Rozdíl v ceně suplementů

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rozdíl v ceně suplementů  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Rozdíl v ceně suplementů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TheCory

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 11:45 pm    Předmět: Rozdíl v ceně suplementů Odpovědět s citátem

Zdravím všechny cvičence
Zajímá mne, jaký máte názor na velmi rozdílné ceny těch samých suplementů napříč obchody. Mám na mysli ty větší internetové obchody. Zaráží mne, že u oficiálního distributora něco stojí 1000, jinde třeba 600. Je možnost u těchto velkých prodejců koupit padělek? A poslední dotaz. Existuje značka, která je sázkou na jistotu? Třeba Reflex? Díky
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 6:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozor na suplementy z Polska, tvářící se jako made in USA.
Reflex, jak co. Proteiny, vitamíny, antioxidanty....
Glutamin, bcaa atd... vyrábí čína, takže i tyto renomované firmy budou mít stejné BCAA jako Extrifit či Nutrend.
Možná se něco změnilo, ale moc bych tomu nevěřil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TheCory

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Polsko si dávám docela pozor. Pocházím z pohraničí, tak vím, co od nich mohu čekat. Jedinou Polskou značku, co znám je Olimp. Proto jsem se ptal i na ten rozdíl v ceně stejných suplementů.

Jinak existuje nějaká značka, která je sázkou na jistotu v celém spektru výrobků? Gainery, proteiny, kreatin, kloubní výživa, Bcaa....
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheCory napsal:
Jinak existuje nějaká značka, která je sázkou na jistotu v celém spektru výrobků? Gainery, proteiny, kreatin, kloubní výživa, Bcaa....

Sázka na jistotu - třeba Tebou zmíněný Reflex, třeba Nutrend, třeba Extrifit, třeba Promil, třeba Syntrax, v posledních novinkách se mi líbí Survival, a samozřejmě i hromada dalších, které jsem si teď v první vlně nevzpoměl. Jen za sebe k tomu zase dodám tradiční - z mého pohledu úplně nejlépe je volit značky vyráběné v EU nebo přímo v ČR.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
RavenStalker

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheCory napsal:
Na Polsko si dávám docela pozor. Pocházím z pohraničí, tak vím, co od nich mohu čekat. Jedinou Polskou značku, co znám je Olimp. Proto jsem se ptal i na ten rozdíl v ceně stejných suplementů.

Olimp bych klidně zkusil tedy spíš BCAA nebo nějaký spalovač či nabuzovák, mají pěkný složení produktů, nebojí se toho ;) je to jako California Fitness nebo LG sciences.

Fitness Authority, Polsko, protein jsem měl a v pohodě a cena skvělá.

Jediný co jsem snad musel mít někdy fake byl Dymatize a od té doby si od nich proteiny
nekupuju.
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Btw. slavne (i kdyz dnes uz tak slavne ne) MyoFusion proteiny od Gaspari Nutrition se sem take tahaji z Polska
TheCory

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za reakce. Oni totiž výrobci u svých produktů nešetří superlativy a čert aby se v tom vyznal. Nerad bych investoval jen do placeba. Značka Dymatize mne ani ničím nezaujala, naštěstí. České značky jsou tedy kvalitní? Orientuji se v jiných oblastech a tam vím, že máme přísnější kritéria, než jsou obecně v EU, což by nebylo špatné pro zákazníka i ve svéře fitness suplementů...
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 5:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cory, ten o kom pises (vyrobca) ani zdaleka nemusi byt vyrobcom. V 90% "vyrobca" produkt len miesa zo surovin kupenych z inych zdrojov.
Dřívko

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 6:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak tak koukám, tak na Polsko nejsou dobré ohlasy. Mám teď druhý měsíc protein od Fitmaxu což by měl byt polský výrobce a zdá se mi dobrý. Máte nějaké reference na Fitmax?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TheCory napsal:
Díky za reakce. Oni totiž výrobci u svých produktů nešetří superlativy a čert aby se v tom vyznal. Nerad bych investoval jen do placeba. Značka Dymatize mne ani ničím nezaujala, naštěstí. České značky jsou tedy kvalitní? Orientuji se v jiných oblastech a tam vím, že máme přísnější kritéria, než jsou obecně v EU, což by nebylo špatné pro zákazníka i ve svéře fitness suplementů...

Rozhodně u značek z ČR máš mnohem větší záruku kvality i toho, že uvnitř je to, co být má (a nic navíc), stejně tak že tam není nic nepovoleného, než u značek zámořských.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
nEcro

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Glutamin, bcaa atd... vyrábí čína, takže i tyto renomované firmy budou mít stejné BCAA jako Extrifit či Nutrend.

s temi BCAA a glutaminem se velmi pletes. Reflex ma fermentovane (nesynteticke) BCAA i glutamin a to vetsina ostatnich firem nema.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="nEcro"]
Rostislaw napsal:

s temi BCAA a glutaminem se velmi pletes. Reflex ma fermentovane (nesynteticke) BCAA i glutamin a to vetsina ostatnich firem nema.[/quo

Tak to jsem velmi rad, ze se pletu. Prozradim ti ale jedno tajemstvi. Ty levne cinske bcaa po pridani b6 na me pusoby uplne stejne jako od Reflexu, takze je uplne jedno jestli dam 15g toho ci onoho.
Na druhou stranu musim pochvalit one stop, to maji zmaknuty dobre, momentalne nejlepsi doplnek vubec.
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
. Ty levne cinske bcaa po pridani b6 na me pusoby uplne stejne jako od Reflexu, takze je uplne jedno jestli dam 15g toho ci onoho.

Takze vubec? :)
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Rostislaw napsal:
. Ty levne cinske bcaa po pridani b6 na me pusoby uplne stejne jako od Reflexu, takze je uplne jedno jestli dam 15g toho ci onoho.

Takze vubec? :)

nEcro

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Rostislaw"]
nEcro napsal:
Rostislaw napsal:

s temi BCAA a glutaminem se velmi pletes. Reflex ma fermentovane (nesynteticke) BCAA i glutamin a to vetsina ostatnich firem nema.[/quo

Tak to jsem velmi rad, ze se pletu. Prozradim ti ale jedno tajemstvi. Ty levne cinske bcaa po pridani b6 na me pusoby uplne stejne jako od Reflexu, takze je uplne jedno jestli dam 15g toho ci onoho.
Na druhou stranu musim pochvalit one stop, to maji zmaknuty dobre, momentalne nejlepsi doplnek vubec.

no ono mezi syntetikou a fermentaci je rozdil ale ne nejak brutalni, je to proste luxusni forma

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rozdíl v ceně suplementů Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: