|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: so duben 14, 2012 10:22 am Předmět: |
|
|
14.dubna sobota
Posilka doma
Rozcvička
30x klik
30x dřep
30x sedleh
15x shyb
15x ring dip
3x max roztahovaní rukou na kruzích
Russian Kettlebell Swing 20kg
3x15
American Kettlebell Swing 20kg
2x10
Goblet Squat 20kg
3x10
Shoulder Press 12kg
2x10
TGU 12kg
2 na každou ruku
Po dlouhý době jsem si zacvičil a bylo to těžší, než jsem si myslel. Těch cca 17dní se na mě podepsalo docela dost, to jsem nečekal
Shyby a dips celkem bída, TGU na levou ruku taky bída, proto jen tak málo opakování. Asi nejdřív začnu s lehčí jednoručkou, protože levá ruka fakt nezvládá.
Po skončení semestru mám v plánu koupit další kettlebelly, asi 16 a 24kg, ale s nějakým odstupem, protože mezi ně bych rád vmáčknul ještě koupi olympijský činky a závaží k ní
Máte někdo zkušenosti s kettlebellem ( https://obchod.ronnie.cz/s-3713-kettlebells.html ) a olympijskou činkou ( https://obchod.ronnie.cz/s-3023-arsenal-osa-ol-2200-50-mm.html ) tady z ronnie?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 4:59 pm Předmět: |
|
|
26.dubna čtvrtek
CF v LA XX
Rozcvička
20x goblet squat a sedleh
5x shyb
15x goblet squat a sedleh
5x shyb
10x goblet squat a sedleh
WOD
50x klik na začátku a na konci, mezi nima 10kol pushpressů s osou a sklapovaček
TIME 2359
Potom celkem delší pauza a následovalo...
Dřepy
8x25kg
8x30
8x35
8x40
Shyby
3x4
Kolo
5minut
Chtěl bych jít ještě zítra, tak doufám, že budu použitelnej, protože poslední smysluplnej trénink byl 28.března, takže před 29dny
Trochu jsem z toho vypadnul, ale čekal jsem to horší, takže jsem vlastně i docela překvapenej
Doma o prodlouženém víkendu bych si rád zaběhal, tak doufám, že se k tomu dokopu po dlouhý době
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | Loudy napsal: | | Máte někdo zkušenosti s kettlebellem (https://obchod.ronnie.cz/s-3713-kettlebells.html ) |
Tyhle jsem objednávala na začátku roku k nám do fitka (od 4 až do 32kg) a naprostá spokojenost |
Díky za info, vyzkoušim je
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so duben 28, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
28.dubna sobota
Posilka doma
Ring Dips
3x5
Shyby na kruzích
3x5
KTE
3x5
Military Press + Push Press
5+5x31kg
5+5x37kg
Dneska bylo původně v plánu běhání, ale ze čtvrtka mě pořád bolí nohy, ale to už bude snad zítra pryč, takže mám v plánu ráno běh.
Ramena, prsa a triceps pořád dost bolí, ale snad už to zítra bude lšpsí a dám si nějaký smysluplnější cvičení, tohle bylo jen na zažehnání nudy
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 10:26 am Předmět: |
|
|
28.dubna neděle
I.fáze
Běh
Před a po běhání chůze cca 0,5km
- nohy pořád bolí, ale po půl kilometru běhu to bylo v pohodě
Cílem bylo běžet cca 20minut, ale hlavně zjistit, ze zajímavosti, jak jsem na tom podle Cooperova testu, takže kolik uběhnu za 12minut. Nevim jestli se to měří na jakymkoli profilu nebo jen na oválu, v každym případě jsem uběhnul za 12min 2,25km , což je průměr
To mi vychází +-0,02km v každym běhu letos
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 2:08 pm Předmět: |
|
|
II.fáze
Posilka
Rozcvička 2kola
25x dřep
20x sedleh
15x klik
10x kb swing 20kg (první kolo 90°, druhý nad hlavu)
5x ring dip
5x shyb
Strength
Mrtvý tah
6x64
5x74
4x80
- natáčel jsem videa a když jsem se na ně podíval, tak jsem u 80kg radši skončil, nebylo to ono po technický stránce
WOD Grace
30reps for time
Clean and Jerk - 37kg
ČAS 0453
Pořád jsem bolavej, dneska to je už tři dny, co jsem byl v LA a pořád to není ono.
Tešim se, až budu mít tu olympijskou činku, blbě se mi začíná s mrtvolou, když mám osu v úrovni kotníků. Navíc mých 195cm a zkrácenost tomu moc nepomáhaj
Grace byla fajn, příště bych to ale rád cvičil už s pořádnou činkou, pořádnýma kotoučema a pořádnýma uzávěrama.....a s lepší fyzičkou
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po duben 30, 2012 7:29 am Předmět: |
|
|
30.dubna
Váha ráno nalačno 82,6kg - čekal jsem, že to bude teda míň, ale asi jsem ten měsíc, co jsem necvičil, jedl trochu víc a váha šla trochu nahoru
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po duben 30, 2012 9:10 am Předmět: |
|
|
30.dubna pondělí
Běh
Zatím můj nejdelší běh, ale bude to tim, že jsem běžel s bratránkem, kterej minulý rok uběh i 20km, takže asi tak
Výsledek je trošku zkreslenej, protože jsem ke konci museli asi na půl minuty zastavit, protože měl s sebou psa a čekali jsme, než kolem nás projede auto, ale i tak dobrý!
Máme v plánu běžet 1.9.2012 WeRunPrague, takže je potřeba pořádně potrénovat, čas by jsme chtěli kolem 50minut (což vychází na 12km/h a líp) , tak doufám, že to vyjde
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po duben 30, 2012 2:29 pm Předmět: |
|
|
Právě jsem se zaregistroval na WeRunPrague, už tedy není kam couvnout
Máte někdo v plánu to běžet?
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út květen 01, 2012 7:54 am Předmět: |
|
|
Pro dnešek to vypadá na volno, zítra nejspíš LA v Praze. Tenhle víkend bude zase prodlouženej, takže doufám, že tam 2-3běhy vměstnám
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st květen 02, 2012 5:18 pm Předmět: |
|
|
2.května středa
CF v LA XXI
Rozcvička 1kolo
WOD - wallball s 8kg
Strength
Pushpress
5x40
5x50
3x55
1x60
1x65 PR tušim
1x67,5 (už spíš pushjerk) PR určite
Zárověň PR na powerclean. Doufám, že ještě do konce května to vyleze nahoru o 5kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st květen 02, 2012 5:54 pm Předmět: |
|
|
Jelikož teď bude zasse prodlouženej víkend a když nebude vyloženě hnusně, mám v plánu zase 2běhy a asi dvě posilovny.
Do doby, něž skončí škola, bych se rád dostal na úrověň, kde jsem byl cca před měsícem, nejlíp o trochu výš, protože o zkouškovym a o prázdninách mám v plánu se do toho pořádně opřít. Když to dobře dopadně, cca za měsíc bych mohl mít doma olympijskou osu, takže se bude dát cvičit mnohem líp
Od tý doby nasadim assaulta, s nim to půjde jedna báseň. Teď ho neberu, protože to nemá zatim smysl, škoda peněz. Mám doma ještě 3prošlý proteiny, z toho dva už skoro prázdný, takže časem asi koupim i protein, ten už snad neprojde
Váha se zatím drží na těch 82-83kg, tak už to chce jen 3kg a pro letošek mám splněnej další cíl
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
Dneska volno, už jsem byl docela unavenej, takže je potřeba oddych.
Zítra mám v plánu běh i posilku, tak snad vyjde počasí.
Ten běh bych chtěl běžet jen kratší, ale v nějakym rychlejším tempu. Představa je kolem 12km/h, ale těžko říct, jestli to odhadnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|