|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zoidy
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 8:06 am Předmět: hubnuti |
|
|
ahoj prosim muj bratr má takový dotaz a protože sem choději celkem profi sportovci zeptam se tady .Muj bratr ma 70.7kg je mu 16let vahy zveda celkem slusne vypada taky slusne ale bricho to je ten problem ma tam moc tuku asi tak 3 kg a to mu kazi celou postavu zachranuje to jen hrudnik .poradte nejake cviceni na bricho po kterym se hubne ale abych zaroven mohl pribirat na rukou jak to mam delat ? a vim ze je to i o strave snida mysli z mlikem a ji 5x mensi proce za den zdrave vetsinou ryze kureci atd prosim napiste dekuju treba i do zprav :Dnebo sem :D
PS:jesi uz tu takovy clanek omlouvam se nenasel sem to. _________________ gff
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 8:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
zoidy
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 9:31 am Předmět: hubnuti |
|
|
| balbi napsal: | | A tobě je kolik? <12? |
me je 16:D _________________ gff
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 2:16 pm Předmět: |
|
|
Rozhodně to tak nevypadá.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Rozhodně to tak nevypadá. |
V klidu draku =) Však musíš vědět, že né každej přišel na to, že strava určuje to, ja vypadáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 2:34 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Rozhodně to tak nevypadá. |
Právě, už jen podle souvislosti textu, gramatiky a mouder co píše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Octopuss napsal: | | Rozhodně to tak nevypadá. |
V klidu draku =) Však musíš vědět, že né každej přišel na to, že strava určuje to, ja vypadáš. |
Ono je to spíš viz co napsal Balbi :P Především ten styl. Já byl v 16 sice taky tele a myslel jsem si, že kreatin je sypka, ale dokázal jsem vyplodit souvislou větu podle stylistických pravidel, bez hrubek, a celkově jsem se prostě dokázal vyžvejknout Zdá se bohužel, že tenhle trend před lety skončil
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
Ono je to spíš viz co napsal Balbi :P Především ten styl. Já byl v 16 sice taky tele a myslel jsem si, že kreatin je sypka, ale dokázal jsem vyplodit souvislou větu podle stylistických pravidel, bez hrubek, a celkově jsem se prostě dokázal vyžvejknout Zdá se bohužel, že tenhle trend před lety skončil |
Njn a pořád ne a ne dospět
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|