|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wwwpower

|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
dneska mírnej optimismus
mrtvý tah
5x95
5x120
5x145
3x190
3x208
3x220
2x224
dřep
5x95
5x120
5x145
5x165
5x170
biceps AXEL
6x42
4x6x62
biceps jč
3x10x12 _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirous
|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
Hmm,tak ten mrtvej tah je pěknej!Gratuluji a tiše závidím.
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út duben 17, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
dík, ale zatím na tom není co obdivovat, je to sice s rezervama na nějaké to opáčko, ale ted' se do toho hodlám trochu víc opřít a zkusit trochu jiná čísla _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: út duben 17, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
co by za to jini dali, aby mohli mit takovou mrtvolu jako ty. Dobra prace. Tak jsem nadale zvedavy ceho vseho se jeste od tebe dockame :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út duben 17, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
| honzik833 napsal: | | co by za to jini dali, aby mohli mit takovou mrtvolu jako ty. Dobra prace. Tak jsem nadale zvedavy ceho vseho se jeste od tebe dockame :-) |
jasně, že někdo by s tim byl spokojený, ale pokud chci zkusit nějaký strongman závod tak budu muset ještě hodně zabrat. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
dneska další práce na lavičkách, jsou natřeny v základu a konečně jsem vyříznul z prkna opěradla, ted' stačí už jen natřít vrchem, objednat koženku a vypolstrovat. Máte někdo tip na pevnou a odolnou kůži/koženku z netu? _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so duben 21, 2012 4:28 pm Předmět: |
|
|
od příštího týdne zkusím nový trénink, tohle asi bude jeho hrubá kostra
1.den
military v sedě
push press
floor press
hyperextenze
2.den
tahy
dřepy
3.den
bench na šikmo
kláda na šikmo
biceps EZ
bulhary
je to trénink zaměřený hodně na zesílení tlakové síly _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: so duben 21, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
no tak ti nevim s tim treninkem. Zalezi jak budes mit v planu jet tahy/drepy preci jen drepy i MT by chtelo jet poredne ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so duben 21, 2012 6:40 pm Předmět: |
|
|
| honzik833 napsal: | | no tak ti nevim s tim treninkem. Zalezi jak budes mit v planu jet tahy/drepy preci jen drepy i MT by chtelo jet poredne ;-) |
já jsem původně chtěl jet dřepy a tahy zvlášt' protože mi to nesedělo, ale na posledním tréninku jsem tomu asi přišel na kloub _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 3:06 pm Předmět: |
|
|
Dobre lavicky. Povedlo se ti to pekne, podle fotek vypadaji dobre. Kde jsi nakonec zhanel tu kuzi/kozenku na polstrovani? nasel jsi neco na netu nebo koupil nekde v krame?
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 5:11 pm Předmět: |
|
|
| honzik833 napsal: | | Dobre lavicky. Povedlo se ti to pekne, podle fotek vypadaji dobre. Kde jsi nakonec zhanel tu kuzi/kozenku na polstrovani? nasel jsi neco na netu nebo koupil nekde v krame? |
s bráchou jsme uvažovali, že by jsme dělali různé lavice na zakázku, ale musela by být poptávka, rozhodně když vidím na internetu jak jsou lavice šizený tak bych pod některými ani necvičil a přitom ty lavice stojí třeba i 8tis. Koženku jsem bral z této stránky http://sedaci-vaky.kampet.cz/zbozi/3394/Textilni-kuze---kozenka---ekokuze---metraz-1bm-nej.htm _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
tlaky na šikmé lavici s velkou činkou
8x42
8x62
8x82
8x92
tlaky nebyly nic moc, musim poladit stojan, začínal jsem ve špatné poloze činka byla ve stojanu vždy jen několik cm od hrudníku což mě docela vysilovalo
kláda na šikmé lavici
8x82
3x8x92
8x82
taky nezvyk
hyperxtenze
10xbw
10xbw+12kg
3x10xbw+27kg
hyperextenze je pro mě novinka, krásně mi propumpovala spodní záda. Myslím, že by mohla mít solidní přínos pro MT.
biceps jč
10x12
4x10x27 _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|