Popraskané žilky na bicepsu.

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Popraskané žilky na bicepsu.  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Popraskané žilky na bicepsu.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jerabekl@seznam.cz

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 12:50 am    Předmět: Popraskané žilky na bicepsu. Odpovědět s citátem

Dobrý den,

měl bych dotaz na Vás zkušenější. Sice už tak rok čtu o tom jak trénovat a jak se stravovat a tak trochu jsem to uvedl do praxe na podzim, ale pořád se považuju za téměř úplného začátečníka, který se snaží dohnat co za 19 let nicnedělání zanedbal (teď je mi 21). Než jsem začal chodit do posilovny, dělal jsem hodně kliky, ale přítahy mi šly velmi špatně a než jsem dostal rozum, tak jsem je zanedbával, tak sem byl takovej typ, kterému dobře rostou prsa/trapézy/ramena a málo bicepsy.

Jak jsem začal chodit do posilovny, tak jsem se snažil ty bicepsy dohnat a cvičil jsem je se zádama. V jednom týdnu jsem je teda cvičil jednou v posilce, ale dostávaly zabrat taky na boxu a při lezení. Asi měsíc zpět jsem si všiml nepatrných popraskaných žilek (malé červenofialové) na obou bicepsech z vnější strany (vpravo o něco víc), které se každým tréninkem zviditelňovaly. Celkově mi připadá, že mi jdou žíly vidět všude víc než ostatním. Fyzioterapeutka (u které jsem byl kvůli jinýmu problému) mi řekla, že to je nebezpečný a že musím zpomalit, případně brát něco na posílení cévní stěny.

Rád bych se o tom ale dozvěděl víc, jaké jsou možnosti, že to zmizí? Za jakým doktorem s tím zajít? Nebo stačí nějaký doplněk? Nedělám něco špatně v technice (ale to pochybuji, našel jsem si tu článek, co vypadá jako dobrý)?

Připadá mi, že s každým treninkem se to docela zhoršuje i když bicepsům dávám týdně zabrat podstatně míň... Mohl by někdo kdo má podobný problém říct, jestli musel výrazně omezit týdenní aktivity? Snažím se sportovat 5x týdně aby z nadšení s kterým to dělám nebylo brzo zklamání, že toho musí nechat...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 1:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A nemáš třeba náhodou strie? Fyzioterapeutce řekni že je to nakažlivý a když se tě dotkne tak umře.
Mablung

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
A nemáš třeba náhodou strie? Fyzioterapeutce řekni že je to nakažlivý a když se tě dotkne tak umře.

Takže ty víš hovno o jeho problému a po internetu identifikuješ že jeho doktorka mele ptákoviny. Chováš se jako idiot

Autorovi: Snad ti někdo píchne, ale tipl bych si že se s tím budeš muset smířit a doktor (kvalifikovaný doktor, ne šarlatán který zakazuje posilování z principu) ti vysvětlí co si dovolit můžeš a co ne (je dost možné že tě to omezí jen esteticky).
Tipl bych si že máš určitou variantu kuperózy, ale doktor nejsem.
jerabekl@seznam.cz

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si myslím, že to strie nejsou (soudě podle obrázků na internetu), jak se dostanu k foťáku, tak to sem hodím ;) Chtěl sem vlastně návrh k jakýmu doktorovi se dat, páč se mi nezdá jít zrovna ke kardiologovi... asi to vemu přes obvoďáka...
balbi

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Postni foto a řeknu ti více, klidně to může být i něco s poruchou srážlivosti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:

Coze to studujes? Nekde jsi to psal.
balbi

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
balbi napsal:

Coze to studujes? Nekde jsi to psal.

Zdravotnická škola teď budu končit 2 ročník + nějakej evropskej certifikát se zdravotnickýho školení + doma záchranář, tak o tom něco vím :) ( To se nechlubím, jen aby sis nemyslel, že jsem si přečetl něco z wikipedii a sypu tu moudra )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nene v poho klidek, to je v poradku, jen jsem se ptal pro svuj klid na dusi
balbi

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rychle na stránku:

Přejdi na: