|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st duben 18, 2012 12:21 pm Předmět: |
|
|
Cipinku, to je úplně úžasná teorie boje. Netuším teda jak moc pokročilej v tomhle jseš, ale já byl taky chytrej jako rádio, pak jsem začal boxovat (teda chodit na box, to je přesnější  ), a při sparringu jsem jen dostával jednu tečku na držku za druhou, vůbec jsem se nezmoh na jakoukoli reakci. A to má pevně daný pravidla, žejo. V reálu si 95% lidí ani neškrtne. Kolikrát stačí, aby ten druhej vypadal dostatečně zabijácky, arogantně-sebevědomě, a jsi v hajzlu už jen psychologicky. Když na mě před pár lety v metru vystartoval nějakej hubenej o půl hlavy vyšší polocigoš, a řval že už seděl a že mě klidně (něco, nevím už co), taky jsem byl posranej až za ušima a radši se na to vysral (neměl jsem mu říkat ať tam nekouří, jsem idiot  ).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SIA
|
Zaslal: st duben 18, 2012 12:37 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Prasopes. napsal: | | Octopuss napsal: | | Já mám hlavně dojem, že tu část lidí tragicky nechápe rozdíl mezi ringem a "ulicí". Když jdou dva zepředu a třetí ti zezadu píchne nůž mezi žebra, můžeš být genetickej mix Seagala a Chucka Norrise a jsi stejně v prdeli. |
:)))
Cipinek, chtel bych videt tu pohotovost jak bys pouzil teleskopicky obusek s boxerem, proti trem cikanum ... To sou zas drsny forovy kecy, uplne te vidim priposranyho jak des v 20,00 v zime a starej dedek si saha pro cigaretu a ty mu rozmlatis hlavu, protoze urcite saha pro bouchacku. Less TV buddy. |
co to tady meleš za sračky, to je všechno jenom prevence a příprava na účinnou obranu v případě útoku, jak jsem psal, nenechám nikoho přijít až na 0,5 m ke mě, starých lidí si nevšímám, mluvil jsem o podezřelé skupince, kde se k tobě přibližuje, normálně přecházím z preventivních důvodů na druhou stranu chodníku, atd.
je to naprosto jednoduchý, jde na mě direkt, teleskopem přerážím útočníkovi ruku, on odstupuje, jde na mě další, odstupuji krok zpět s obranným direktem s boxerem ze zadní ruky, inkasuje úder, je otřesen, dorážím ho do hlavy teleskopem, soupeř jde k zemi, 3. prchá... konec akce... volám policii... |
Hh dobrý, tohle mi připomíná toho nového Sherlocka Holmese, kdo jste viděl, víte co myslím ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: st duben 18, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
Doplnil bych pokračování příběhu cipinka
Zavolal policii, ta ho spoutala odvezla na stanici, po pár týdnech se potkal u soudu s útočníkama, kteří jej vlastně ale nenapadli a cipinek jim přerazil ruce, hlavy.. Zaplatíš jim odškodnění a asi ještě půjdeš sedět. Zákon se na nějakou sebeobranu dívá hodně, hodně skepticky a použít zbraň v krajní nouzi můžeš v podstatě jen pokud jsi už přizabitý.
Tvrdím že je nejlepší mít pepřák. Nikomu s ním nezlomíš ruku, nohu, lebku, zneškodníš tak klidně i tu tlupu cigánů a jak jsou zparalyzovaní, tak jim můžeš každých 15 minut přidávat další a další dávky pepřáku, dokud ti nedojde :D pak přijde na řadu další balení, nebo můžeš spokojeně odejít domů :)
Nehledě na to že kolikrát nestihneš říct bů a už ji od toho zmr*a chytneš
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: st duben 18, 2012 12:42 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | A treba holky, by mely nosit po vecerech pepraky v kapse povinne. Ale vlastne ani holkam nic nehrozi, jsem zapomnel, ze to se taky stava jen v televizi a sebeobranny prostredky jsou zbytecnost... tak me neberte vazne, spletl jsem si to. |
ja si hlavne myslim ze holky by se nemeli natoz po nocich courat nidke samy a sec je to mnohdy financne nevyhodne vzit si radsi treba taxi...
nejdulezitjesi u tehle veci je PREVENCE a snaha se do stretu vubec nedostat...
Kazdopadne tento OT vznikl z OT a hodi se semjeste mene nez ten OT puvodni :) _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
Zaslal: st duben 18, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
prasopes to vystihl presne _________________ No Pain, No Gain
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: st duben 18, 2012 12:52 pm Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: | | ... a použít zbraň v krajní nouzi můžeš v podstatě jen pokud jsi už přizabitý... |
To je zas píčovina. A zřejmě si pleteš krajní nouzi s nutnou obranou - jedná se o dva odlišné případy okolností vylučující protiprávnost). Krajní nouze - způsobený následek nesmí být stejně závažný nebo ještě závažnější než ten, který hrozil.
ALE
Nutná obrana - nesmí být zcela zjevně nepřiměřená (ale může být samozřejmě silnější než útok, to vyplývá už z podstaty nutné obrany - směřuje k odražení útoku, proto logicky má být silnější, aby útok odrazila), ale to je vše na konkrétním posouzení v daném případě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: st duben 18, 2012 12:58 pm Předmět: |
|
|
k té pičovině, jsem to konzultoval s člověkem který desítky let šéfoval policii a zmr*y měl na dením pořádku.
Ty když někomu způsobíš zranění, tak pak hlavně musíš prokázat, že útok který na tebe byl veden byl souvislý, byl si v ohrožení života apod.
Pokud ti dá někdo ránu a tím to skončilo, skončil i útok. Pokud by jsi dotyčného zmlátil máš průser. Pokud bys mu ránu opětoval, taky porušuješ předpisy, protože už nebyl důvod se bránit.
My všichni víme co jsou určitý etnika v určitých částech republiky schopný udělat. Ale kdyby ten klučina z Břeclavi po první ráně jednomu zlomil ruku, druhýho poslal do bezvědomí s otřesem mozku, tak je v prdeli. Ti cikáni přece chtěli jen cigaretu, kdo mu dosvědčí že mu šlo o život? neprokáže to..
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st duben 18, 2012 1:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st duben 18, 2012 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: | k té pičovině, jsem to konzultoval s člověkem který desítky let šéfoval policii a zmr*y měl na dením pořádku.
Ty když někomu způsobíš zranění, tak pak hlavně musíš prokázat, že útok který na tebe byl veden byl souvislý, byl si v ohrožení života apod.
Pokud ti dá někdo ránu a tím to skončilo, skončil i útok. Pokud by jsi dotyčného zmlátil máš průser. Pokud bys mu ránu opětoval, taky porušuješ předpisy, protože už nebyl důvod se bránit.
My všichni víme co jsou určitý etnika v určitých částech republiky schopný udělat. Ale kdyby ten klučina z Břeclavi po první ráně jednomu zlomil ruku, druhýho poslal do bezvědomí s otřesem mozku, tak je v prdeli. Ti cikáni přece chtěli jen cigaretu, kdo mu dosvědčí že mu šlo o život? neprokáže to.. |
meleš sračky, radši dostanu podmínku za nepřiměřenou obranu než bych přišel minimálně o ledvinu jako ten kluk, už sem nepřispívej těma tvýma sračkama, není to k ničemu, blbečci jako ty jen přispívají k tomu, že se pak normální lidi bojí účinně bránit v případě útoku..., vědomě šíříš blbosti!!! _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: st duben 18, 2012 1:16 pm Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: | k té pičovině, jsem to konzultoval s člověkem který desítky let šéfoval policii a zmr*y měl na dením pořádku.
My všichni víme co jsou určitý etnika v určitých částech republiky schopný udělat. Ale kdyby ten klučina z Břeclavi po první ráně jednomu zlomil ruku, druhýho poslal do bezvědomí s otřesem mozku, tak je v prdeli. Ti cikáni přece chtěli jen cigaretu, kdo mu dosvědčí že mu šlo o život? neprokáže to.. |
V tomhle s tebou samozřejmě vesměs souhlasím, jen ten tvůj předchozí příspěvek to celý moc generalizoval a použil jsi nepřesné pojmy.
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: st duben 18, 2012 1:20 pm Předmět: |
|
|
už to prosím oddělte od forem, spoustu spamu a výsledek žádný _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 18, 2012 1:26 pm Předmět: |
|
|
| redvous napsal: | | už to prosím oddělte od forem, spoustu spamu a výsledek žádný |
A za vsechen ten bordel tady muze witus _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st duben 18, 2012 1:26 pm Předmět: |
|
|
naprosto běžně chodí lidi po ulici, dávají vždy jeden druhému pouze jeden direkt nebo hák nebo zvedák a možná i capák..., pak se ztáhnou a říkají, že jejich útok už netrvá, takže jim nemůžeš nic udělat, jsi tak naivní chlapče... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|