|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 9:26 am Předmět: |
|
|
:D já bych si lehl na záda hned, jen abych nedostal KO během 7s
Jinak to vypadá, že Cain možná fajtovat vůbec nebude. Soupeř pro něj taky vlastně žádnej není, nebo určitě ne někdo, koho by Cain nezabil v první minutě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 9:31 am Předmět: |
|
|
a nepôjde s Cainom Roy? Aspoň na fb sa také niečo mihlo. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 10:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 10:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 10:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 12:39 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že by ta obhajoba nakonec mohla uspět, bo začíná být evidentní, že Reem už asi vůbec neví co říká, tedy ani ne co dělá, a nesvéprávnost by měla být polehčující okolností  .
Jinak Dana opět o ničem .... replacement mohl, spíš měl, mít připravený a domluvený už dávno, ale proč s tím oznamování prudí TŘI dny před zasedáním komise .... by si měl dát nějaký detox, bo jinak si to neumím vysvětlit. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 1:00 pm Předmět: |
|
|
Yggu nebudeme si hrát na to, že ten byznys umíme řídit líp jak Dana, že ne  . Prostě má informace které my nemáme nebo je má o hodně dřív než my a na základě nich řeší situaci nejlíp jak umí a já jsem přesvěsčený, že v rámci možností dobře. Jeho dlouhodobé výsledky hovoří jasně.
|
|
| nahoru |
|
 |
CowsGiveUsMilk

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 1:40 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Mir subuje skoro vzdycky z guardu, pocitam ze se necha sestrelit a pri JDSho pokusu o GnP se bude snazit o sub.. uvidime :) Kazdopadne bez sance uplne neni, verim ze to muze byt zajimavy zapas |
Jak s Nogueirou. _________________ Courage is not the lack of fear but the ability to face it.
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 4:52 pm Předmět: |
|
|
| CowsGiveUsMilk napsal: | | citace: | | Mir subuje skoro vzdycky z guardu, pocitam ze se necha sestrelit a pri JDSho pokusu o GnP se bude snazit o sub.. uvidime :) Kazdopadne bez sance uplne neni, verim ze to muze byt zajimavy zapas |
Jak s Nogueirou. |
135-rocny nog pozliepany len chemoprenom, ho nahulil jabom.. junior mu odpalkuje lebku na mars
uzatvarame stavky !
moj tip - 0:47 - pravy uppercut
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 5:02 pm Předmět: |
|
|
takovyhle 100% jasny zapasy bejvaj vetsinou velky prekvapeni..nemyslim si, ze Mir vyhraje, ale teoreticky to muze bejt decision.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
To MT ... tady ale není řeč o řízení byznysu ale o komunikaci s fanoušky MMA/veřejností, a tu tentokrát Dana prostě jednoduše sere jak to jen jde. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
mimochodem kdy bude mít nějaký zápas Carwin? minimálně půl roku jsem o něm neslyšel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|