|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: st duben 18, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Mychal-Wytek napsal: | | To víš, je jaro, hormony bují, v noci se nejen spí :D no ale k věci. Když už budu nějaké ty doplňky kupovat, vybral jsem dobře? Nějak mi neublíží a z ekonomické stránky to taky ustojím :) |
Nečekej od nich že ti udělají obrovský rozdíl, ale ano, nějakou práci udělají. Připadá mi že se k nim vážeš jako k svatému grálu, což je zbytečné.
Když si dáš BCAA dostatečném (tj. ne výrobcem doporučeném) množství, určitý rozdíl ti to udělá. Tj. pokud ti nezáleží na penězích, nakupuj.
Vitamíny si kup, protože určitě nedodržíš pestrou stravu.
Nakopávač? Nemám s nimi zkušenosti, ale není důvod si ho nedat. Dost lidí s ním má pozitivní zkušenosti. Tuk ti neodbourá, ale bude se ti lépe a intenzivněji trénovat.
Jinými slovy, celkem souhlas s ILikeBike. Je ti 16, takže ti metabolismus jede skutečně na plné obrátky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mychal-Wytek
|
Zaslal: st duben 18, 2012 10:01 pm Předmět: |
|
|
Tak vitamíny mám i teď, to je základ :) Ok, fajn. Jinak výběr určitých produktů je v pohodě? K tomu nakopávači: bratranec si teď koupil Jack3D a prý ještě nic lepšího nezažil. Je ale pravda, že v ČR je to zakázáno prodávat, nicméně v USA vyhrál na bb.com první místo v stimulantech.
A ještě jeden takovej vedlejší dotaz. Spolužák, který na posilku celkem prdí, si před rokem koupil BCAA a teď je chce vyhodit, protože na obalu mají minimální trvanlivost jen 3 měsíce a on je nebral. Je jich tam 300 a stály 1000Kč, tak by možná nebylo od věci si je vzít. Problém ale je, že mám strach, že z toho budu mít žaludeční potíže. Co myslíte?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mychal-Wytek
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 1:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 3:09 pm Předmět: |
|
|
Pokud to počítám dobře, tak v každé tabletě je 1.5g BCAA, v celém balení 240 gramů, ve dvou baleních 480 gramů za 600 Kč, tzn. 500 gramů za 625. V BCAA Express je 500 gramů za 700, což není zas takový rozdíl, ale každá koruna se hodí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mychal-Wytek
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 3:17 pm Předmět: |
|
|
Tak těch jsem si nevšiml, díky, ale třeba u těchto to vychází na 3,5kč za gram. To je hrůza. https://obchod.ronnie.cz/s-1855-bcaa-pure.html Nevím, v čem jsou teda lepší :D asi v dobré reklamě :) Rozhodnu se mezi těmi v akci a mezi těmi, co si mi poslal ty. Jsou lepší sypké nebo v tabletách?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 4:30 pm Předmět: |
|
|
Kluku jedna nestastna, je ti 16 a testosteron ti tece i z usi. Pokud budes mit dobry trenink a nebudes ojebavat stravu, tak nejen ze ztratis tuk, ale priberes i nejaky ten sval. Proto nekupuj predrazeny chujoviny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|