Kreatin a zavodnění ?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kreatin a zavodnění ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kreatin a zavodnění ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jaký kreatin berete ?
Monohydrat
90%
 90%  [ 18 ]
Kre-alkalyn
5%
 5%  [ 1 ]
Creatin ethyl ester
0%
 0%  [ 0 ]
Jiný
5%
 5%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 20

Autor Zpráva
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 12:51 pm    Předmět: Kreatin a zavodnění ? Odpovědět s citátem

Čau chtěl bych se zeptat jak to máte se zavodněním po kreatinu, všude tady čtu jak každej hnedka přibral 2-3, 4-5 ,6-7 i 8 kg po kreatinu. Tak by mě zajímalo v čem dělám chybu? Už sem ho párkrát zkoušel vždycky to byl klasickej monohydrat a ručička na váze se posunula sotva o kilo. Dávkuji první týden 20g (4x5g) a pak 10g (2x5g), snažím se to dávat s "rychlýma cukrama" Jídelníčkem mám Ok. Váha okolo 82kg

Prosím rozepište se jaký kreatin berete a kolik se po něm zavodníte
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
magion

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jedine monohydrat, mam vyzkouseny ze je uplne jedno jestli creapure nebo cina, u obojiho presne 3 kg na vaze..

muzou byt 2 moznosti proc se ti nehla vaha ani o pid

1. zeres 5kg hoveziho denne a tudiz ses plnej kreatinu konstantne

a 2. a pravdepodobnejsi patris mezi "hrstku" jedincu, na ktery kreac extra neslape... pokud se ti nezvysila ani sila, tak to bude tato moznost.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:

Nebo žere málo aby to stačilo na přibrání Jakmile vidím "jídelníček mám ok", myslím si pravej opak
jo-jo

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion
kód:
a 2. a pravdepodobnejsi patris mezi "hrstku" jedincu, na ktery kreac extra neslape... pokud se ti nezvysila ani sila, tak to bude tato moznost.

To je aj môj prípad Docela sa mi osvedčil na zvýšenie sily weider tribulus+glukóza
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
jedine monohydrat, mam vyzkouseny ze je uplne jedno jestli creapure nebo cina, u obojiho presne 3 kg na vaze..

muzou byt 2 moznosti proc se ti nehla vaha ani o pid

Hovězí nejím ale jim cca 3 kila vepřového týdně.
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
magion napsal:

Nebo žere málo aby to stačilo na přibrání Jakmile vidím "jídelníček mám ok", myslím si pravej opak

Octopussi nedivím se že ses skeptický když tady kolikrát vidím ty jídelníčky nechce se mi to rozepisovat ale sachry držím okolo 5-6g na kg, bílkoviny 1,6-2g na kg a tuky nepočítám ale minimálně 100g denně.
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdysi davno jsem cetl, ze je to asi 20% lidi, na ktere kreatin nebusobi nebo pusobi jen minimalne.

Ja osobne mel nekolik kreatinovych kur, nejlepsi vysledky byly v tech prvnich dvou (vzdy 6-8kg) a to hlavne proto, ze jsem v te dobe byl lacny velkych objemu a zral jsem k tomu denne 1000 nekdy i vice sacharidu. Strasne to do me tahalo vodu, silenej pumping pri trenink skoro srovnatelne se sypkou :) , ovsem uz bych tohle nikdy nechtel, protoze ta kvalita nebyla nic moc a pripadal jsem si jak balvan, holt ale tenkrat jsem chtel byt velikej a nejak jsem si neuvedomoval, ze je to v prevazne vetsiny loj. V dalsich kreatinovych kurach uz tech sachru bylo mnohem mene a to zavodneni bylo podstatne mensi. Samozrejme poprve ten kreatin pusobi vzdy nejlepe.
Martinn24

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Kdysi davno jsem cetl, ze je to asi 20% lidi, na ktere kreatin nebusobi nebo pusobi jen minimalne.

Ja osobne mel nekolik kreatinovych kur, nejlepsi vysledky byly v tech prvnich dvou (vzdy 6-8kg) a to hlavne proto, ze jsem v te dobe byl lacny velkych objemu a zral jsem k tomu denne 1000 nekdy i vice sacharidu. Strasne to do me tahalo vodu, silenej pumping pri trenink skoro srovnatelne se sypkou :) , ovsem uz bych tohle nikdy nechtel, protoze ta kvalita nebyla nic moc a pripadal jsem si jak balvan, holt ale tenkrat jsem chtel byt velikej a nejak jsem si neuvedomoval, ze je to v prevazne vetsiny loj. V dalsich kreatinovych kurach uz tech sachru bylo mnohem mene a to zavodneni bylo podstatne mensi. Samozrejme poprve ten kreatin pusobi vzdy nejlepe.

1000 sachrů denně jo?? To je 11 sáčků rýže...vymysli si prosimtě příště věrohodnější pohádku
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martinn24 napsal:
1000 sachrů denně jo?? To je 11 sáčků rýže...vymysli si prosimtě příště věrohodnější pohádku

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martinn24 napsal:

Jdi do prdelky debilku jo?
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nenecham se tu osocovat z toho, ze si neco vymyslim, na to jsem opravdu hodne haklivej. Nasel jsem na jednom foru svuj jidelnicek z roku 2006, tohle bohuzel zdaleka nebyl muj nejbrutalnejsi jidelnicek, tady je od oka neco pres 800g sachru, jak jsem se ale v objemu rozeziral, tak toho bylo jeste tak minimalne o 300-400g sachru vice. Stejne tak kdyz jsem mel kreatinovou kuru a zral ke kazde davce 30g-40g glukopuru, tak tam bylo hned o 150-200g vice, takze si laskave nech tyhle kecy, kdyz o me vis uplny hovno, ty chytroline. Nikdy bych se uz takhle nestravoval, byla to prasarna a kynul jsem neskutecne, jenze tenkrat jsem to proste chtel.

(jidelnicek z roku 2006, vaha neco nad 70kg)
6:30 ovesne vlocky 200g, kakao 25g, rozinky 40g, mlíko 300ml
7:30 potein 30g
8:00 glukopur 30g
9:00 chleba 170g, cottage 200g, zelenina
11:30 pytlík rýže, tuňák, 25g sýr
14:00 ovesne vlocky 150g, mléko 200ml, rozinky30g, kakao 15g
16:00 tréning
17:00 gainer 75g, protein 40g
18:00 tuňák, pytel rejže, sýr 25g
19:30 glukopur 30g
20:00 2 rohlíky,250g tvaroh s mlíkem, 1 bílek, zelenina
22:00 protein 40g

Jak rikam, pozdeji jsem zral mnohem vice nez je tady v tomhle jidelaku a nekolik mesicu v kuse prakticky bez vyjmky jedineho dne.
m1ro

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak pise draper, vzdy kdyz jsem bral kreatin, tak to se mnou delalo neco podobneho jen pokud jsem zral u toho fakt hodne sachru, pak to hodne taha vodu. Az na to ze ja pribral max 3kg a i to jen pri prvni "kure". Pri dalsi kure to bylo snad kolem kila. Bez velkeho mnozstvi sacharidu nepriberu ani to kilo a muzu to davkovat treba 30g denne. Co ale jde nahoru pokazdy, tak je sila. S velkym mnozstvim sachru az brutalne a to fakt vzdycky, tak aspon neco. Jinak ted uz kupuji jen creatin monohydrate od Reflexu, prijde mi, ze funguje nejlip. Ale dneska uz z nej proste nenaberu nic.

A jinak nechapu co je k neuvereni na 1000g sachru. Jo je to hodne, ale da se to v klidu, zral jsem i vic jednu dobu. Sam denne skoro nikdy nejdu pod 700g a stejne naberu hovno
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

se sachrama má Draper pravdu.... i tohle množství se dá, když chceš panicky nabírat....sice následujou zažívací apod problémy, ale dá se to
Martinn24

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle není chlapečku 800 g ani náhodou. Je toho tam tak 700 g, max 750 g. A nešil prosimtě, buď tak hodnej.
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6:30 ovesne vlocky 200g, kakao 25g, rozinky 40g, mlíko 300ml (140+30+15= cca 185g )
7:30 potein 30g
8:00 glukopur 30g ( 30g )
9:00 chleba 170g, cottage 200g, zelenina ( 100g )
11:30 pytlík rýže, tuňák, 25g sýr (1 pytlik 125g = 100g sacharidu)
14:00 ovesne vlocky 150g, mléko 200ml, rozinky30g, kakao 15g ( 130g )
16:00 tréning
17:00 gainer 75g, protein 40g ( 50g )
18:00 tuňák, pytel rejže, sýr 25g ( 100g )
19:30 glukopur 30g ( 30g )
20:00 2 rohlíky,250g tvaroh s mlíkem, 1 bílek, zelenina ( 100g )
22:00 protein 40g

825g A uz me to nebavi, takze si na to napis, co chces, ale ja uz ti na to seru, chlapecku.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kreatin a zavodnění ? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: