Ráno jsem dospával páteční oslavy, pak 8 hodin v práci (neskutečný psycho) na víc by nebyly síly ani nálada. Nevím proč, ale bolela mě u toho dost ramena.. Po tak 200 klicích se to trošku srovnalo.
Mrtvola fajn, 150kg už byly ohlý záda, hrdej na to nejsem, ale aspoň to šlo moc hezky dynamicky
20x90kg šlo úplně v pohodě, jenom úchop zlobil : ( příště 20x 100 (snad)
Kliky - žádnej závod, prostě jsem si určil počet kliků za minutu a jel
A dneska extrémní psycho v práci, jak taky jinak poslední dobou, to bude tím, že jsou zítra prázdniny, smradi chodí chlastat a v jedinný hospodě v centru, kde nalejou pod 18 let, nevaří.. :D
Pak 20km kolo.. letos poprvé
=======================
Čekal jsem, že se budu držet někde nad 20 minutami, vlastně jsem se obával, že jsem se za tu dobu necvičení s vlastní vahou zhoršil. 50 burpees na konec absolutní smrt a pár minut po dokončení to bylo opravdu na zvracení, takže jsem radši vyčkával u mísy, kdyby něco mělo jít ven
Prosím Vás, jenom si nic nedělejte z těch xichtů a řvu, to já dělám jenom když to bolí a taky jsem si všiml, že mi ta činka docela plave, nějak se s ní nakláním či co
4) Trénink Snatche a OHS do 40kg
Biceps
=======================
Kippy překvapivě dobré
Jinak jsem zkoušel magnézko a je to neuvěřitelný pomocník. MRtvý tah se 150kg už jsem tahával s hrbem, teď jsem to tam šoupl s rovnými zády jen to hvízdlo, nechápu.. Ale jsem velmi mile překvapen :)
Pomatuju si, jak jsi jeste pred pul - 3/4 rokem delal 5ky s 70-80kg a ted jen tak v klidku 30x metrak :)
Jinak super vykon, samozrejme hlavne na udychani a je dobre, ze jsi tuhle pi*ovinu dnes udelal, protoze zitra respektive uz dnes na ty kliky asi kaslu a myslim, ze ty budes rad, kdyz rano vstanes z postele, natoz delat pres 2000 kliku
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
co jedete? max kliků za den?:D
se to zvrhne na novej topic, kde bude datum, kdy se každej pokusí udělat co nejvíc kliků a během dne se to bude updatovat tak, že každej bude psát průběžný počty... :D
Ja teda v cajku nejsem, mam celkem odvareny ramena a tricepsy.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Bude klikovej půlmaraton - 2100 kliků za den. Já jsem to chtěl nejdřív rozdělit na 7x300, ale teď uvažuju, že to tam prcnu na jeden zátah, odhaduju, že tak 5-6 hodin mi to zabere
A jsem v tom asi sám, Draper nahodil spátečku (vim že tyhle moje kecy tě do toho donutí :D)
Srabek couvl....tak hodne stesti. Ja si to dam brzy take, ale vic nez 2100, proste cely den od rana do vecere kliky :) Dnes mam fakt hodne namozeny ramena.
1600 kliků, 6 hodin času. Od 900 už jsem byl zřízenej, od 1400 už to bylo jenom trápení. Příště začnu od rána a nějak rozumně si to rozvrhnu, protože teď jsem udělal 600 kliků za první hodinu a pak už to šlo šupem z kopce
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru