|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaký kreatin berete ? |
| Monohydrat |
|
90% |
[ 18 ] |
| Kre-alkalyn |
|
5% |
[ 1 ] |
| Creatin ethyl ester |
|
0% |
[ 0 ] |
| Jiný |
|
5% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 20 |
|
| Autor |
Zpráva |
ALKAPONE

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 12:51 pm Předmět: Kreatin a zavodnění ? |
|
|
Čau chtěl bych se zeptat jak to máte se zavodněním po kreatinu, všude tady čtu jak každej hnedka přibral 2-3, 4-5 ,6-7 i 8 kg po kreatinu. Tak by mě zajímalo v čem dělám chybu?  Už sem ho párkrát zkoušel vždycky to byl klasickej monohydrat a ručička na váze se posunula sotva o kilo. Dávkuji první týden 20g (4x5g) a pak 10g (2x5g), snažím se to dávat s "rychlýma cukrama" Jídelníčkem mám Ok. Váha okolo 82kg
Prosím rozepište se jaký kreatin berete a kolik se po něm zavodníte
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
magion

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
jedine monohydrat, mam vyzkouseny ze je uplne jedno jestli creapure nebo cina, u obojiho presne 3 kg na vaze..
muzou byt 2 moznosti proc se ti nehla vaha ani o pid
1. zeres 5kg hoveziho denne a tudiz ses plnej kreatinu konstantne
a 2. a pravdepodobnejsi patris mezi "hrstku" jedincu, na ktery kreac extra neslape... pokud se ti nezvysila ani sila, tak to bude tato moznost. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 12:59 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | 1. zeres 5kg hoveziho denne a tudiz ses plnej kreatinu konstantne |
Nebo žere málo aby to stačilo na přibrání Jakmile vidím "jídelníček mám ok", myslím si pravej opak
|
|
| nahoru |
|
 |
jo-jo

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 1:06 pm Předmět: |
|
|
magion
| kód: | | a 2. a pravdepodobnejsi patris mezi "hrstku" jedincu, na ktery kreac extra neslape... pokud se ti nezvysila ani sila, tak to bude tato moznost. |
To je aj môj prípad Docela sa mi osvedčil na zvýšenie sily weider tribulus+glukóza
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 1:08 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | jedine monohydrat, mam vyzkouseny ze je uplne jedno jestli creapure nebo cina, u obojiho presne 3 kg na vaze..
muzou byt 2 moznosti proc se ti nehla vaha ani o pid
1. zeres 5kg hoveziho denne a tudiz ses plnej kreatinu konstantne
a 2. a pravdepodobnejsi patris mezi "hrstku" jedincu, na ktery kreac extra neslape... pokud se ti nezvysila ani sila, tak to bude tato moznost. |
Hovězí nejím ale jim cca 3 kila vepřového týdně.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 1:32 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | magion napsal: | | 1. zeres 5kg hoveziho denne a tudiz ses plnej kreatinu konstantne |
Nebo žere málo aby to stačilo na přibrání Jakmile vidím "jídelníček mám ok", myslím si pravej opak |
Octopussi nedivím se že ses skeptický když tady kolikrát vidím ty jídelníčky nechce se mi to rozepisovat ale sachry držím okolo 5-6g na kg, bílkoviny 1,6-2g na kg a tuky nepočítám ale minimálně 100g denně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 2:23 pm Předmět: |
|
|
Kdysi davno jsem cetl, ze je to asi 20% lidi, na ktere kreatin nebusobi nebo pusobi jen minimalne.
Ja osobne mel nekolik kreatinovych kur, nejlepsi vysledky byly v tech prvnich dvou (vzdy 6-8kg) a to hlavne proto, ze jsem v te dobe byl lacny velkych objemu a zral jsem k tomu denne 1000 nekdy i vice sacharidu. Strasne to do me tahalo vodu, silenej pumping pri trenink skoro srovnatelne se sypkou :) , ovsem uz bych tohle nikdy nechtel, protoze ta kvalita nebyla nic moc a pripadal jsem si jak balvan, holt ale tenkrat jsem chtel byt velikej a nejak jsem si neuvedomoval, ze je to v prevazne vetsiny loj. V dalsich kreatinovych kurach uz tech sachru bylo mnohem mene a to zavodneni bylo podstatne mensi. Samozrejme poprve ten kreatin pusobi vzdy nejlepe. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 2:58 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Kdysi davno jsem cetl, ze je to asi 20% lidi, na ktere kreatin nebusobi nebo pusobi jen minimalne.
Ja osobne mel nekolik kreatinovych kur, nejlepsi vysledky byly v tech prvnich dvou (vzdy 6-8kg) a to hlavne proto, ze jsem v te dobe byl lacny velkych objemu a zral jsem k tomu denne 1000 nekdy i vice sacharidu. Strasne to do me tahalo vodu, silenej pumping pri trenink skoro srovnatelne se sypkou :) , ovsem uz bych tohle nikdy nechtel, protoze ta kvalita nebyla nic moc a pripadal jsem si jak balvan, holt ale tenkrat jsem chtel byt velikej a nejak jsem si neuvedomoval, ze je to v prevazne vetsiny loj. V dalsich kreatinovych kurach uz tech sachru bylo mnohem mene a to zavodneni bylo podstatne mensi. Samozrejme poprve ten kreatin pusobi vzdy nejlepe. |
1000 sachrů denně jo?? To je 11 sáčků rýže...vymysli si prosimtě příště věrohodnější pohádku
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 3:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 3:00 pm Předmět: |
|
|
| Martinn24 napsal: |
1000 sachrů denně jo?? To je 11 sáčků rýže...vymysli si prosimtě příště věrohodnější pohádku |
Jdi do prdelky debilku jo? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
Nenecham se tu osocovat z toho, ze si neco vymyslim, na to jsem opravdu hodne haklivej. Nasel jsem na jednom foru svuj jidelnicek z roku 2006, tohle bohuzel zdaleka nebyl muj nejbrutalnejsi jidelnicek, tady je od oka neco pres 800g sachru, jak jsem se ale v objemu rozeziral, tak toho bylo jeste tak minimalne o 300-400g sachru vice. Stejne tak kdyz jsem mel kreatinovou kuru a zral ke kazde davce 30g-40g glukopuru, tak tam bylo hned o 150-200g vice, takze si laskave nech tyhle kecy, kdyz o me vis uplny hovno, ty chytroline. Nikdy bych se uz takhle nestravoval, byla to prasarna a kynul jsem neskutecne, jenze tenkrat jsem to proste chtel.
(jidelnicek z roku 2006, vaha neco nad 70kg)
6:30 ovesne vlocky 200g, kakao 25g, rozinky 40g, mlíko 300ml
7:30 potein 30g
8:00 glukopur 30g
9:00 chleba 170g, cottage 200g, zelenina
11:30 pytlík rýže, tuňák, 25g sýr
14:00 ovesne vlocky 150g, mléko 200ml, rozinky30g, kakao 15g
16:00 tréning
17:00 gainer 75g, protein 40g
18:00 tuňák, pytel rejže, sýr 25g
19:30 glukopur 30g
20:00 2 rohlíky,250g tvaroh s mlíkem, 1 bílek, zelenina
22:00 protein 40g
Jak rikam, pozdeji jsem zral mnohem vice nez je tady v tomhle jidelaku a nekolik mesicu v kuse prakticky bez vyjmky jedineho dne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 4:03 pm Předmět: |
|
|
Jak pise draper, vzdy kdyz jsem bral kreatin, tak to se mnou delalo neco podobneho jen pokud jsem zral u toho fakt hodne sachru, pak to hodne taha vodu. Az na to ze ja pribral max 3kg a i to jen pri prvni "kure". Pri dalsi kure to bylo snad kolem kila. Bez velkeho mnozstvi sacharidu nepriberu ani to kilo a muzu to davkovat treba 30g denne. Co ale jde nahoru pokazdy, tak je sila. S velkym mnozstvim sachru az brutalne a to fakt vzdycky, tak aspon neco.  Jinak ted uz kupuji jen creatin monohydrate od Reflexu, prijde mi, ze funguje nejlip. Ale dneska uz z nej proste nenaberu nic.
A jinak nechapu co je k neuvereni na 1000g sachru. Jo je to hodne, ale da se to v klidu, zral jsem i vic jednu dobu. Sam denne skoro nikdy nejdu pod 700g a stejne naberu hovno
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 5:23 pm Předmět: |
|
|
se sachrama má Draper pravdu.... i tohle množství se dá, když chceš panicky nabírat....sice následujou zažívací apod problémy, ale dá se to _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 5:44 pm Předmět: |
|
|
Tak tohle není chlapečku 800 g ani náhodou. Je toho tam tak 700 g, max 750 g. A nešil prosimtě, buď tak hodnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
6:30 ovesne vlocky 200g, kakao 25g, rozinky 40g, mlíko 300ml (140+30+15= cca 185g )
7:30 potein 30g
8:00 glukopur 30g ( 30g )
9:00 chleba 170g, cottage 200g, zelenina ( 100g )
11:30 pytlík rýže, tuňák, 25g sýr (1 pytlik 125g = 100g sacharidu)
14:00 ovesne vlocky 150g, mléko 200ml, rozinky30g, kakao 15g ( 130g )
16:00 tréning
17:00 gainer 75g, protein 40g ( 50g )
18:00 tuňák, pytel rejže, sýr 25g ( 100g )
19:30 glukopur 30g ( 30g )
20:00 2 rohlíky,250g tvaroh s mlíkem, 1 bílek, zelenina ( 100g )
22:00 protein 40g
825g A uz me to nebavi, takze si na to napis, co chces, ale ja uz ti na to seru, chlapecku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|