jj tesim se, diky ty medialni masazi, kecum atd. uz skoro zacinam verit, ze by mohl mit evans i trochu sanci jinak vylozene nefandim nikomu, doufam v dobry zapasy
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Taky se těším, doufám že to bude stát za to! Jinak fandím Jonesovi, líbí se mi jeho zápasy. A doufám, že tady pak někdo hodný hodí link kde se to bude dát sledovat
Teším sa na Chada Grigsa konečne v ufc, v Brownovi má ťažkého súpera, dosť to napovie o jeho budúcnosti. A verím Jonesovi, nech je už raz a navždy tá kapitola Rashad uzavrená, bo ma nebaví.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne pá duben 20, 2012 2:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Taky v Evanse spíš jen doufám, všichni víme, jak Jones válí. Já se rád kouknu, co Jones zase předvede, protože v jeho provedení je to radost pohledět, ale fandit budu Evansovi. Je mi sympatičtější (i když poslední dobou to s tím uraženým výrazem trochu přeháněl) :).
Taky se těším, doufám že to bude stát za to! Jinak fandím Jonesovi, líbí se mi jeho zápasy. A doufám, že tady pak někdo hodný hodí link kde se to bude dát sledovat
Zaslal: pá duben 20, 2012 3:45 pm Předmět: Re: UFC 145 Jones vs. Evans
já netipuju už radši, vždy to vyjde opačně =)
ale těším se na zápas Roryho s Millsem, protože věřím, že Rory má obrovskou budoucnost. Jinak i tady, jak je zvykem, totálně nabušenej card od prelims po main card
Pro lepsi vychutnani doporucuju stahnout celej event v jednom souboru, protoze kdyz jsou ta videa jednotlive, tak jejich trvani napovi uz dopredu dost o jejich prubehu, cili kdyz ma video 5 minut je jasny ze prijde rychlej KO. Na druhou stranu pokud te zajimaji treba jen 2-3 zapasy nebo jen ty zapasy, ktere jsou predcasne ukoncene, je pro tebe zminovana cesta urcite lepsi.
Jinak za me, vitez Jon "Bones" Jones 3. kolo trianglem :D
_________________ Courage is not the lack of fear but the ability to face it.
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Evans je konecne nekdo kdo by mu mohl privodit nejake problemy. Nedavno sem ho videl trenovat s Tyronem Spongem a ty ruce vypadaly fakt dobre
Ale i tak si myslim, ze si to Johny pohlida a dokraci k vitezstvi.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru