|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: út květen 01, 2012 6:29 pm Předmět: |
|
|
Tak to tu zas probudim.
Potrebuju poradit s koupi LCD. LCD jsem naposled kupoval asi pred 8mi rokama a proste uz nevim co vse se za tu dobu zmenilo.
Moje pozadavky:
- Co nejsetrnejsi pro oci, at je obraz prirozeny a nepere mi do oci barvy a jas, ze ktereho me po 5-10 hodinach budou bolet oci. (tady za tu vlastnost si i rad priplatim)
- Pomer stran: 16:10 nebo 16:9
- Uhlopricka 19 a vice palcu
- Cena do 5000 Kč
Naposledy upravil Seva98 dne út květen 01, 2012 6:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 01, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út květen 01, 2012 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | - Co nejsetrnejsi pro oci, at je obraz prirozeny a nepere mi do oci barvy a jas, ze ktereho me po 5-10 hodinach budou bolet oci. (tady za tu vlastnost si i rad priplatim)
- Pomer stran: 16:10 nebo 16:9
- Uhlopricka 19 a vice palcu
- Cena do 5000 Kč |
a konkretni ucel pouziti? hry? filmy? prace? _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út květen 01, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
Tedkom uz i prace, budu u pocitace prave travit minimalne 4 hodiny denne pracovne + svuj volny cas takze kolem tech 7-10 hodin denne pred obrazovkou, jsem na takovy cas pomerne zvykly uz hodne dlouho, ale rikam si, ze bych tem ocim mohl trochu ulevit aspon kvalitnim monitorem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 01, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
Do pěti litrů stejně nekoupíš nic jinýho než TN obrazovku, takže je SKORO jedno co vybereš :)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út květen 01, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil owar dne út květen 01, 2012 7:20 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út květen 01, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
Toho jsem se prave bal, ze za tech "par" korun stejne nic kvalitniho neporidim..
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st květen 02, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Do pěti litrů stejně nekoupíš nic jinýho než TN obrazovku, takže je SKORO jedno co vybereš :) |
To není pravda, dneska už je okolo 4tis. hromada IPS panelů, např.:
http://www.czc.cz/lg-flatron-ips235p-bn-lcd-monitor-23-/100778/produkt?q-c-0-f_2026605=sIPS&q-category-id=2tf88o7g7kgt5bgikvt7pfpjie
Každopádně ať vybereš cokoli, tak to bude pořád 10x lepší než to co si kupoval před 8 lety :-) Kecají tu nesmysly, do 5 tis. je naprosto v pohodě monitor. Ale pokud chceš fakt pecku, tak si kup ten 24" Dell za 6,7k, jak tu dával někdo odkaz předemnou, přece jen máš na pár let vystaráno, monitor nekupuješ každý den.
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 6:45 am Předmět: |
|
|
Šel bych do toho IPS 24" della. Dělám si na něj zálusk taky. Očím bude ale asi jedno, jestli čumíš do TN nebo do IPS, prostě budou unavený stejně. Stačí se naučit pár cviků a při práci jim občas ulevit. Zrak se unavuje, ale naštěstí nezhoršuje. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt květen 03, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
Jsou to pasivní reproduktory, potřebuješ koncový zesilovač, nebo integráč. Jestli jsi to ale neslyšel, tak bych to rozhodně nekupoval přes net. Jestli chceš doporučení, mám k počítači http://www.hifipartner.cz/Item.aspx?ID=2664 + int. zesilovač NAD 325BEE (bazar 6000). Byla to moje první hifi, pořídil jsem novou, tak jsem dal tohle k PC, na kulisovou hudbu super, neurazí ani začínajícího hifistu. Když jsem ještě pařil, tak na hry samozřejmě taky _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 03, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út květen 08, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
Cau malej dotaz nemate nekdo tip na software idealne Free ktery mi dovoli Komplexni spravu poznamek (moznost vkladani poznamek do kaskad a jejich vetveni) a vyvojovych grafu?
pokud byl v CZ bylo by to super ze nebudu muset ucit kolegu detailne jeho ovladani. Pokud ne nic se nedeje
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 08, 2012 10:16 pm Předmět: |
|
|
Chlapi, mám problém..
Už párkrát se mi stalo, že noťas se na chvíli celý zpomalil (pomalá odezva na spuštění aplikací, přehrávání videa atd.) a pak zničeho nic spadnul, total KO, vypnul se.
Čím to může být? Já vím, že příčin může být asi víc, ale tak alespoň zúžit ten okruh. Můžu s tím udělat něco jiného než jen s tím jít na reklamaci? (mám přeinstalované win, i když s origo klíčem, tak nevím jestli by jí uznali.)
Dík _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 08, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|