Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 351, 352, 353 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to slabota.. taky bych cekal, ze pride s necim uveritelnym, ale asi nic takovyho v tyhle situaci ani vymyslet nejde..
ursus.

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aj vy nenavidite ten pocit ked z ibalginu priberiete 5 kilo cistej svaloviny za mesiac?

Nechapem preco si vymyslaju take bajky, by skoncili v ociach nezainteresovanej verejnosti nadobro? Asi hej no ked chael ide znova o titul, cize zapierat, zapierat, zapierat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lunreal

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud nema duveryhodne vysvetleni, tak zapirani je jedina vec, jak postupovat, aniz by zahodil celou karieru. Takhle tam je totiz porad (sice jen teoreticka a hrozne mala, ale ne nulova) moznost, ze je opravdu cistej. Ale to se deje ve vsech sportech, kdyz nekoho chytnou. Priznat se, je sice moralne fajn, ale neoceni to ve skutecnosti nikdo. Kdo ho nemel rad, tak ho nebude mit rad dal a fanousci ho zatrati nadobro.
ygg

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je otázka názoru, já si naopak myslím, že kdyby prostě natvrdo přiznal, že to tak nějak neuřídil, tak sice dostane distanc, ale aspoň ze sebe neudělá vola.....protože 90% fanoušků MMA stejně ví, že ta špička sype, a otázka je jen co, jak moc a kdy. Tyhle výmluvy mají jen dvě možná vysvětlení....buď že z nás vědomě dělá totální voly, nebo že je to totální vůl sám. Mi to jako lepší možnost teda nepřijde.-)
Mictian

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Tak to je otázka názoru, já si naopak myslím, že kdyby prostě natvrdo přiznal, že to tak nějak neuřídil, tak sice dostane distanc, ale aspoň ze sebe neudělá vola.....protože 90% fanoušků MMA stejně ví, že ta špička sype, a otázka je jen co, jak moc a kdy. Tyhle výmluvy mají jen dvě možná vysvětlení....buď že z nás vědomě dělá totální voly, nebo že je to totální vůl sám. Mi to jako lepší možnost teda nepřijde.-)

Mysli trochu. Kdyby se natvrdo přiznal, tak už si neškrtne. Nejde o to, co si myslí fanoušci. Ale vysvětluj to sponzorům a pořadatelům. Nikdo nechce, aby výsledky jeho práce nebo produktů podporoval "hajzl".
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ursus. napsal:
Aj vy nenavidite ten pocit ked z ibalginu priberiete 5 kilo cistej svaloviny za mesiac?

lol
to si někam uložím
medwed

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Henderson pristim souperem JJ

Snad se to tomu Hendovi podari. Nic proti JJ ale Hendersona mam mnohem radeji a pral bych mu to.
Turakam

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed napsal:
Henderson pristim souperem JJ

Snad se to tomu Hendovi podari. Nic proti JJ ale Hendersona mam mnohem radeji a pral bych mu to.

Bola by to určite pecka, ale ked sa mu ho nepodarí zostreliť tak do tretieho kola, predpokladám, že ho Jones finišne.
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parada tak este Hendo zasiahne. Mam sa naco znova tesit. A k tomu Reemovi. Hmmm nejak mi to pripomenulo Strikeforce GP ked sa mu nepacilo ze mal bojovat o mesiac, kde sa stazoval na nohu, co ho vtedy nahradil Cormier. No ocividne nema s cim inym prist. 50/50. I ked tomu dam 75/25 ze ziska licenciu. Dolariky v USA maju niekolkonasobne vacsiu vahu ako by sa zdalo, taky zdrap papiera..
ygg

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mictian napsal:

Mysli trochu. Kdyby se natvrdo přiznal, tak už si neškrtne. Nejde o to, co si myslí fanoušci. Ale vysvětluj to sponzorům a pořadatelům. Nikdo nechce, aby výsledky jeho práce nebo produktů podporoval "hajzl".

Ale prdlajz, by udělal zkroušenýho, řekl že to by l omyl, že pochopil jak to bylo špatné a už nikdy a tak dále a bylo by ..... takovejch je a bylo. Takhle stejně všichni vědí že byl nastřelenej, a ještě navíc jako bonus k tomu vědí, že je blbej jak troky. Lhát se má umět, nebo je lepší mluvit pravdu, a když to nejde, tak držet hubu.
Cmeni

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uplně si to představuji

Dana: Alíku, fakt jsi mě nasral. Můžeš to nějak vysvětlit?
Reem: Ničeho se neboj, během pár dnů ti dam vyjádření.
Dana: Ok zatim nebudu hledat za tebe náhradu.
o pár dní později
Dana: Tak jak to s tebou vypadá koňožroute, Máš nějaké rozumné vysvětlení?
Reem: V pohodě, jsem větší, jsem silnější, můj stand up je nejlepší na světě, určitě vyhraju.
Dana: Co to kecáš, já se ptám na ten test, kterým jsi neprošel.
Reem: Počkej ještě pár dní.
o pár dní později
Reem: Dano tak jsem mluvil se Sonnenem a řikal, že jsem nejspíš bral nějaký špatný léky. Jinak jsem 100% drug free.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mictian

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Mictian napsal:

Ale prdlajz, by udělal zkroušenýho, řekl že to by l omyl, že pochopil jak to bylo špatné a už nikdy a tak dále a bylo by ..... takovejch je a bylo. Takhle stejně všichni vědí že byl nastřelenej, a ještě navíc jako bonus k tomu vědí, že je blbej jak troky. Lhát se má umět, nebo je lepší mluvit pravdu, a když to nejde, tak držet hubu.

Já jsem taky pro pravdu, ale víš co... když máš třeba sponzora, kupříkladu na výživu a doplňky, tak ten chce ukazovat svojí hvězdu a říkat: Hele, AO tohle žere a podívejte na něj A nějakej blbec si to vždycky koupí. No ale když řekne, že to má vyhnaný ze steroidů, tak se to asi těm, co mu sypou peníze líbit nebude . Když bude lhát, sice už mu moc lidí nevěří, ale furt je tu šance, že nelže. Navíc pokud mu není prokázán opak, musí s ním být nakládáno jako kdyby byl čistej.
Turakam

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veľká pravda:
poklop789

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle bylo 2. nejhorsi mozny vysvetleni. Fakt jsem cekal ze prijde s necim lepsim. Uz uplne vidim jak doktor nevi, ze ten lek obsahuje testosteron a dava ho pro-fighterovi. Jeste ty kecy, ze odsuzuje doping a tak. Timhle me opravdu hodne zklamal, nicmene mu neprestavam fandit. Jako spravni fanousci ho musime podporit i ve zlych casech..
Turakam

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 1:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana práve tweetol:

Roy vs Gonzaga, paráda!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 351, 352, 353 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: