Magumi - Lean strength

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 213, 214, 215  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Magumi - Lean strength
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrtvý tah
rozcvičení (dřepy s 60, MT 60, 100, 140, 160)
3x5x180

Tlaky JČ vsedě
(rozcvičení 10, 20)
3x8x35

Rozpažky
3x8x15

Zapažky
3x8x12.5

Lying hack squat
2x18x180 (uff)

Kliky na bradlech
8x40
8x50 PR
7x50 (při osmém praskl opasek )

Mrtvé tahy šly dneska lehce, respektive těžce, ale s rezervou. Na počet opakování s touhle váhou je to nejspíš PR, ale jako rekord si budu počítat, až když se dostanu na váhy, co jsem dělal s trojkama, tzn. na 190. Příští týden si přidám dalších pět kilo. Na ramena jsem si přihodil, nechávám si rezervu, abych to zvládal hluboko a čistě; ze stejného důvodu jsem si maličko ubral u rozpažek a zapažek a dělám je teď ještě pomaleji než předtím; trochu jsem si ale hnul s páteří mezi lopatkama, snad se to srovná. Hacken dřepy vleže jsem dneska pojal trochu jako "breathing squats", na dvacet opakování jsem ale neměl dost silnou vůli. U kliků na bradlech mi bohužel praskl opasek, hák s padesáti kilama mi projel dvěma tričkama a teplákama jako máslem, a myslím, že jsem trochu štěstí, že minul stehno a hlavně rozkrok. Musím to příště vymyslet jinak, buď použiju lano nebo si koupím speciální opasek na klikování.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chudák opasok, nech odpočíva v pokoji, tiež som sa bál o ten môj, keď som naň vešal podobné váhy, ale vydržal, by mi bolo za ním smutno po toľkých rokoch:) Inak super tréning, ideš jak píla.
vlk#

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jdeš hezky nahoru, posledně dřepy 5x 145, teď mrtvola 5x 180 a ještě s rezervou...

na ty kliky se závažím bych se vykašlal, když je to taková akrobacie a dával bych si je na zahřátí nebo na doražení - pokud to jedeš na prsa, pokud na tricáky, tak jiný cvik.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RIP opasek.
Ty váhy jsou super - hlavně na ty kliky =) jsem rád, že to cvičí na foru víc lidí - ty, turakam, arnie,... motivujete mě ;) s 50kg snad dám taky pár kliků do začátku prázdnin, ale tolik reps tak snad za rok
Magumi

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc.

Cvičím to jenom na doražení, abych měl ke středečnímu benči ještě nějaký cvik na prsa, ale baví mě to, je to moc fajn cvik, takže se nechci nechat odradit. Spíš mě mrzí to tričko, mám ho snad dvacet let, používal jsem ho vždycky jen na cvičení, i když mi posledních dvanáct let jen leželo ve skříni. Nejspíš si ho zašiju, aspoň bude mít válečné zranění.
Magumi

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Benč
rozcvičení (dřepy s 60, BP 20, 40, 60, 80, 100)
5x125
4x127.5 (+1 s dopomocí)
2x8x105
7x105 + 9x60

Peck deck
20x45

Lying hack squat
18x190 PR
17x190

Shyby
10, 9, 7, 5, 4, 3, 3,2,2

Břicho
stroj 3x12x65

Trochu jsem si přidal na benč, ale bylo to těžký; nevím, proč ty váhy šly tak dolů, že by zrovna u toho benče hrál takovou roli rozdíl mezi 5 a 3 opakováními? První tři jdou vždycky lehce, ale pak jako by se to zaseklo, na čtvrté a hlavně páté musím vynakládat nepoměrně víc úsilí. U hack squatu jsem málem vypustil duši; úmyslně jsem přešel na tyhle větší počty opakování, protože v našem stroji nejde naložit víc, a tak budu muset přejít na hack squat na jedné noze, což bude náročný hlavně na srdce a plíce, potřebuju tu pracovní kapacitu zlepšit. Shyby stagnujou, páč přibírám, posledních několik týdnů víc tlačím na pilu v jídle. Chtěl bych konce května co nejvíc přidat na síle, pak přes léto opatrně ubrat tuky, ale tak, aby se to neprojevilo na síle, a potom se na podzim (pokud možno) zkusit co nejvíc přiblížit k cílovým vahám, co mám na první stránce logu.

Naposledy upravil Magumi dne st duben 25, 2012 9:03 am, celkově upraveno 1 krát
Magumi

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřep
rozcvičení (20, 40, 60, 80, 100, 120)
5x145
4x145
6x140
8x125
3x10x115

Military press
5x80
4x80 (+1 pushpress)
7x75 (+1 pushpress)
10x65

Rozpažky
3x8x15

Přítahy kladky zdola
3x10x65

Shyby
2x8

Břicho
stroj 3x12x65

Dneska to bylo fajn - dřepnul jsem se 145 o čtyři opakování víc, než posledně, ve třetí pracovní sérii přidal PR na počet opakování a před tři lehčí dřepovací série přidal jednu polotěžkou navíc. Na military zase o 2.5 kila víc, docela to šlo, zkusím příště znovu přidat.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dřepy jsou pomaličku ale jistě nahoru, pěkný ;)
Magumi

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrtvý tah
rozcvičení (dřepy 20, 40, 60, MT 60, 100, 130, 160)
5x185
2x185
6x165

Tlak vsedě JČ
2x8x35 (lehké)
6x35

Rozpažky
2x8x15

Zapažky
2x8x12.5

Lying hack squat
2x15x180

Přítahy spodní kladky
2x8x70

Kliky na bradlech + shyby
20 + 8
20 + 8
18 + 5

Břicho
stroj 12x60, 2x10x65

Guru: Díky

Včera jsem měl nízkosacharidový den a k tomu si udělal po Praze odpolední pětihodinovou procházku rychlým krokem, takže mi dneska nejspíš chyběl glykogen, nebo co. Přidal jsem si na MT 5 kilo, první série byla těžká, ale ještě to šlo, u druhé jsem odpadl po dvou opakováních, na třetí jsem si musel sundat, a i tak jsem měl co dělat. Ramena se zdála docela v pohodě, ale u třetí série se to taky zlomilo. Jelikož jsem neměl svůj opasek, odcvičil jsem kliky se svojí váhou v supersérii se shybama. Dneska by mi ale měl přijít jak klasický opasek tak speciální na shyby a kliky, takže příště to zkusím zase se zátěží. Na mrtvý tah si příští týden nebudu přidávat, nemá cenu jít výš, dokud neudělám tři poctivé série po pěti.
Magumi

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Benč
rozcvičení (dřepy s 40, kliky s odrazem, benč 20, 40, 60, 80, 100)
5x127.5
5x127.5
12x110 !
9x110
8x100

Peck deck
2x12x50 (pomaloučku)

Lying hack squat
23x190 PR
19x190

Shyby
8, 8, 8, 8, 6, 3, 3, 3

Břicho
stroj 3x10x65
plan 4 minuty

Prima trénink. První pracovní série na benč šla dost ztěžka, ale druhá byla nečekaně lehká (asi mi sedla technika), na třetí jsem sundal váhu a překvapil sám sebe, kolikrát jsem těch 110 vytlačil. Na hacken dřepy jsem konečně překonal lenost a přehoupl se přes 20 opakování s maximální váhou, co ten stroj umožňuje a pak přidal ještě jednu sérii - obě byly ale hodně na krev, trvalo mi pokaždé tři nebo čtyři minuty, než jsem přestal funět jak parní lokomotiva. Na shyby jsem jel po menším počtu opakování a snažil se co nejvíc technicky, hezky to sedlo. Plank na závěr byla taková pěkná tečka za tím naším případem - málem jsem nedošel domů.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten benč je moc hezkej, co se tady na foru z lidma deje, nejak nechapu, nejakej závod či co

ps: ty kliky na bradech, tzn ty+50kg ?

Naposledy upravil Arnie_one dne st duben 25, 2012 10:57 am, celkově upraveno 1 krát
Magumi

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc, taky mi to udělalo radost.

Kliky jsou já + 50 kilo, ale Marvin Eder běžně dělal 8 kliků se 180 kilama, takže pořád by to mohl být lepší. :-))
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak to je pecka výkon , já zkoušel (já112+50) ale nevedel sem co povilí dřív jestli ruce, nebo ribstole
Magumi

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem lehčí (87-88), takže toho nemusím tahat tolik. :-))
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak prave proto palec nahoru, halvne ten bench, se budete s Turakem ted přetahovat :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 213, 214, 215  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: