TRX Suspension trainery - závěsné posilovací systémy

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - TRX Suspension trainery - závěsné posilovací systémy  Úvodní stránka -> Trénink -> TRX Suspension trainery - závěsné posilovací systémy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TRX

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 8:33 pm    Předmět: TRX Suspension trainery - závěsné posilovací systémy Odpovědět s citátem

Ahoj, zakládám téma pro posilovací systémy TRX . Vkládejte sem vaše zkušenosti, tipy atd.

TRX >> Přenosná posilovna a fitness <<

Pro ty, kdo neznaji : http://www.stream.cz/uservideo/671712-trx-revolucni-posilovani

Co znamená TRX?

Význam těchto tří písmen je zkratka pro Total – body Resistence Exercises. Volně česky přeloženo jako: "cvičení pro všechny svaly těla"

Jak vzniklo TRX?

TRX byl původně vyvinut americkými vojenskými a speciálními jednotkami jako všestranný systém pro posilování celého těla často v limitujících podmínkách. TRX systém a jeho tréninkové postupy tak nahradí kompletně vybavenou posilovnu. Postupem času začali TRX využívat jak profesionální sportovci a trenéři, tak úplně normální lidé.

Jak TRX funguje?
TRX je závěsný systém, který se skládá z nastavitelných popruhů. Samotné cvičení probíhá tak, že jedna část těla je vždy na podložce (většinou normálně na zemi) a druhá je zavěšena na TRX. Díky sklonu těla k podložce se dá jednoduše zvyšovat a snižovat náročnost a intenzita cviků.

Pokud byste se chtěli o TRX více dozvědět naštivte Facebook stránku,
najdete tam video s představením TRX, další videa a obrázky, postupně se bude obsah rozšiřovat a budou se vkládat i videonávody tréninku, tutoriály atd... ----> Připojte se tedy k naší komunitě!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TRX

PříspěvekZaslal: so duben 14, 2012 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co, jaký máte na TRX názor? tady nějaké slušné obrázky:

Suso

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyzera to byť super vec, da sa to zohnať aj na SR, pripadne ČR?
Matheus

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Suso napsal:
Vyzera to byť super vec, da sa to zohnať aj na SR, pripadne ČR?

dobrá ale předražená obdoba :-)
http://crosscore.cz/video/
TRX

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 8:36 pm    Předmět: 40/40 Challenge Odpovědět s citátem

Jestli někdo máte TRX, vyzkoušejte 40/40 Challenge a podělte se na zdi s otatními :-)

TRX 40/40 : http://www.facebook.com/photo.php?v=2884776369942
xxsml

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle zbytečně předraženej špás za 3000,- se dá vyrobit doma, stačí k tomu pouze 3 upínaní popruhy á 2,5m, karabina s pojistnym šroubem a 2 plastový trubky 15 cm + ne úplně levý ruce. Cena 150 Kč....
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to super vec kterou vlastnim, ale jeste moc nevyuzivam. Jinak kamosi co maji na 1. miste jenom posilovnu to zkusili a paradni zniceni se
admisk

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 9:18 pm    Předmět: Česká varianta je docela levná Odpovědět s citátem

A co takhle si to koupit přímo tady na ronnie od insportline, je to v podstatě
na chlup to samý, akorát to stojí cca 1200 Kč se vším všudy.
Nedávno jsem to tady koupil a nemůžu si to vynachválit.
TRX

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 5:47 pm    Předmět: Re: Česká varianta je docela levná Odpovědět s citátem

admisk napsal:

ale samozřejmě každého volba ..

--
edit, viz pravidla fóra
TRX

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 9:36 pm    Předmět: Re: Česká varianta je docela levná Odpovědět s citátem

TRX napsal:
admisk napsal:

ale samozřejmě každého volba ..

--
edit, viz pravidla fóra

ano, pardon zapomněl jsem - tak jen citace:

S takovou to drzostí okopírování produktu, manuálu, DVD a vlastně veškerých autorských práv tak jak je to provedeno u produktu TRXi společnost Insportline z České republiky jsme se ještě nesetkali. Celou záležitost předáváme našim právníkům v USA. Randy Hetrick – zakladatel TRX®

Je to pro mě tvrdá škola. Nákup TRXi od Insportline mě vyšel draho. Nicméně chybami se člověk učí a musím to vzít pozitivně. Rok jsem toužila mít ve svém centru TRX®, ale zdálo se mi drahé, když na trh dorazilo TRXi, řekla jsem si, že je nářadí stejné a levnější a koupila jej. Dnes jsem byla svědkem přímo lekce TRXi a měla jsem možnost sledovat klienty při cvičení s TRXi a okamžitě jsem pochopila, že jsem udělala velkou chybu. Originál je mnohem lepší je zde snadnější i rychlejší obsluha a je bezpečnější. Škoda, že jsem to nevěděla dřív. Nebuďte naivní a hloupí a nenechte se zlákat levnější cenou. Klienti jsou u nás vždy na 1 místě a proto jsem okamžitě pro naše centrum pořídila originál TRX® a všem doporučuji: „Neudělejte stejnou chybu jako já. Originál je jen jeden!“ Věra Macošková Majitelka fitness centra *

ale jak jsem psal, každého volba ...
marash

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bože a v čem je ten originál o tolik lepší?

"Originál je mnohem lepší je zde snadnější i rychlejší obsluha a je bezpečnější. Škoda, že jsem to nevěděla dřív. Nebuďte naivní a hloupí a nenechte se zlákat levnější cenou."

- tohle je absolutně nicneříkající blábol, jako kdybych to slyšel z nějakýho teleshoppingu...
polopes

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve fitku cvičím na originál TRX, doma používám neoriginál a žádný rozdíl jsem teda nezaznamenal...
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem si to vyzkousel, jako na vyblbnuti dobre, ale jinak nevim :-)
jir.ka

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
- tohle je absolutně nicneříkající blábol, jako kdybych to slyšel z nějakýho teleshoppingu...

Taky, ze ona se to tady snazi prodat...
TRX

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jir.ka napsal:
marash napsal:

Taky, ze ona se to tady snazi prodat...

Tak to promiň, ale o to vůbec nejde ... Toto oznámení je ze stránek ofic. distributora se kterým nejsem nijak spojen, tady jde o to vytvořit komunitu, která se zajímá o TRX, případně na nich trénuje a mohla by dávat info lidem, kteří by se o tom chtěli něco dozvědět ....

Těmi úryvky jsem jen reagoval na to, jak to insportline dost okatě okopíroval a nedbal na nějaké patenty a každý kdo porovná TRX s insportline pozná rozdíl v kvalitě - z vlastní zkušenosti ... Nejde o žádný prodej, jak jsem psal, volba je na každém ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - TRX Suspension trainery - závěsné posilovací systémy Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: