|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bomberguy
|
Zaslal: st duben 18, 2012 3:30 pm Předmět: |
|
|
Lord_Martas
Přesně toto jsem chtěl napsat, měl jsem to už i rozepsaný přesně tak, jak jsi začal ty.
Po přečtení jeho dvou posledních komentů jsem to smazal. Říká se chytrému napověz, hloupého kopni. Cipinek by potřeboval řádně nakopat :D
Jinak souhlasím, přesně takto by to vypadalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cratach

|
Zaslal: st duben 18, 2012 3:41 pm Předmět: |
|
|
Nekteri tady se asi do situace, kdy by dostali pres drzku nebo tomu nejaka silena nahoda a stacila padnout treba jedna rana, asi nikdy nedostala. On totiz clovek, co s tim nema zkusenost (nekdo, kdo se nepere, nedela na dverich nebo se primo kolem toho nepohybuje) vetsinou poprvy (a i podruhy a potreti...) zkoprni a ztuhne, bude mit proste strach, bez ohledu na to, jakej je to jinak klidas a "machr", a rozklepou se mu kolena (at uz tesne pred "presilovkou" nebo az potom, kdyz k nicemu nedojde). _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 18, 2012 3:55 pm Předmět: |
|
|
twl ještě se rvát a zlomit si něco a bejt pár týdnů/měsíc mrzák, nebo skončit ve vězení, což je u nás taky možný :D nejlepší je v noci spát
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st duben 18, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
| Lord_Martas napsal: | | cipinek napsal: |
je to naprosto jednoduchý, jde na mě direkt, teleskopem přerážím útočníkovi ruku, on odstupuje, jde na mě další, odstupuji krok zpět s obranným direktem s boxerem ze zadní ruky, inkasuje úder, je otřesen, dorážím ho do hlavy teleskopem, soupeř jde k zemi, 3. prchá... konec akce... volám policii... | pokracovani cipiskova pribehu, kdyby to jako rambo zvladl: prijede policie, uvidi polomrtveho muze na zemi s rozseknutou hlavou a v blizkosti kluka ktery ma v ruce teleskop a v druhe ruce boxer. okamzite vytahnout zbrane a slovy: jmenem zakona odlozte veci co drzite v ruce nebo na vas budou pouzity donucovaci prostredky.
cipisek vse odlozi.
kdyz dany muz co lezi na zemi po rane teleskopu umre, tak to skonci jako neumyslne zabiti.
kdyz prezije, tak to skonci jako neprimerena obrana. zadny soud ti neuzna jako nutnou obranu to, ze nekoho mlatis zeleznou tyci do hlavy
vysledek je ten, ze ve vezeni budes ty cipisku. takze se probud ze sveho sveta fantazie a vrat se do reality.
a to je zalozeno na tom ze cipisek zvladne v zime ve tme 3 chlapy. v tom lepsim pripade dostane od nich par ran a usetri si potize.
nejlepsi reseni kdyz utece. |
volám policii... dobrý večer, byl jsem napaden třemi cikány, ubránil jsem se, 2 utekli, jeden tu leží s rozseklou hlavou, použil jsem boxer a teleskopicky obušek, přijeďte ihned a zavolejte záchranku, ulice č. ...
ty blbečku, myslíš si, že bych po příjezdu hlídky skončil v poutech???
za druhé, jeden obranný úder teleskopem do hlavy nerovná se mlácení člověka do hlavy, mlácení jsou opakované údery, proč překrucuješ moje slova a děláš ze sebe debila???
všiml jsem si, že místo věcné diskuze sem chodí debilové, kteří schválně překrucují slova někoho jiného a zveličují a posouvají to úplně někam jinam...
ve vězení se ocitneš magore, co budeš odsouzen nepodmíněně a rozsudek nabude právní moci, odvolával bych se tak dlouho, dokud by mě neosvobodili, nebo bych alespoň nedostal podmínku, zdraví za to stojí!!! _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: st duben 18, 2012 4:05 pm Předmět: |
|
|
nevis vubec o cem mluvis, moc se divas na televizi a hrajes moc strilecky. nejdriv si neco zjisti o ceskem pravnim systemu a potom pis.
ja si nic nemyslim, ja ti pouze rikam jak by to dopadlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st duben 18, 2012 4:08 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | obranný úder teleskopem do hlavy |
Ty imbecilní potrate z opice, zkusil ses někdy zamyslet co se stane, když do něčeho tak měkkýho jako je tělo bouchneš teleskopem? Tam nic jako "malá" rána neexistuje, buď někoho zabiješ nebo "jen" pošleš do nemocnice.
Panebože vypněte ho někdo, tohle už je horší než Rando.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: st duben 18, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
První věc, ve které s cipinkem souhlasím. chodí na fórum občas debilové.
Jak je poznáš? nadávají ostatním, melou hlouposti a ostatní svými příspěvky otravují.
Ps. Na to, že zvedáš ještě míň než já, ti to hodně mluví
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st duben 18, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | citace: | | obranný úder teleskopem do hlavy |
Ty imbecilní potrate z opice, zkusil ses někdy zamyslet co se stane, když do něčeho tak měkkýho jako je tělo bouchneš teleskopem? Tam nic jako "malá" rána neexistuje, buď někoho zabiješ nebo "jen" pošleš do nemocnice.
Panebože vypněte ho někdo, tohle už je horší než Rando. |
proti organizované skupině útočníků můžeš použít "drsnější" způsoby obrany, organizovaná skupina jsou 2 a více, ať potom posoudí moje činy soud, od toho tu je, já jsem prostě jen bránil zákonem chráněný zájem a to můj život a zdraví tečka, konec... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st duben 18, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
Takhle si to může plánovat kdo chce jak chce, ale ve finále, když by došlo na věc, by se teprve vidělo, co by se vlastně dělo. Po mně kdyby šli dva, tak bych taky asi nehledal vybíravý způsoby, jak bych je taktně přemluvil, aby mě nechali, ikdyž bych stejně asi dostal po rypáku, jelikož jsem se snad od 9. třídy na základce nerval (díky velikosti) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st duben 18, 2012 4:28 pm Předmět: |
|
|
Na tebe by se kazdej vysral, protoze davat direkt ve vyskoku by nikoho nebavilo _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: st duben 18, 2012 4:28 pm Předmět: |
|
|
Hlavne byt pripraveny na bitku proste nelze,myslis si,kdo vi jak nejsi pripravenej,vis vsechno jak bys v jaky chvili udelal,najednou prijde ona chvile stretu s nekym na ulici zkusenejsim a ty jen budes koukat s vykulenyma ocima a ani se nepohnes...ja moc zkusenosti z ulice nemam,jenom sem se parkrat pral na zakladce.Uz nejakou dobu delam bojovy sporty,vzdycky jsem si myslel,ze kdyz prijde chvile,zrezu kohokoliv v mem veku.Pak ta chvile prisla,jednou v klubu,typek kouril a hazel nedopalky na koberec co tam byl,pritom mel za sebou na stolku popelnik,tak sem se ho zeptal jestli to mysli vazne,on se zasmal a dal mi hlavicku do obliceje,to me tak zarazilo,vubec sem to necekal,byl sem uplne zmrazenej jenom sem si utrel nos a vubec sem nevedel co mam delat...prat se?mam ho kopnout do nohy nebo rovnou do hlavy?radsi nic,chytl sem ho nejakym zpusobem do klince,hodil sem si ho ke zdi,dal sem mu jedno slaby kolenou levackou a pak mi rekl at ho pustim,tak sem ho pustil ani nevim proc,asi sem uz chtel aby to skoncilo,vubec sem se nechtel prat....az asi za 2 hodiny co sem od tama odesel sem jel domu v buse a stydel sem se,jak sem se zachoval,ten typek mel odhadem asi o 10 kg min nez ja,byl mozna i o rok mladsi...ale ja proste vubec nebyl schopnej nejak v tu chvili zareagovat,najednou me zacaly napadat veci,jako,ze sem mu mel dat poradny pravy koleno,,misto levyho a pak ho dostat na zem,coz by se mi urcite povedlo,silove sem byl o proti nemu nekde jinde,k te zdi sem ho v tom klinci fakt hodil,to sme zvladl dobre a pak ho priskrtit a dat mu par ran nebo neco...nebo mu tam sazet kolena jedno za druhym,vubec nevedel co ma v tom klinci delat a hlavu sem mu drzel uplne dole...ale vubec nic sem neudelal,byl sem absolutne nepouzitelnej...
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st duben 18, 2012 4:41 pm Předmět: |
|
|
| Mike Priest napsal: | | ...ale vubec nic sem neudelal,byl sem absolutne nepouzitelnej... |
a to te mozna zachranilo od nejakejch problemu.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: st duben 18, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Lord_Martas napsal: | | ... zadny soud ti neuzna jako nutnou obranu to, ze nekoho mlatis zeleznou tyci do hlavy... |
Opět, příliš to celý generalizujete.. Je to na posouzení každýho insdividuálního případu. Pokud se prokáže, že tě např. tři morgoši ohrožovali na životě a mohli tě zabít (ideálně pokud dokonce chtěli) a ty v nutný obraně jednomu rozkřápneš hlavu (tyčí, kterou si zrovna našel opodál), tak za to nemusíš být trestně odpovědný. Ale to je prostě hrozně individuální, záleží na rozhodnutí soudu a nejde to zobecnit. Samozřejmě, pokud na tebe půjde dítě s klackem a ty ho tam rozšviháš, tak jseš v prdeli... Jenom chci říct, že můžeš člověka usmrtit a nemusíš být za to tresntě odpovědný, pokud to bude splňovat podmínky nutné obrany.
A ano, o českém právním řádu něco vím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st duben 18, 2012 5:52 pm Předmět: |
|
|
Debata malých dětí. Prostě když ti bude někdo chtět dát přes držku, tak ti přes ni dá. Můžeš být třeba mistr světa v kick boxu, ale když tě někdo zákeřně napadne neuděláš nic. Nejlepší obranou je intuice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st duben 18, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
| marash napsal: | Opět, příliš to celý generalizujete.. Je to na posouzení každýho insdividuálního případu. Pokud se prokáže, že tě např. tři morgoši ohrožovali na životě a mohli tě zabít (ideálně pokud dokonce chtěli) a ty v nutný obraně jednomu rozkřápneš hlavu (tyčí, kterou si zrovna našel opodál), tak za to nemusíš být trestně odpovědný. Ale to je prostě hrozně individuální, záleží na rozhodnutí soudu a nejde to zobecnit. Samozřejmě, pokud na tebe půjde dítě s klackem a ty ho tam rozšviháš, tak jseš v prdeli... Jenom chci říct, že můžeš člověka usmrtit a nemusíš být za to tresntě odpovědný, pokud to bude splňovat podmínky nutné obrany.
A ano, o českém právním řádu něco vím. |
Už sem se taky chystal to tady trošku uvést na pravou míru, tak sem rád žes to udělal za mě a nemusím se s tím sr*t Je ale zajímavé jak extenzivní výklad právních norem tady na fóru člověk pochytí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|