Aktuální formy VI.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 225, 226, 227 ... 230, 231, 232  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VI.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cipísku, co je RANDO v oboru "vztahy a sexualita" to jsi ty otázkách mortal kombatu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Cipísku, co je RANDO v oboru "vztahy a sexualita" to jsi ty otázkách mortal kombatu

Ja uz jsem to psal mockrat, Cipinek je mne tu na foru uz hodne dlouho jednou velkou zahadou
kubaz

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stydim se.. pamatuju si jak me nedavno cipinek navzal šulinem a ja si rekl od budu moudrejsi nebudu reagovat, je to asi nejakej bouchac, a mel sem pravdu "!!!!
Frozz.

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cipinku, jediná rozumná věc, kterou jsi napsal, bylo to, že je dobrý chodit s boxerem v kapse či teleskopem za opaskem. V týhle prevenci s tebou upřímně souhlasím a dělám to obdobně.

Popis následného střetu je ovšem velmi optimistický.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bombay, clovek co pri kazdem spatnem pohledu strka ruku do kapsy a saha po boxerovi ... to je hodne stresujici zivot vystraseneho kolouska.

pripomina mi to ty reci kluku, co prave udelali zbrojak a chodej s pistoli a to same jako cipi s boxerem oni delaj s pistoli ...

todle je jen otazka toho kdy se neco stane a vysere a vzhledem k tomu, ze tech situaci kdy se nic nestane je znatelne min a tech spatnych je tak 0,01% (pripadne o trosku vic pokud si ve spatne ctvrti), tak je to fakt zivot ve zbytecnem stresu.

pokud je clovek zbehnuty ve fightingu, je schopny prijimat rany (a to je v real-fightu asi nejdulezitejsi vec), tak pak to muze mozna skoncit pri 1v3 nejak lip nez rozkopanim tvoji hlavy. Pri 1v1 je to vetsinou otazka prekvapeni a 1v2 otazka par dalsich faktoru, ale 1v3 je uz hodne velka presila a nevyhoda pro obrance, ktery je sam.

dalsi vec, pokud jsou utocnici fakt zbehnuti, tak ti muzu rict, ze jestli jsou to bitkari, tak prvni rana boxerem do jednoho z nich je vetsinou ta posledni chyba kterou vystraseny cipinek udela :)
vim o bitkach, kdy 4nackove kopali gladama do 30ti leteho pana, ktery se pak zvedl a jeste je rozbil a to nebyl zadny fighter MMA, K1 ci cehokoliv jineho. V realu je to vec proste neceho jinyho, je tam dovoleny vsechno a uz vidim jak kdyz na tebe fetka vytahne injekcni strikacku a druha za tebou tak cipinek bude rozdavat boxerem ...

ikdyz si za monitorem kazdej egoista mysli, jakej neni bouchac a jak je to vsechno krasny, iluze vetsinou mizi s prvnim kopem / uderem do hlavy a pak uz je vetsinou pozde :)
magion

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prasopes: to vis, nekdo si mysli za monitorem jakej neni bouchac a jiny si zas mysli, ze muze davat rozumy ve vsech oborech... mi tak pripada ze jsi sezral salamounovo hovno... ty sam mas prakticke zkusenosti z ulice? nemyslim tim pretahovani a nasazovani "kravaty" s kamaradem na zakladce?
Reprotek

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz se clovek chce pobavit tak si urcite jako na prvni zabavu vzpomene na ronnie forum ...
Bombay

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
bombay, clovek co pri kazdem spatnem pohledu strka ruku do kapsy a saha po boxerovi ... to je hodne stresujici zivot vystraseneho kolouska.

Nejde o každý zlý pohled. Jde o to, že pokud proti mě jde večer/v noci/na osamoceném úseku partička třech cikánů, nebo klidně od pohledu divných/ožralých/nafetlých teenagerů, tak přejdu na druhý chodník a pokud to není vhodné, tak si prostě tu zbraň v kapsi připravím.
tohle není paranoia, tohle je rozumná připravenost.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion, ano par zkusenosti uz mam, sice je to uz par let, co mam klidnejsi zivot, nicmene si nemyslim, ze by se toho tolik na ulici zmenilo a s kamaradama bitkarema se obcas jeste porad potkavam.

edit. bombay, todle samozrejme ano, ale clovek si musi byt 100% jisty tim, co udela.
magion

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prasopes: a vsechny bitvy si vyhral?
Bombay

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:

edit. bombay, todle samozrejme ano, ale clovek si musi byt 100% jisty tim, co udela.

To je druhá věc a tam už se s cipinkem neshodnu:) Připravit si plán, kdo kdy a kam bude bouchat, to chce fakt Sherlocka.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
prasopes: a vsechny bitvy si vyhral?

spis jsem je prezil, nekde jsem na tom byl lip ja, nekde vubec ... nastesti jsem se nesetkal s nozem, pistoli, injekcni strikackou apod. a jsem za to moc rad.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohatě stačí dostat prostě jenom do držky :)

Ono to fakt není prdel jít do nějaký bitky. Živě si pamatuju, jak mě na sídlišti tuším v šestý tříde obklopila skupinka cigošů, típli o mě pár cigár, přerazili mi nos, a takový podobný drobnosti. A teď si vemte, že tenhle póvl je zvyklej tohle dělat od ~deseti let. To je praxe jako kráva. A pak něco takovýho potkáte v 25. A jste v píči.
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:

je to naprosto jednoduchý, jde na mě direkt, teleskopem přerážím útočníkovi ruku, on odstupuje, jde na mě další, odstupuji krok zpět s obranným direktem s boxerem ze zadní ruky, inkasuje úder, je otřesen, dorážím ho do hlavy teleskopem, soupeř jde k zemi, 3. prchá... konec akce... volám policii...
pokracovani cipiskova pribehu, kdyby to jako rambo zvladl: prijede policie, uvidi polomrtveho muze na zemi s rozseknutou hlavou a v blizkosti kluka ktery ma v ruce teleskop a v druhe ruce boxer. okamzite vytahnout zbrane a slovy: jmenem zakona odlozte veci co drzite v ruce nebo na vas budou pouzity donucovaci prostredky.
cipisek vse odlozi.
kdyz dany muz co lezi na zemi po rane teleskopu umre, tak to skonci jako neumyslne zabiti.
kdyz prezije, tak to skonci jako neprimerena obrana. zadny soud ti neuzna jako nutnou obranu to, ze nekoho mlatis zeleznou tyci do hlavy

vysledek je ten, ze ve vezeni budes ty cipisku. takze se probud ze sveho sveta fantazie a vrat se do reality.

a to je zalozeno na tom ze cipisek zvladne v zime ve tme 3 chlapy. v tom lepsim pripade dostane od nich par ran a usetri si potize.
nejlepsi reseni kdyz utece.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 225, 226, 227 ... 230, 231, 232  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: