|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
fibi87
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 8:17 am Předmět: pauza ne celý měsíc |
|
|
Zdravim. Už nějaký ten čas plánuju na cca jeden měsíc pauzu. Slyšel a četl jsem, že to tělu spíše prospěje a navíc doufám, že poté zafunguje svalová paměť a budou i nějaké nové přírustky, páč za poslední roky se ne a ne nikam hnout ku předu. Budu dělat jiné aktivty, In-line brusle,plavání atd. Jak to udělám s jídlem asi nijak řešit nebudu, jim defacto pořád stejně celej rok. Zeptám se, máte s takovou pauzou zkušenost? přineslo Vám to poté nějaký nový přírustky?? můžu opravdu od toho čekat jenom pozitivní věci?? ( doléčim zranění, šlachy a klouby si odpočinou atd. ) Jsem ektromorf, cvičím cca 4-5let, nikdy před tím jsem takhle dlouhou pauzu neměl, tak snad to vydržím a nebude absťák :D díky za každej názor. Činkám čest!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 10:09 am Předmět: |
|
|
Můžu jen doporučit, na jídle bych mírně ubral. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 10:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 10:31 am Předmět: |
|
|
urcite pomuze, vyborna vec proti stagnaci, tyden, dva je moc malo _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 10:42 am Předmět: |
|
|
Měl jsem víc jak měsíc bronchytýdu +-, pohubl jsem (hlavně proto, že jsem jenom ležel), když jsem se vykurýroval, tak jsem se cítil vcelku dobře, ikdyž jsem vypadal o dost hůř, během 14ti dnů byla forma zpět a řekl bych, že jsem na tom byl líp jak před nemocí.
A to jsem ani nedodržoval nějakej extra jídelák, páč jsem neměl moc chuť k jídlu a neměl mi moc, kdo vařit :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | Měl jsem víc jak měsíc bronchytýdu +-, pohubl jsem (hlavně proto, že jsem jenom ležel), když jsem se vykurýroval, tak jsem se cítil vcelku dobře, ikdyž jsem vypadal o dost hůř, během 14ti dnů byla forma zpět a řekl bych, že jsem na tom byl líp jak před nemocí.
A to jsem ani nedodržoval nějakej extra jídelák, páč jsem neměl moc chuť k jídlu a neměl mi moc, kdo vařit :) |
jaka forma? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 11:45 am Předmět: |
|
|
forma na ořechovou bábovku ... :)) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
A jaký byl důvod pro pití 1L vody + 5-7 rohlíků / den? Co ti to mělo přinést? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | A jaký byl důvod pro pití 1L vody + 5-7 rohlíků / den? Co ti to mělo přinést? |
zápočtový období
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
zápočtový období je důvod nejíst a nepít?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|