám hlavně dojem, že tu část lidí tragicky nechápe rozdíl mezi ringem a "ulicí". Když jdou dva zepředu a třetí ti zezadu píchne nůž mezi žebra, můžeš být genetickej mix Seagala a Chucka Norrise a jsi stejně v prdeli. |
:)))
Cipinek, chtel bych videt tu pohotovost jak bys pouzil teleskopicky obusek s boxerem, proti trem cikanum ... To sou zas drsny forovy kecy, uplne te vidim priposranyho jak des v 20,00 v zime a starej dedek si saha pro cigaretu a ty mu rozmlatis hlavu, protoze urcite saha pro bouchacku. Less TV buddy. |
co to tady meleš za sračky, to je všechno jenom prevence a příprava na účinnou obranu v případě útoku, jak jsem psal, nenechám nikoho přijít až na 0,5 m ke mě, starých lidí si nevšímám, mluvil jsem o podezřelé skupince, kde se k tobě přibližuje, normálně přecházím z preventivních důvodů na druhou stranu chodníku, atd.
je to naprosto jednoduchý, jde na mě direkt, teleskopem přerážím útočníkovi ruku, on odstupuje, jde na mě další, odstupuji krok zpět s obranným direktem s boxerem ze zadní ruky, inkasuje úder, je otřesen, dorážím ho do hlavy teleskopem, soupeř jde k zemi, 3. prchá... konec akce... volám policii... |
tohle nejde naplanovat... vzdycky to dopadne jinak nez si clovek naplanuje _________________ No Pain, No Gain
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st duben 18, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
Pokud clovek nema bouchacku a vi, ze v miste, kde pujde, je vyskyt cernoty, tak nevidim nic spatnyho na tom, byt pripravenej s boxerem/peprakem/teleskopem k sebeobrane. I kdyz vam to nezaruci, ze pripadnej stret prezijete, vase sance jsou alespon vyssi (9mm jeste vic).
Jako nerozum mi naopak prijde to, jak si tady vsichni mysli, ze k nevyprovokovanymu stretu s nejakyma smejdama muze dojit jen v TV a ze jim se to urcite nestane, tak nepotrebujou nic na obranu. A treba holky, by mely nosit po vecerech pepraky v kapse povinne. Ale vlastne ani holkam nic nehrozi, jsem zapomnel, ze to se taky stava jen v televizi a sebeobranny prostredky jsou zbytecnost... tak me neberte vazne, spletl jsem si to. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: st duben 18, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
Nejlepsi obranou na cikanskou agresi je nechat si dat jednu dve a pak vytahnout pistol a vsechny ty smejdy postrilet jako to udelal pred nedavnem ten duchodce. _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st duben 18, 2012 12:08 pm Předmět: |
|
|
Lunreal, spis jde o to scifi, jakym zpusobem tu nekteri popisuji jak se ubrani, uz presne vedi, jak jim fight dopadne, maji to nakoukane nejspis z telky?:) tezko rict ...
Reknu ti jednu vec - pokud s teleskopem neumis a nikdy si ho nepouzil je ti k hovnu, pokud si ho pouzil a neumis s nim - 10:90 ze se ti povede zvladnout tri utocniky, pokud jde holka s peprakem opet je to proste na tom zda to nekdy pouzila nepouzila, zda je schopna ve stresovy situaci reagovat nebo si to pri nejlepsi nastrika do ksichtu a protivnik umre smichy ...
tydle teoreticky blaboly sou proste k nicemu, realnej fight neznas dokud nepoznas jaky to je kdyz do tebe kope 8 lidi a ty se musis proste zvednout ... kdyz proti tobe jdou tri utocnici a ty musis reagovat a ani pak to neni jeste jisty, ze v realny situaci si schopny neco udelat ...
ale tydle internetovy hrdinsky kecy o tom jak kazda bitva ktera je proti mne vedena je predem prohrana ... to je smesny :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|