|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim. |
| objemovka |
|
80% |
[ 112 ] |
| rysovacka |
|
19% |
[ 27 ] |
|
| Celkem hlasů : 139 |
|
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po duben 30, 2012 12:31 pm Předmět: |
|
|
Na tom benchu mas tak maximalne 160kg ale sere pes :) , ja tam taky dal na MT 5x5x200kg a pritom to v realu bylo asi tak 185 typuju, ale oficialne jsem tam mel 200 a to je hlavni :D Vzdycky jsem si rikal, ze si tam budu pridavat jeste 5-10kg navic, ktere nebudu pocitat, ale nejak jsem na to nikdy nemel kule :D
Jinak ale jednou se v BG pripravoval jeden borec na soutez v benchu, benchoval zhruba stejne jako ty, mozna i vic a na soutezi, kde byly kalibrovany kotouce totalne vyhorel na vaze se kterou si v BG celkem hral (castecne asi nahoda nebo nervy, castecne ale i to, ze ty kotouce jsou podvazene).
Jinak to zradlo hnusny a bricho jeste hnusnejsi, ale to uz neni muj problem  Forma a hlavne sila _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: po duben 30, 2012 12:42 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Taky jsem hledal nějaký rozumný ceny. Nejlepší, co jsem u nás na netu našel byla pogumovaná OLY 20ka za 1392 a OLY osu Jordan do 750kg za 6690. |
Pokud nekomu staci bezne zelezne kotouce, tak ja kupuju od 39kc/kg. kousek od Brna.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po duben 30, 2012 3:11 pm Předmět: kotouče |
|
|
| Judson napsal: | | madball napsal: | | Taky jsem hledal nějaký rozumný ceny. Nejlepší, co jsem u nás na netu našel byla pogumovaná OLY 20ka za 1392 a OLY osu Jordan do 750kg za 6690. |
Pokud nekomu staci bezne zelezne kotouce, tak ja kupuju od 39kc/kg. kousek od Brna. |
stačí stačí potřebuju tak tunu, možná víc...hod kontakt nebo odkaz do PM...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út květen 01, 2012 5:54 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Na tom benchu mas tak maximalne 160kg ale sere pes :) , ja tam taky dal na MT 5x5x200kg a pritom to v realu bylo asi tak 185 typuju, ale oficialne jsem tam mel 200 a to je hlavni :D Vzdycky jsem si rikal, ze si tam budu pridavat jeste 5-10kg navic, ktere nebudu pocitat, ale nejak jsem na to nikdy nemel kule :D
Jinak ale jednou se v BG pripravoval jeden borec na soutez v benchu, benchoval zhruba stejne jako ty, mozna i vic a na soutezi, kde byly kalibrovany kotouce totalne vyhorel na vaze se kterou si v BG celkem hral (castecne asi nahoda nebo nervy, castecne ale i to, ze ty kotouce jsou podvazene).
Jinak to zradlo hnusny a bricho jeste hnusnejsi, ale to uz neni muj problem Forma a hlavne sila |
jj jak rikam tedka uz pouzivam kalibrovanou osu a rvu tam ty tezky zarazky tak je to podhodnoceny jen minimalne kdyz s tim počitaš :) ale jak řikaš sere na to pes jako, sice jednou sem kvuli tomu vyhořel na benč závodech,ale pak sem to otestoval i jinde a vono zalezi i na lavce a dalších biiliardě faktorů :D...
zradlo je hnus mastnej ale ty parky to sem vyjimecne poranu naložil jinak sem docela v pohode :D a neco jezt musím :D :P bricho no jako humus tezkej ale už se to hojí naštěstí přitelkyně je z teho moje těla fakt nadšená poslední dobou...sice se začíná tvarovat břicho ale je domlácený modřiny samý :D od vzpěračskych cviku dobity stehna, kozy dokonce, břicho potrhany :D a tedka jeste z push pressů mám za krkem dojebané dopadiště :D ... tak hlavní je že mám dobrej protein a že to jde "do prutu" jak řikame s kamošema :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st květen 02, 2012 5:12 am Předmět: odpočinek |
|
|
posledni dva dny nic odpočinek, hned z několika důvodů ale především proto že když mám ranní tak spím jen asi 4-5hodin predtim a tedka sem musel vyresit par veci akutních, dnes se uz konecne dostanu do posilovny, a doufam ze budu dobre pripraven, vcera sem totiž cely den prospal, deficit je tedy pryč a kromě bolesti v rameni je vše ok...takže protahuju, masíruju a odpoledne je v plánu odjet záda plus cleany :) (šetřim rameno a tricák,jsou to přetrenénované partie)
včera taktéž masivni bolesti v bederní páteři, spánek to zatím zažehnal...
zvažuji účast na benchpressu 12teho...ale moc to nevidím :) ta síla není tak extremní...ale tyden odpočinku a přidat na jídle a kdoví...
forma vcera vecer po pivech a přežírání :D - mel sem opici tak sem se vyfotil xD 99.6 kg pri vážení xD
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/560642_162872060508290_100003564925163_213692_181359331_n.jpg
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st květen 02, 2012 11:00 pm Předmět: trenink |
|
|
STŘEDA-anebo konecne v posilce :)
lehky trenink, rotoped na zahrati
53kg clean (ze zeme na prsa) 12opak
83kg clean 4 serie nepočitaně opakování :) teče ze mě...né cáká ze mě... :)
100kg mrtvola 4 serie krat 20 opak...spodni zada umiraji
pritahy v predklonu 50kg 4 serie 15 opak
biceps 27kg , 2serie x6 37kg , 2serie x6 47kg
nucený konec...no more time... : ( poslendni dobou fakt nestihacky
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 6:36 am Předmět: |
|
|
Takovy idealni trenink do aktualniho pocasi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 6:47 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Takovy idealni trenink do aktualniho pocasi |
xDDDDDDD
tyjo sem došel do posilky tam bylo asi 50 stupnu a jenom sem sahl na činku tak to ze me cákalo :D...hruza a des jako :D se me vubec nechtelo v takym pažáku
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 8:58 pm Předmět: dnesni trenal :) |
|
|
dneska sem se celej den dost ladoval a taky se mi udelalo zle od zaludku, dalsi faktro negativni byl kamos slabsi kterej cvicil se mnou a hodne me demotivoval :D, ale je mi fajn a to je učel tohoto lehkyho odpočinkovyho tydne :)... no posudte sami :D
40minut před treninkem sem dojel z brusli...klasika s kamoškou  rondo-olympie-rondo :) v lehkym tempicku
nástup bench press...zahrivacka serky s 50,80 kg
pracovni serie
110kg x 50opak (5serii po 10ti) kratke pauzy, zvladl sem sam...puvodni plan na 100x100 jsem ale musel zmenit kvuli vysssi vaze a tak jsme ihed presli na
úzký bench 60x80kg v 5ti serkach po 12ti opak... (tricepsy uz palej jak cert)
nakonec na dodelani extremne negativni opakovíni po mm dolů pomalinku a pak prásk vystřelit nahoru...po 8 opakovanich sem se při ceste pomalu dolů už třepal jak ratlik ale mylsim ze svaly reagovaly dokonale.
rozpažky s jednoručkami 3serie
franc. tlaky s jednoručkami 4 serie
stahovani tricepsove kladky 4 serie + 2 serie provazky
vysledek napumpovany kozy ramena...totalne zlikvidovany tricaky...a bolest v rameni : ( levy rameno fakt zlobi moc moc
- síla docela sem spokojeny :)
Naposledy upravil Smile04 dne čt květen 03, 2012 9:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
Parádne výkony + máš podobné tetovanie jak užívateľ phoenix.. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Parádne výkony + máš podobné tetovanie jak užívateľ phoenix.. |
tomu teda rikam smiseny pocity z prispevku :D....ale jo potesils me diky :D a to co si rekl o mym tetovani hned zapomenu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 2:34 pm Předmět: páteční trenál |
|
|
to horko si vybírá svou daň...treninky jsou tedka opravdu extrem :D
zahřivačka orbik 10min
no další lehká sekce mi dala zabrat docela ale ke konci sem se vzmužil:D
hluboké dřepy 100kg x 100opak (7x10,6,6,18) cca tak 20minut- p.s. ta posledni serie to bylo něco :D
 sem dead celkem, nohy dobry ale spodni zada i pres zajisteny tlustym pasem jsou fakt v prdeli masivni bolesti mezi seriema sedim na zemi a opiram se a snazim se uvolnit je...
zakopávání. ..lehké s intenzifikací 3serie
předkopávání 50kg s intenzifikací 3serie
biceps
těžké jednoručky,3serie klasika,3serie kladiva,3serie kladiv...no proste u těla směrem k bradě :D (zapměl sem jak se temu řika) a pak jeste a maličkyma jednoručkama pumpovačka jen asi poslednich 3cm pohybu plus zatnutí...s miničinečkama ale palilo to jak čert...taky serky nadhmatem s miničinečkama...žíly naběhlý na prackách...užo žůžo :D
nohy naběhlý, ruky naběhlý...sotva lezu ale šel sem dom pěšo pomalinky vono to ty nohy da trochu dokupy ale schody jsou nepřijemny :D
taaak a tedka platek hoveziho, energy drinky, gumovy medosci a lan gaming s kamošema
zítra necvičím, moji nájemníci (spolubydlící) odjeli do pi*e tak se bude provádět superhardcore kardio s mladou :D, moje oblíbený kardio
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po květen 07, 2012 6:08 pm Předmět: blah blah |
|
|
p.s. zapis nedele...brusle..uz zase posrany brusle :D...bolest!!! :D
začíná nám nový těžký týden
:) trénink dnes se sparingem mým malým ondrou (189cm,114kg) můj svěřenec který roste do krásy :D
orbitrek 6min na zahrati
nadhozy na prsa
-55kg 10op 2se na zahřátí
-85kg 6op krásná technika, kterou sem po sledování videí jeste zlepšil...proud...:)
-95kg 6op krásně to tam padalo :) jak nic proste a nádhera technika...
-105kg 3op 2se tadyk to jeste jde technika nekdy kolísá ale třetí opak naprosto dokonalost, až moc, malem sem to až přepískl :) letělo mi to na krk až :D
-115 2op 2se tak tadyk jako obvykle kdyz zvysuju vahu ke konci, pracuji nervičky a totálně to kurvím :D...dycky sem to dostal na prsa bez vetsich problémů...ale nebylo to uplně pěkně zamklý loktama a jednou sem to měl nakřivo ale nakonec sem to srovnal, ondra uz me chtel zachranovat :D
tak sme se zahřáli trošku a jedeme na
bench press
50*20
80*12
100*6
120*3
140*1 pomalu...lehce, a to sparing blbe podal moc na ramena
150*1 tohle slo opravdu krásne v podstate se stopkou pomalinku :)
160*1 odlepena prdel od podlozky, a drbnul mi do teho kdyz sem to mel na kozach : (....snad prespristi tyden :D
130*4 full stopka 2vteriny
80*30 ( docela mazec serka, ondra mimoto že nejel víc jak 120kg, tak pri tehle posledni udelal sotva 17 opak, prasatko moje musi jeste papat polivcicku ;o)
shyby na bradlech
rozcvičení jsme byli tak jsme se s tim dneska nesrali :)
BW+20*12opak
BW+35*10op
BW+55*6
BW * 20
uzký benč press v sedě na stroji (na tomto stroji je už 60kg docela dost)
60kg*moc opakování až do mrtva posledni tři vždy na krev posledni s dopomocí a tak to probihalo u každe serky tak to tam nebudu všide psat :) proste sme jeli do masa
85kg (max stroje)*10,*6,*6
95 (naložené jednoručky na zaváží)*4,*4 - děs běs třepačka humus záběr
stahování kladky triceps 3serky max závaží cca 12op a více
tlaky s jednoruční činkou za hlavou 12kg*12 op , 12kg* 10 op, 22kg*6op
velice silove parádní trénink a ani sem se nejak nezapotil max trochu při nadhozech protože bylo fakt vedro jak v pekle...ale jinak paradicka :) nevim cim to je ale fakt to byla šupa :) citim se super...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|