|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
koudy.

|
Zaslal: st květen 02, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
já vám tady vsunu svoji aktuálku do vaší krásný diskuze
asi 99kg, stažen tuk z 14,9 na 13,3% a pokračuju třetí týden v rýsování, abych byl na léto pěknej  Na fotce se svěřencem (nováček), kterého trénuju  Po dlouhé době změřená ruka a biceps má poctivých 44cm
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 02, 2012 4:47 pm Předmět: |
|
|
Tommy, tak jinak... kolik kč dáváš denně průměrně za jídlo? ta pizza v akci asi taky nebude nějak levná, takže 80? 100? 150kč denně? míň, víc?
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 02, 2012 5:00 pm Předmět: |
|
|
Tommy, šunka, to je minimálně 150 za kilo. Sýry? Minimálně 200 za kilo. Pokud je to 150 a níž, je to chemická sračka.
Maso? V akci kuřecí prsa za 99,- Už 2 roky nekupuju jiné než v akci a nikdy nebylo dražší než 120 za kilo. Brambory, rýže? O tom se snad nemá cenu ani bavit. Vejce? Ok, bejvaly levnější, ale 20-30 korun denně ve vejcích (navíc jsi z malýho města, tam nebude problém sehnat od nějaké babičky domáci-nemyslím od tvojí babičky, abys mě špatně nepochopil) snad dá každý.
Všechno je o rozumu a o tom, jak si to člověk dokáže spočítat. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: st květen 02, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Koudy, ty seš strašný hovádko, ty trapy to je specialitka |
dík, ale nejhorší na tom je, že ty trapy vůbec netrénuju
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st květen 02, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Tommy, tak jinak... kolik kč dáváš denně průměrně za jídlo? ta pizza v akci asi taky nebude nějak levná, takže 80? 100? 150kč denně? míň, víc? |
Ta pizza byla 3ks za cca 40 kc? Takze jedna stala 13kc. Syr se me podarilo koupit 100g 50% sleva za 14 kc. Ty syry a sunky maji v Kaufu pravidelne ve velkyh akcich, maso minimalne a akce 20 nebo 30 % pro me neni akce. Rikam kdyz se podari a je akce treba 50 % na maso koupim ho, ale moc casto to nebyva.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st květen 02, 2012 5:54 pm Předmět: |
|
|
Koudy: Já věděla, že Tě odněkud znám _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 02, 2012 6:08 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | guruhonza napsal: | | Tommy, tak jinak... kolik kč dáváš denně průměrně za jídlo? ta pizza v akci asi taky nebude nějak levná, takže 80? 100? 150kč denně? míň, víc? |
Ta pizza byla 3ks za cca 40 kc? Takze jedna stala 13kc. Syr se me podarilo koupit 100g 50% sleva za 14 kc. Ty syry a sunky maji v Kaufu pravidelne ve velkyh akcich, maso minimalne a akce 20 nebo 30 % pro me neni akce. Rikam kdyz se podari a je akce treba 50 % na maso koupim ho, ale moc casto to nebyva. |
fajn Tommy, ale kolik kč za den v průměru? nebo za týden, to bude přesnější
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st květen 02, 2012 6:16 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | guruhonza napsal: | | Tommy, tak jinak... kolik kč dáváš denně průměrně za jídlo? ta pizza v akci asi taky nebude nějak levná, takže 80? 100? 150kč denně? míň, víc? |
Ta pizza byla 3ks za cca 40 kc? Takze jedna stala 13kc. Syr se me podarilo koupit 100g 50% sleva za 14 kc. Ty syry a sunky maji v Kaufu pravidelne ve velkyh akcich, maso minimalne a akce 20 nebo 30 % pro me neni akce. Rikam kdyz se podari a je akce treba 50 % na maso koupim ho, ale moc casto to nebyva. |
fajn Tommy, ale kolik kč za den v průměru? nebo za týden, to bude přesnější |
fakt nevim, nepocital sem to a ani se mne nechce. Zkusim si na to vzpomnet jedlo po jidle treba zitra.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 02, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
Kucí sekce Výživa je vedle... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: st květen 02, 2012 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | Koudy: Já věděla, že Tě odněkud znám |
nojooo ahooj, to je náhodička škoda, že sme si neudělali společnou fotku na fitku
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st květen 02, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: st květen 02, 2012 6:50 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | koudy. napsal: | | Tracey napsal: | Koudy: Já věděla, že Tě odněkud znám |
nojooo ahooj, to je náhodička škoda, že sme si neudělali společnou fotku na fitku |
Myslím, že jsem ve Špindlu nebyla naposledy, tak příště |
ok, beru tě za slovo ať se daří
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
aktualke za vcera
195cm 122kg
_________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
necro: Strongman jak má být _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|