Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 287, 288, 289 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vokr

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/ekonomika/265360-usa-se-vzbourily-proti-ruzovemu-slizu-tri-masne-zavody-zaviraji.html
Mají něco společného americký a český McDonalds? Nebo je toto myšleno vyloženě pro USA?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dle mě si připlácíš právě za stejnou chuť všech výrobků po celém světě. Jako s blend whisky - at si dáš Big Mac s panákem Tullamore v Moskvě nebo Paříži, bude chutnat zcela stejně. Protože má stejný složení.
Bomberguy

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V usa jsem mcdonalda nejed a nikdy jíst nebudu, ale mělo by to všude na světě chutnat úplně stejně a prodejna v usa by se neměla lišit od té v číně a jinde.
Jen bych doplnil jak se vyrábějí takové McNugets. Vemeš kuře, oškubeš peří, hodíš ho do mlýnku (nejsem si jistý jestli je odkrvené, ale zřejmě ano) vše se pomele - včetně kostí, orgánů, očí.. tahle směs se potom doplní jakýmasi látkama, který udrží tuhle vzniklou sračkoidní hmotu "nezávadnou" pak do toho daj nějaký látky pro tu chuť, kterou to má, tahle směs ještě obsahuje určitou látku (nevzpomenu si název), která je poměrně návyková. (viz film supersize me, kdy borec pod vou týdnech začal být již závislý) a ty to potom jíš. Na jutubu jsem viděl pár videí s touhle tematikou, chtělo se mi přitom zvracet a jen mě to utvrdilo v tom, že ty sračky za to nestojí, a už vůbec ne za ty prachy.
Ale u nás mají tyhle sračky boom a mít dlouho budou. To samý si obrovská spousta lidí kupuje v sračkoidních salámech, šunkách ..
video si můžete prohlídnout třeba zde:

Video Jamieho Olivera
owar

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim jak v mekaci, ale burger king mi chutnal mnohem vic ve statech nez tady a byl i levnejsi samosebou..
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se týká McD, dovolím si citovat jurgena:

s panom bohom napsal:
SubGenius napsal:
V NYC si nechodil do McDonaldu?

bol som raz. velmi som sa tesil. na pravy americky megdonald.

uz zdialky som mal divny pocit, ze toto zazitkove stravovanie v 5* restauracii s najkvalitnejsim jedlom na svete asi bude trosku ine jako ked si vysedavam niekde v auparku alebo na tom namesti kde je karlton a uzivam si zivota, okolo obeda vonku v nadhernom pocasi a pijem si ladovu kolu mnam mnam a zerem hambace stavnate mnam.

obavy sa stupnovali. megdonald to bol hnedy. hneda zem. hnede stoly. hnede stolicky. hnede menu. hnedi ludia. hneda obsluha. hnedy vzduch. to bola SPICENA NEGERSKA DIERA, kam chodia akorat bezdomovci na hajzel.
potom jak som stratil troska chut, dal som si nieco z toho hnedehu menu (uplne ineho jak europsky megdonald), hnedu dobrotu, ktora bola velmi zla. aj kola chutila nejak hnedo.
splacom som opustil tu hnedu prevadzku megdonaldu.

myslel som ze to vomne zanecha trvale nasledky, nastastie sa mi to uchovalo len v kratkodobej pamati a ustavna liecba KRASNYM LUXUSNYM slovenskym megdonaldom rychlo zabrala.

Asi není McD jako McD
cocman

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
nevim jak v mekaci, ale burger king mi chutnal mnohem vic ve statech nez tady a byl i levnejsi samosebou..

Ono je to taky spis tak, ze kdyz mas dat za pitomej hamburger 100 korun, tak si rikas, ze se asi zblaznili. Ale kdyz za nej das 5 dolaru, tak ti prijde, jak to bylo jeste levny
Bombay

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak hlavně si musíš dát nějaký dražší hambáč. Lidi tam dojdou, vidí ceny, koupí si nejlevnější cheesburger nebo hambo a nadávají, co je to za shit. Jenže dostanou, co si zaplatí. Když si koupíš ty větší dražší kousky, tak si připlatíš, ale má to chuť.
owar

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ja jsem tam nechal za sebe asi dvacet dolaru..to samy u wendy's a tam mi chutnalo jeste vic ale stejne uplne nejlepsi hamburger co jsem kdy jedl, byl v jedny restauraci na manhattanu..medium rare maso, domaci hranolky a vubec mi nebylo lito, ze stal asi 15 babek jaka to byla dobrota..
mandor

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyhle řetězce jsou snad všechny na principu franchisy, takže je to v konečném efektu, ostatně jako vždy, o lidech. U McDonalda to chutná jinak i v rámci Šalingradu když srovnáte ten ve Vaňkovce a ten na Svoboďáku - jiný franchisant. Kamarádka dělala v obou a jak říkala, suroviny nám byly dodávány stejné, ale nakládalo se s nima jinak...
Izman

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak poznat cerstve vejce z koncentraku..... :D

http://www.stream.cz/peklonataliri/676958-peklo-na-taliri-vajecna-epopej
U.B0B

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sry, ze tohle tema zda postuju cca po ctvrte, ale vypada to, ze se z CR stava civilizovana zeme ... (zatim asi tak z jedny miliardtiny procenta)

Senát ruší doživotní imunitu...
pantati snad zacnou byt zodpovedni za svy vlastni hovno ...

EDIT:

tak pardon
Senát neschválil zrušení doživotní imunity zákonodárců

zajimave, ten puvodni odkaz Senát ruší doživotní imunitu... , uz najednou nefunguje a rovnou vas to hodi na jiny clanek. v tom puvodnim se psalo, ze neni problem, ze senatori jsou vsichni pro a neni duvod proc by to neproslo..... svine ... kdo jim otevre oci? cesky Breivik se jeste nenasel a volici to se svymi hlasy holt nejak neumi ... vyhazet to z voken ...

tak jeste jeden edit:

Politici kritizují Senát za odmítnutí omezení imunity zákonodárců

Naposledy upravil U.B0B dne čt duben 26, 2012 7:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to bordel, senát celej ke dvoum věcem, v naší obrovské zemi...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a co. Proč by se něco měnilo, když chytří občané budou furt volit ty stejný strany.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
kdo jim otevre oci? cesky Breivik se jeste nenasel a volici to se svymi hlasy holt nejak neumi ... vyhazet to z voken ...

Takhle to ale nakonec skončí, protože frustrace spousty lidí co na tom jsou špatně a denně vidí, že pro některé lidi prostě platí úplně jiná pravidla než pro ně obvykle vyústí v nějakou formu extrémismu. Televizi nesleduju, ale včera mi stačilo deset minut, abych viděl, jak manželce nějakýho papaláše přistálo na účtu pár milionů a nikdo nemá nějak potřebu se tím zabývat, a hned mě přešla chuť k jídlu.

Derek Poundstone
Bombay

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
...

Tak to si ještě najdi článek o vyšetřování kauzy Promopro. Zákaz domovních prohlídek a nahlížení do počítačů. To se potom moc vyšetřovat nedá

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 287, 288, 289 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: