Pred par mesici jsem videl jeden trailer na zajimavej filmek.
Vubec nevim nazev ani esli uz to to slo do kin nebo jen na dvd.
Slo o nejakyho manika na kole, co dorucuje zasilky a dostane dorucit neco, co chteji zli hosi ) Takze rychla akce a akrobaticke vykony po meste na kole.
Slo o nejakyho manika na kole, co dorucuje zasilky a dostane dorucit neco, co chteji zli hosi ) Takze rychla akce a akrobaticke vykony po meste na kole.
Nevite co je to za film ?
Není to ono?
to by nemuselo být špatný..
_________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
Nemám rád manipulativní dokumenty a tohle byl jeden z nich.
Emotivní výlevy v dokumentu na mě moc nepůsobili. Jediné co mě skutečně zarazilo bylo jejich povídání o cukrovce. Pokud by nekecali, bylo by to alarmující. Jinak tam byla směs informací které mi narozdíl od nich připadaly většinou normální a ekonomicky správné. Případně narážely na americký soudní systém či neschopnost lidí si koupit zdravé jídlo, což není problém zemědělství, ale soudnictví a lidí.
Zaslal: so duben 21, 2012 7:09 am Předmět: Re: DENNIS
Dennise sem už někdo dával. Jako krátkometrážní film je to fakt moc povedený. Povedlo se do toho nacpat opravdu hodně emocí. Líbí se to dokonce i lidem mimo posilovací komunitu ;)
jednou jsme to dával k sobě do logu, každopádně je to povedený filmeček a těch necelých 20 minut stojí za shlédnutí
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Tohle bylo dobrý, problémy v manželství, gayové, náboženskej fanatismus, feťáci, sterilita, pokus o sebevraždu, ještě tam chyběl predátor a bylo by tam vše důležitý Ne kecám... fakt to bylo celkem dobrý...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru