Stagnace při rýsování

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Stagnace při rýsování  Úvodní stránka -> Trénink -> Stagnace při rýsování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Prasopes.

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nech to tak, jak to máš. Myslím, že to líp nevymyslíš. Aerobka by měla být ve zvýšenej sach.den, určitě by neměla být v dny, kdy máš sachrů málo.
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
Nech to tak, jak to máš. Myslím, že to líp nevymyslíš. Aerobka by měla být ve zvýšenej sach.den, určitě by neměla být v dny, kdy máš sachrů málo .

A to proc?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marka13

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju, a můžeš mi prosím vysvětlit proč? Vím, že na tohle téma jsem už četla spoustu článků a přijde mi to, že polovina doporučuje v den aerobky snížit sachry a druhá naopak navýšit. Tohle je jediný, co si fakt nejsem jistá, jak udělat.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drap, Marka: Spise prakticke duvody, nez ze by ti to rozhodilo system nebo vysledky diety.

Ve dny, kdy posilujes vetsine lidem nedela moc dobre vysoke (vyssi) sacharidove davky, casto byvaji unaveni napriklad apod. Pak prijdou dny, kdy navic nic nedelas a v ty dny, kdyz navic jeste budes malo jist, opet vetsinou prijde dalsi unava. Clovek je pak dost unaveny ve vsechny dny.
Pocitove jsem se nejlip citil, kdyz jsem ve dny, kdy jsem posiloval mel nejmin (nebo alespon mensi) porce sacharidu a ve dny volna (ty v tyto dny mas aerobku) jsem mel vetsi davky sachru. Na trenink jsem pak chodil vetsino dost nabuzeny, odpocaty a unavu jsem necitil.
Sabonis

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marka13 napsal:
Děkuju, a můžeš mi prosím vysvětlit proč? Vím, že na tohle téma jsem už četla spoustu článků a přijde mi to, že polovina doporučuje v den aerobky snížit sachry a druhá naopak navýšit. Tohle je jediný, co si fakt nejsem jistá, jak udělat.

Pro kondicniho cvicence je to celkem jedno. Pri snizenem energetickem prijmu vysledky budes mit tak i tak. Drive se sach vlny nepouzivaly, a lide mely vysledky a to dokonce spickove.
marka13

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš pravdu, v neděli, kdy mám úplně volno a cukruju ( neni problém 350-400 g sachrů )jsem jak otrávená. To pozoruju každou neděli. Něco na tom je. Dobrý, v den aerobky tam fakt necham těch 200 S, to mi pak vystačí zásoba na další den, kdy mám 50S a těžkej trenink ( prsa, záda Bi, tri ). Jo a moc díky!
Vittus

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
Doporučuju vlny rozdělit na 4+3 (3+4) resp. mít třídenní a za tím hned čtyřdenní vlnu (nebo obráceně).
Tendle systém navrhuju já, je idélaní, protože se vejde do celého týdne a můžeš si začátek toho cyklování nastavit tak, aby vyhovoval tréninkům (lowcarb/highcarb dny), tzn. nižší carb dny v tréninkové a high carb v regenerační dny například.
Čistě 4 denní vlna ti může rozházet režim a mně osobně to vadí, že jeden den mi vychází high carb na tréninkový a jeden den na netréninkový den.

Jinak bych to viděl:
50 100 150 250 50 100 200 (popř. pokud zvládáš nuly 50 100 150 250 0 100 200)

Chtěl bych se zeptat co si myslíte o dvoudenních cyklech HiGH/LOW carb dnů? Příklad: 50-200-50-200-50-200-100. Po-St-Pa objemové tréninky Ne - kalisthenika nebo HIIT + nepravidelně během týdne kardio (když je venku pěkně).
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 6:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

200g ma byt u chlapa high carb day? Kolik jich prijmas bezne, kdyz nejsi v diete?
Vittus

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nechtěl jsem to přehnat aby dieta vůbec fungovala. Normálně asi 300-400g...teď když jsem si to lépe zpočítal asi by se dal High carb zvednou minimalně o 100ku
Alak1234

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 6:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim ja som skoro rok necvicil kvoli zraneniu ale predtym som 6 rokov robil bojove sporty teraz po roku som zacal zas a mal som 92kil ked som zacal trenujem us 3 tyzdne a zhodil som z 92 na 96.2 islo to celkom rychlo cvicim 5-6 dni v tyzdni dvakrat dene rano svihadlo tienovacka box na pitli a vecer beh abo kruhovi trening abo kondicak z anglicakov
ale teraz som sa zastavil na 96.2 us tri dni mam tak isto a neviem co stym co byste mi poradili
jem rano vlocky s 4 deci mlieka druhe jedlo maso s trochou rizi abo zemiakov tretie to iste stvrte vajicka dve cele 3 bielka a na vecer 200g tvarohu ...
Alak1234

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ua som zhodil stych 92 na 74.4 som mal dnes rano za 2 mesiace trenujem dvojfazovo 5dni v tyzdni rano box 8kol tienovacka 8 kol pitel dost rychle tempo tienovacki stale uderi uhybi uderi praca noh aj pitel vela uderov to je tak hodka a potom vecer kondicka raz kruhovi trening raz anglicaky zo svihadlom 8 kol po 13 - 14 dvakrat beh raz sprinty raz 5km a v rychlom tempe a raz full body posilovanie ale co je teraz problem co sa mi stalo parkrat a dam napriklad situaciu zo vcera cvicil som full body plus box tienovacka pitel a dal som si akurat den ked nechudnem ale mozem si dat co chcem tak som jedol rano vlocky potom maso kopa cestovin zas maso cestoviny vajicka a potom okolo 8smej dve snickersi a na vecer okolo pol desiatej 250g tvarohu a dve polievkoze lizice granka myslel som ze vstanem rano a budem mat vetsiu vahu ale ajtak som zhodil pol kila z 74.9 na 74.5 je to dobre tak chudnut ? a scoho moze bit ze chudnem aj ked prave nechcem vela treningu alebo pretrenovanie abo co dnes skusim dat tak mensie obzerstvo ci som zdravi a viem aj nabrat spet :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Stagnace při rýsování Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: