|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 02, 2012 7:04 pm Předmět: |
|
|
i tak seš magor :D bavilo tě to aspon, nebo seš z toho jen zoufalej?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st květen 02, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
srabe srabe srabe....
Ne delam si prdel, dobry vykon, to by tu leckdo nedal. Priste se domluvime a dame to fakt spolecne ve stejny den, dnes je to moje chyba, ale uz se znam a vim, ze bych si na par dni odpalil ramena a nemohl bych pokracovat ve svem treninku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st květen 02, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
To je výzva..se pak k vam přidam _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st květen 02, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
Gur: Byla to hlavně zoufalost.. Je to jako když se o něco usilovně snažíš a pořád to nejde, snažíš se 6 hodin v kuse a pořád nestíháš, utíká ti čas a víš že už to nezvládáš, leda že by sis dalších X hodin zachoval stejný tempo a z tý myšlenky mi bylo na blití..
Drap: Ok, těšim se  ale ty by sis měl dát celej maraton, abys dohnal ten můj náskok :D
Pavel: Pecka, další magor :D
|
|
| nahoru |
|
 |
lahr.da
|
Zaslal: st květen 02, 2012 7:44 pm Předmět: |
|
|
Achjo, tohle je taková kravina, že bych do toho šel taky, jestli můžu  . Kdy je ten štastnej den?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 02, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
2000 uz jsem dal kdysi davno formou, ze jsem klikoval cely den, kdy me napadlo. Letos jsem v ramci treninku dal 1300 a neco malo myslim a k tomu bylo milion dalsich serii jinych cviku, takze kdybych delal cely den jenom kliky, tak bych to mohlo byt pekny cislo a vis, ze ja, kdyz uz nahodou neco delam, tak to delam poradne tzn. na 150% minimalne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st květen 02, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
Čekáme na nějakou sobotu, neděli, svátek, prostě aby byl celej den volno a vyhovovalo to všem, teda hlavně mě  možná 8. v úterý, jestli nejsem v práci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Khalaf

|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 9:21 am Předmět: |
|
|
Co mas rozbityho vse? pocitam kozy, ramena, tricak, laty a serratus, mozna jeste bricho? Ja kdyz dlouho neklikuju tak ty serratusy sou na kasi nejvic ze vseho.. asi nejucinnejsi cvik na ne _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 9:25 am Předmět: |
|
|
+ spodní záda, hýždě, a hodně trapézy
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
Datum:3.5.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 73,9kg
"CROSSFIT"
Suzukiho strečink po 5 sekundách
Trénink kippingu 10x7
kippy na max - 18 (selhal úchop, cíl byl 21)
Suzuki - 10 sekund
=======================
suzuki mě krásně uvolnil, jako bych včera vůbec neklikoval..
A těm kippům začínám přicházet na kloub, jestli je tak do roku zmáknu úplně, tak se třeba někdy v polovině příštího tisíciletí naučím i butterfly kipping
Jo a dneska jsem si namíchal 30g proteinu + 300 ml mlíka, ale vzal jsem to mixérem.. Ušlehal jsem z toho normální krém, dalo by se to jíst lžičkou  už se mi ten protein začal hnusit, jak ho tu mám dlouho, ale to co jsem ukuchtil dneska byla dokonalost
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
Jj obzvlast pokud je to mleko hodne studene (cim vice, tim lepe, treba klidne i polozmrzle), tak i z vodoveho proteinu jde uslehat skoro zmrzlina. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|