|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petlisek
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 5:38 pm Předmět: Trapézy |
|
|
Zdravim, jsem tu trochu s nezvyklým dotazem, chtěl bych snížit objem trapézových svalů, vůbec se mně to nelíbí, máte nějaké návrhy?
Předem děkuji za odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
Mas geneticke predpoklady pro rust trapezu, pokud v tom ovsem neni jen nejaka zaujatost a posedlost :) Mne osobne nikdy trapezy ze zakladnich cviku jako mrtve tahy, pritahy, premistni, push / military pressy atd nerostly, stacilo ovsem do treninku pravidelne zarazovat krceni ramen at uz s JR nebo VC a behem kratke schvile se vyrazne pohly a celkem jsem si ten sval jednu dobu i pestoval, protoze se mne velke trapezy libi.
Jinak ma rada, jak je zmensit, je, pretrenuj je. Ne delam si srandu, to by nemuselo dobre dopadnout :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
Spíš je má v hypertonu. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
Tohle už je moc  Já bych pro pár gramů navíc u trapézů vraždil a ty se ptáš jak je zmenšit :D . _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petlisek
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
Luster napsal:
a pochybuju, ze vubec takovy cviky jezdi
V crossfitu je to bežný.
Draper:
No nějaká zaujatost a posedlost, to bych zrovna neřekl :-)
Krčení ramen, jsem dělal jen asi 3x, jinak ne, a zřejmě ty předpoklady mám. Ale kazí to jak šířku ramen, a osobně se mně to nelíbí, jinak bych sem s takovým teploušským dotazem nešel :-)
napadlo mě , že bych si dal kruhový trenink, na konci udělal težké krčení, a šel bych na kardio.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Petlisek napsal: | Luster napsal:
a pochybuju, ze vubec takovy cviky jezdi
V crossfitu je to bežný | ja ale nejsem jasnovidec, abych vedel, ze cvicis crossfit.. nebo si to myslel jeste nejak jinak? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | napadlo mě , že bych si dal kruhový trenink, na konci udělal težké krčení, a šel bych na kardio. |
To jako ze bys jim tim tezkym krcenim dal stimul k rustu, ale nasledne bys ho tim kardiem zastavil a jeste nejake ty prebytecne trapezy spalil tim, ze budes diky kardiu v katabolizmu (respektive si to budes myslet,ze tam ses :) )? To je fakt debilni napad _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|