|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: st duben 18, 2012 9:57 pm Předmět: |
|
|
jj taky sem na to kdysi dojel _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lunreal

|
Zaslal: st duben 18, 2012 9:58 pm Předmět: |
|
|
Falesna svice je ve skutecnosti hovezi predni, nepletu se? Ja mel pomerne hodne kvalitni bio falesnou svickovou z hotelu horizont, zkusil jsem z toho udelat steaky a sice to bylo docela mekky a stavnaty, ale chutove, krehkosti a stavnatosti se to rozhodne normalni svickove nevyrovnalo ani nahodou. Dokonce se mi podaril i steak z hoveziho zadniho, ktery mel vic steakovou chut, nez falesna... Ale bohuzel, maso je v tomhle alfa a omega a ojebat se to neda. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st duben 18, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
Nepleteš, je to plecko těsně pod delťákem krávy. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: st duben 18, 2012 10:40 pm Předmět: |
|
|
Já si nedávno udělal celkem dobrej steak z roštěné. A cena byla v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 18, 2012 10:52 pm Předmět: |
|
|
Dík za radu, podívám se po tom příště. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st květen 23, 2012 12:06 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Jenže bylo gumový , musel jsem se snažit abych to rozžvýkal.
Nevíte, čím to může být? Moje chyba, nebo chyba masa? |
No odpověď je i zde, doporučuju SHLÉDNOUT, je to zajímavé a já se dozvěděl pár nových informací.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097429889-cerne-ovce/211452801081215/ _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st květen 23, 2012 12:56 pm Předmět: |
|
|
ten rib eye z robertsona sem mel, hec! _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po listopad 05, 2012 4:18 pm Předmět: |
|
|
Zdárec, mám dotaz:
hodí se kvalitní bio hovězí (zadní) na steaky na pánev? Jsem schopný sehnat za 260kč/kg, což je pro mě dobrá cena, je z "Aberdeen Angus" (z Bioparku).
edit: či je lepší roštěnec?
Díky _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 05, 2012 4:21 pm Předmět: |
|
|
No pokud se ptáš, jestli se hodí, tak ne. Pokud se ptáš, jestli se z toho steak udělat dá, tak ano, dá. Ale třeba 3cm tlustej steak by byl fakt boj o přežití.
edit: ano, samozřejmě :D je mnohem lepší. Ale třeba já nemám prachy na to si ho udělat víc, než dvakrát do roka. Přecijen ta cena je pak už trocha jinde
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po listopad 05, 2012 4:32 pm Předmět: |
|
|
Roštěnou můžu mít za 345/kg, takže když si dám na porci cca 330g, vyjde mi to na 115Kč což není tak hrozný na to, že je to kvalitní hovězí. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po listopad 05, 2012 4:52 pm Předmět: |
|
|
Proč zrovna 330 g? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po listopad 05, 2012 4:58 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Proč zrovna 330 g? |
Protože koupím 1kg a rozdělím ho zhruba na 3 porce. Kvůli 300g tam chodit nebudu a 3kg je zbytečné brát, protože bych to skladoval v lednici. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po listopad 05, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
Tak pokud by si ji skladoval dlouho v lednici, tak se ti zkazí, jedno jaký množství.
300 g je docela dost, ale ty jedeš taky nějakej ten warrior styl, ne? To je pak jiná šance, že ty bílkoviny využiješ, ale je to diskutabilní.... Když ti někdo nabídne, že na tebe udělá na tohle téma studii, tak kejvni, ať už víme pro jednou, jak se věci mají. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|