|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Panini
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:02 pm Předmět: Objem pro 15tiletého |
|
|
Zdravím všechny příznivce kulturistiky, chtěl bych se na něco zeptat. Je mi patnáct let,měřím 194 cm a mám 80 kg. Cvičím již 8 měsíců,z toho 3 měsíce v posilovně. Rád bych na sebe nabalil nějakou tu svalovou hmotu a také bych chtěl trošku zesílit,takže bych rád jel ''objemovku''. Vybral jsem si tréninkový plán Korte. Porádí mi někdo jestli je to dobré ? A nebo jestli by se pro mě našel nějaký jiný objemový plán ? :) Díky za radu.
PS.Nevěděl jsem do jaké kategorie dát tento příspěvek,tak jsem se zařadil mezi začátečníky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
Jestli máš někoho, kdo by ti mohl zkontrolovat techniku velké trojky (mrtvý tah, dřep, bench), tak bych asi nic nenamítal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
Korte dobrý určitě je, otázka je jak daleko jsi s cvičením. nejsem si jistý jestli je to pro 15 letého začátečníka vhodné. + nevím jestli by bylo rozumný jezdit korte kdyby člověk zvedal nějaké nízké váhy..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
"patnáct let,měřím 194 cm a mám 80 kg "
Vidim budouciho strongmana )
|
|
| nahoru |
|
 |
Khalaf

|
Zaslal: st květen 02, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | "patnáct let,měřím 194 cm a mám 80 kg "
Vidim budouciho strongmana ) |
Nemůže mít 15-ti letý kluk metr devadesát a 80 kilo ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Panini
|
Zaslal: st květen 02, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Khalaf napsal: | | Judson napsal: | "patnáct let,měřím 194 cm a mám 80 kg "
Vidim budouciho strongmana ) |
Nemůže mít 15-ti letý kluk metr devadesát a 80 kilo ? |
Ale může,já jsem důkazem..
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: st květen 02, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
To nemá smysl cvičit na začátku korte... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 02, 2012 9:57 pm Předmět: |
|
|
Proč by nemělo? Pokud zvládá techniku cviků, tak je to tréning, kterej mu dá sílu a i objem. Kdybych začínal cvičit znova, tak bych tam ty rutiny taky takhle házel
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st květen 02, 2012 11:28 pm Předmět: |
|
|
a s tvym cvicenim souhlasi tvy rodice a tvuj detsky lekar?
ses hodne vysokej a ta tvoje pater by ti mela slouzit jeste cca 55 let. pak muzes chcipnout neb to tou dobou, to bude duchodovy vek.
neposer si svy zdravy. mas ho jen jedno, ale bohuzel v tomto veku nemas rozum a nadhled .... sry, ale mel bys to slyset ... jen malo lidi tady na foru priznalo, ze si cvicenim, hlavne v mladym veku, zku***li zdravi, ale skus si to najit ...
jinak GL
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 03, 2012 2:33 am Předmět: |
|
|
Proč by to přiznávali, když se to nestalo?
Tohle zničení zad/celýho těla cvičením před <náhodný číslo pod 18> je UL jak ta černá sanitka co bere orgány.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 03, 2012 4:23 am Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | a s tvym cvicenim souhlasi tvy rodice a tvuj detsky lekar?
ses hodne vysokej a ta tvoje pater by ti mela slouzit jeste cca 55 let. pak muzes chcipnout neb to tou dobou, to bude duchodovy vek.
neposer si svy zdravy. mas ho jen jedno, ale bohuzel v tomto veku nemas rozum a nadhled .... sry, ale mel bys to slyset ... jen malo lidi tady na foru priznalo, ze si cvicenim, hlavne v mladym veku, zku***li zdravi, ale skus si to najit ...
jinak GL |
vyser sa na cvicenie v tomto veku,zacni chodit s kamaratmi do hospody,chlastaj,nabla na seba aspon 30kg speku a ked budes mat 24 zacni cvicit.to uz nebudes vo vyvoji a nezkur.is si telo ako pise BOB.
ty si fakt PAKO
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 6:40 am Předmět: |
|
|
Taky se pridam.
Zacit v 15ti s nejakyma cinkama na tesko je podle me moc brzo a nebezpecny.
Ale cviky s vlastni vahou bych doporucil, kliky na bradlech, pritahy na siroko na zada, na uzko podhmatem na biceps, a jine dalsi uchopy.
Drepy a vsemozne kliky.
To pak za 2 - 3 roky dojdes do posilky a toto tam predvedes este s zavesenou zatezi a lidi budou koukat )
|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
Zaslal: čt květen 03, 2012 7:03 am Předmět: |
|
|
jo ja ted taky lituju ze jsem zacal tak brzo (12-13let a uz vsechny zakladni cviky atd ale byl jsem hrozne tvrdohlavej a drepy jsem jel hluboko i kdyz se mi trosku kulatily zada) a ted mam blokaci bederky  ono by se to mozna nestalo ale ja na to nebyl zvyklej protoze jsem od cca 6let do 12 jen sedel na compu ... nastesti jsem uz z toho dospel
ale ja jsem za to zraneni i kdzy me hrozne sere docela rad protoze kdybych nemel tohle mohlo dojit k necemu horsimu a aspon jsem se ponaucil _________________ No Pain, No Gain
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|