Ale jo, občas to dělám, ale mám intenzivní pocit, že ten rehabilitační pullover s bandem má na svědomí to permanentní píchání v zádech Budu to muset kombinovat s kladkou, i když tam to v 50% kurvím a je to relativně nanic
Poprvý po dlouhý době jsem to fakt málem po 20 minutách zabalil. STRAŠNÝ vedro a nulová síla. Skoro jsem ani nepřemístil 60kg Nevím co se děje.
Bench nic moc, rameno je nestabilní. A drtí víc kozy než ramena. Ty jednoručky jsou z tohohle úhlu pohledu podstatně lepší - jenže bench je na masírování ega
Potřebuju nějak zregenerovat kůži na dlaních, bolí to z vroubkování na činkách jako kráva a skoro všechny mozoly mám buď natržený nebo odlupující se.
Zase přišel Mr. Body a šukal kladku. Panděro už mu leze nejen dopředu, ale i dolů. Za pár měsíců si ho protáhne mezi nohama, přišpendlí na prdeli, a bude mít černou bederní roušku. Nebo třeba chcípne na infarkt. Každopádně mám dojem, že do deseti let mu budem platit invaliďák.
Za hodinu se jde grilovat. Máme 1.5kg svíčkový z koně Doufám, že kamarádova přítelkyně není větší hipíča než jsem si myslel, a nebude pyskovat něco o koníčkách
5x 100kg bench? ty? rok kripla? :D na to že říkáš, jak se rozpadáš, tak to je solidní výkon
To panděro bylo asi takový? (Sorry, miluju tvoje reakce na videa :D a Jason už tě sere, tak ti sem jeho nový video nedám, navíc tam tlačil nad hlavou 70kg a to by tě sralo :D)
A ta koňská svíčková byla za kolik? Asi to nebude levnější než kravičkovská, co?
No jo, ale technika nic moc a z jednoruček mám podstatně lepší pocit :P
Ono by stačilo srovnat lopatku a mohl bych aspoň trochu mostovat, což kozy dostane do lepší polohy, ale bohužel. Tak to jen tak občas zkouším šmrdlat.
Minuly tyden jsem mel na WC castecne ucpany prutok vody ze splachovadla do misy, coz zpusobovalo, ze se vykal tim slabym proudem nesplachl a zustal v zachodove mise, takze jsem to musel splachovat kyblem a byl jsem tak nucen se do te misy podivat, coz bezne nedelam a pokazde, kdyz jsem toto musel udelat, tak jsem videl naprosto totozny objekt, jaky mas na te prvni fotce v plastove misce Jinak ale nic proti ýhahá masu , i kdyz bych si ho asi nikdy dobrovolne nedal. :-)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
On to ten posranej Facebook úplně dementně zkomprimoval, takže je to celý tmavý : ( Ve skutečnosti to vypadá podstatně líp
Ze začátku jsem o koňským taky trochu pochyboval a netušil co čekat. Má to trochu jinou strukturu, a trochu odlišně smrdí, ALE ta chuť je naprosto bombastická. ULTRA jemný šťavnatý maso, a co mě překvapilo nejvíc bylo zjištění, že se nemusí nechat "dojet". Prostě jsem ho sundal z grilu a rovnou jed. Paráda. Samozřejmě z pánve by to mohlo být jinak, gril je relativně specifická úprava.
Ale rozhodně ho chci znova. More. More!! MOOREEEE!!!
Ale rozhodně ho chci znova. More. More!! MOOREEEE!!!
Hele tak ted bych doporucoval udobrit si Tommyho, on myslim dela v hipocentru v Korycanech ( http://www.hipo.cz/ ) a treba by se tam obcas nejaka ýhaha svickova naskytla zadarmo
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ne ale vážně, jestli na to někde natrefíš, zkus si kus koupit. Ta svíčková byla v akci za 200kč/kg, což je hodně solidní. Ale i za plnou cenu (což nevím kolik je :P) by se to asi vyplatilo, když si člověk chce pošmáknout.
No jo, ale technika nic moc a z jednoruček mám podstatně lepší pocit :P
Ono by stačilo srovnat lopatku a mohl bych aspoň trochu mostovat, což kozy dostane do lepší polohy, ale bohužel. Tak to jen tak občas zkouším šmrdlat.
Bench jde nahoru, ale dřepy ani ťuk
O mostování mi povídej. Já mám problémy nohama dosáhnout na zem. Při benchi jsem na špičkách, paty na zem prostě nedám :-/. Možná to bude tím že mám narovnanou lordozu i kyfozu, takže se prostě neprohnu
Ked sa vam nedari schudnut /a to som presne vedel, lebo vam rovno poviem, ze nikdy neschudnete, a tie vyjebane smradlave pneumatiky spicene sadlove budete mat ojebane okolo tela az kym neumrete/, je cas na nejake doplnky. a kedze vy ste jebnuti jak tacky pojebane, samozrejme ze pojdete do obchodu a budete chciet nejake ultrasuperturbo spalovace tukov. a kedze ste dostatocne jebnuti, nieco si kupite. a co? nejaku turbo picovinu z reklamy, napr.:
BYLINNY EXTRAKT Z KORYTNACEJ PICE - uzasny prostriedok na chudnutie, chudnutie nikdy nebolo take jednoduche, tento extrakt je povodom z mongolskych korytnaciek, umelo oplodnenych v oblasti arktickeho ladovca /stvrty zlava/ za ucelom maximalizacie ucinnej latky.
MLETY JELENI KOKOT - neuveritelny, uplne neuveritelne, uplne ze f pici prostriedok na zbavenie sa prebytocneho tuku. obsahuje tie najucinnejsie latky priamo z najhlavnejsieho organu jelena.
SIRUP Z MEDVEDEJ LAVEJ LABY - velmi popularny spalovat tukov, vdaka ucinnym latkam z medvedej laby /len lavej, nakolko prava laba je na picu a 99% medvedov su lavaci/.
octopus: ale toto neni od jurgena, to napisal tusim niekto strasne davno na kyberia.sk
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru